Hopp til innholdet
Hjem » Sorte Bordlamper – Lekre bordlamper i svart og mørke farger

Sorte Bordlamper – Lekre bordlamper i svart og mørke farger

  En sort bordlampe er kjempefin til moderne interiørstiler og gir en elegant kontrast til hvite bakgrunnsvegger eller for å skape samspill mellom mørk interiørstil eller svarte møbler. Her kan du finne tips til bordlamper i svart og mørke toner som kommer i flere fasonger og størrelser, noen har hel-sorte design, mens andre kombinerer sort med andre delikate farger.

  Flowerpot VP4 bordlampe i sort /Lampemesteren
  Christina – sort og glass bordlampe fra nordlux /Lampeguru

  Kesta er en lekker serie av bordlamper og gulvlamper med stoffskjerm i svart tekstil og en kjempeflott gyllen innside som reflekterer lyset og skaper et ekstra varmt og koselig lys. Gulvlampen har et moderne og stilig design som passer kjempefint til både stue, soverom og gang.

  Kesta Gulvlampe av sort tekstil og gull /Lampegiganten.no
  Blossi fra Nuura /Lampemesteren.no

  Como er en lekker og moderne bordlampe fra &Tradition i sort med tykk base av anodisert aluminium som smalner inn mot toppen før lampeskjermen brer seg ut og kaster et mykt, fint lys utover og ned langs bordet. Como kan brukes med og uten ledning da den har et innebygget batteri med tre lysstyrker. Denne kan du dermed enkelt plassere i hyller eller bruke som bordbelysning uten å tenke på ledning.

  Como fra &Tradition – Stilfull batterilampe /Hviit.no

  Schweden um 1927 er en nostalgisk design-bordlampe Technolumen fra 1927 i klassisk Bauhaus designstil. Bordlampen er skapt med funksjonalitet i første rekke og har en lettjusterbar lampefot med en hengende lampeskjerm i sort metall. Perfekt som vintage bordlampe på kontor og i hjemmet.

  Schweden um 1927 – Technolumen /Lampegiganten.no

  Verner Pantons ikoniske bordlampe Panthella er skapt slik at både foten og skjermen fungerer som lysreflekser. Den halvkuleformede skjermen leder lyset nedover mens den trompetformede forten på sin side reflekterer lyset oppover, og skaper et vakkert og behagelig lys.

  Panthella sort – Louis Poulsen /Lampemesteren.no
  Panthella sort – Louis Poulsen /Lampemesteren.no
  Flos IC T1 i matt sort fra Flos /Andlight.no
  Bell – Stilren Bordlampe i sort fra Tom Dixon /Nordicnest.no
  Nirmana – sort og sølv bordlampe /Homeroom

  Taccia fra Flos – Opprinnelig ble Taccia designet av Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1958, men de slet med at datidens materialer ikke tålte måten lyset utviklet varme på og designet ble lagt på hyllen frem til Flos overtok denne i 2010 og eksperimenterte med nye, moderne materialer som fremdeles var tro mot den originale ideen.
  Les mer om ikoniske italienske designlamper.

  Taccia fra Flos /Lampemesteren

  Kaiser Idell er en serie elegante og tidløse bordlamper som både er praktiske, samtidig som lampene pynter opp rom og møbler. Siden den først ble designet allerede i 1936 av Gebr. Kaiser & Co har den vært et symbol på utsøkt tysk lampeproduksjon.

  Kaiser Idell /Andlight.no

  Oluce The Globe ble designet i 1964 av Joe Colombo, en av Italias fremste lysdesignere på den tiden. Designet på 60-tallet hvor romfart var det store temaet, dermed er The globe en fremtidsrettet og science fiction inspirert bordlampe skapt av nydelig håndverk.

  Oluce the Globe /Lampemesteren.no
  Venice bordlampe fra Frandsen /Lampemesteren
  Proud – Helsort bordlampe i svart glass og tekstil /Homeroom

  Sponge er en serie smarte lamper fra danske Nordlux på batteri som du enkelt kan flytte rundt på uten å måtte tenke på ledningen. Med sin svarte kropp og opal-hvite lampeskjerm sprer denne lyset på en myk måte samtidig som den passer fint til interiøret. Les gjerne mer om lamper på batteri.

  Sponge serien /Lampegiganten.no

  Paragon bordlampe fra By Rydéns har et moderne og iøynefallende uttrykk i sort som passer perfekt for det grafiske hjemmet. Lampeskjermen har en kantete form, og prydes av flere rektangler i ulike størrelser.

  Paragon fra By Rydens /Nordicnest.no
  NEW WORKS Karl-Johan Bordlampe Sort og Røkt Glass /Andlight.no
  Widar – Sort bordlampe med hvitt glass /Homeroom
  Sort bordlampe med lekker røkfarget ballongglass /Lampegiganten

  Night Owl fra Fritz Hansen er en helsvart bordlampe og stemningslys i en spennende og unik asymmetrisk form som gir et dekorativt lys nedover mot overflaten den står på. Kjempefin å bruke som pyntelampe i hylle eller på møbler, eller som et fint bakgrunnslys i gang og entré.

  Night Owl – Fritz Hansen /Lampemesteren

  Flowerpot VP3 matt svart er en flott og stilren bordlampe i tidløs design fra den kjente og kjære flowerpot-serien av lamper fra &Tradition. Flowerpot VP3 har en smart design som gjør at den ikke blender og egner seg dermed fint som dekorativ bordbelysning eller ved siden av skrivebordet. Flowerpot kommer også i en smart batterilampe.

  Flowerpot VP3 Matt Svart – &Tradition /Lampemesteren.no

  Tahar er en spennende og annerledes bordlampe i orientalsk stil med svart metall i intrikate mønstre som skaper en lekker og vakker lyseffekt. Se gjerne flere lamper i orientalsk stil.

  Tahar – orientalsk lampe /Lampegiganten.no
  Bordlampe med klemme i matt sort fra HAY /Lampemesteren
  Shelter fra Normann Copenhagen /Lampemesteren

  Quina er en dekorativ og elegant bordlampe i klassisk design med sort lampeskjerm i tekstil og en lekker gull-farget lampefot som passer svært godt sammen med andre mørke møbler eller svarte bakgrunnsvegger.

  Quina – Lekker til mørke møbler og vegger /Lampegiganten.no

  Biny bordlampe fra Franske DCW skapt av den kjente franske designeren Jacques Biny som iløpet av sine 30 år lange karriere stod bak over 400 ulike lampemodeller. Biny er en populær variant med en uvanlig og fascinerende design.

  Biny – DCW /Lampemesteren

  Say My Name fra Norske Northern er en lekker og stilren bordlampe i munnblåst mørk-farget glass med sort innvendig lampesokkel som skaper en innbydende, ren og moderne glass bordlampe i mørke toner.

  Say my name – Northern /Lampegiganten.no

  Nordwin er en moderne og stilig bordlampe som også er praktisk nok til å bruke på skrivebordet eller i kontoret. Bordlampen har en slank, skandinavisk design med minimalistisk stil og en lekker gyllen innside som skaper en varm og myk belysning.

  Nordwin – svart og moderne bordlampe /Lampegiganten.no
  Serena sort fra Flos /Andlight.no

  Secto Owalo er en moderne og stilren bordlampe som er laget av sort-farget tre i spennende og flott design. Les gjerne mer om de populære og vakre secto lampene.

  Secto Owalo i sort /Lanna.no

  Waylon har en svart base med dekorative deler av mørkebrun lær som skaper en flott retro-stil, passer kjempefint inn som kontor og skrivebordslampe.

  Waylon skrivebordslampe i sort /Lampegiganten.no
  Multi-Lite bordlampe i messing og sort /Lampemesteren
  JWDA sort bordlampe fra Menu /Lampemesteren.no

  Buddy fra svenske Belid er en sjarmerende og formfull bordlampe med sort base og opal-hvit glass som sprer lyset på en pen og mild måte.

  Buddy fra Belid /Lampemesteren
  Dalu – Ikonisk 60-talls designlampe fra Artemide /Lampegiganten
  Frans fra Globen Lighting /Homeroom

  Få flere tips til belysning og andre flotte bordlamper, les gjerne mer om retro lamper, lamper i stoff, kule lamper i industristil og rustikke lamper.