Hopp til innholdet
Hjem » Bordlampe i glass – Vakre bordlamper av glass

Bordlampe i glass – Vakre bordlamper av glass

  En vakker bordlampe av glass egner seg kjempeflott som borddekorasjon på et sidebord, vegghylle eller en kommode og skjenk. Glasset gjør at lyskildene fremheves, mens man samtidig får et nydelig og dekorativt lys. Idag kan man velge blant et stort utvalg av vakre bordlamper i glass, alt fra det moderne til kuppel-bordlamper med et vintage 1920’talls preg.

  Denne nydelige lampen, Ghia, fra House Doctor er en perfekt liten bordlampe å legge på en hylle i stuen eller som en vegglampe ved nattbordet ditt på soverommet. Uansett hvor du plasserer denne elegante lampen, vil den gi varme på grunn av sitt fantastiske mønstrete glass med brune nyanse, selv når lyset er slukket.

  Ghia bordlampe i retro rillet glass /Glass og interiør
  Brass fra Hubsch – Gyllen messing og opalhvitt glass, kjempeflotte som dekorlamper i boligen /Lampemesteren

  Ripley er en leken nyhet fra Globen Lighting som består av assymetrisk plasserte kupler av glass og metall som kommer i en rekke flotte farger. Disse små bordlampene er veldig fine å plassere på sengekanten eller på hyllen.

  Ripley bordlampe fra Globen Lighting /Lampemesteren.no

  The Muse fra Tala er en spennende og dekorativ trådløs bordlampe som du kan enkelt kan plassere på bord, i vinduskarm eller ta med deg ut i hagen som bordbelysning. Lampen er inspirert av gamle britiske lanterner og har et kjempeflott retro-utseende samtidig som den er proppfull av moderne teknologi.

  Med sitt varme og behagelige warmdim lys som enkelt justeres via dimmerknappen er lampen perfekt som dekorativ hagebelysning, eller som bord og vindulampe på hytte, hjem og kafé.

  The Muse fra Britiske Tala /Lampemesteren.no

  Med trådløs lading, vanntetthet, stor batterikapasitet som varer i 24 timer og warm-dim funksjon har The Muse egenskaper som gjør den attraktiv både som nattbordslampe og vindulampe, men også som hagelampe til sene sommerkvelder.

  IP44 og 24 timers batterilevetid /Lampemesteren.no

  The Muse er en retro og flott batterilampe som du enkelt kan ta med deg dit du ønsker litt lys og hygge. Man kan også la den stå på ladeplaten i vinduskarmen eller på kommoden. Warmdim lyset skaper et utrolig varmt og behagelig lys som fjerner mesteparten av det blå lysspekteret, den er derfor også godt egnet som kveldsbelysning på nattbord og i stue.

  Trådløs batterilampe med varm og koselig warmdim lys /Lampemesteren.no

  Den lette og elegante Blossi serien fra Nuura består av bord, vegg, gulv og taklamper og passer kjempefint inn som belysning i stue, såvel som entré, kjøkken eller som delikat vindusbelysning. Blossi kommer i en vakker klart glass variant, men også i en versjon med frostet hvitt glass.

  Den elegante serien AMP fra Normann Copenhagen består av bordlamper og hengelamper med avrundede glasskjermer i hvitt eller røkfarget glass, med tynne avlange glødepærer som kan minne om gammeldagse radiorør. Med sin moderne og stilrene design passer disse lampene flott inn i nordiske hjem og er et utmerket alternativ dersom du ønsker en minimalistisk, men samtidig stilfull dekorbelysning i stue eller ellers i boligen.

  AMP – Normann Copenhagen /Lampemesteren

  FLOS IC T2 er en eksklusiv bordlampe med elegante, men også minimalistiske designtrekk. Her svever det runde, opal-hvite glasset i luften og gir et vakkert lys både opp og ned, noe som skaper ekstra vakre refleksjoner på blanke bord.

  FLOS IC T2 /Hviit.no

  Professor Wagenfelds bordlampe fra 1924 er en ettertraktet og historierike bordlampe i nydelig Bauhaus-stil. Håndlaget bordlampe av eksklusiv kvalitet med et munnblåst opalt glass i halvkuppel og en praktisk, tradisjonell lysbryter på tråd.

  Professor Wagenfelds bordlampe – Tecnolumen /Lampegiganten

  Opal henter sin inspirasjon fra 1920’tallets art-deco bevegelse og har en herlig enkel, men elegant fremtoning som kombinerer en sfærisk hvit glasskuppel og en høy base av mønstret, mørk keramikk. Lampen stråler ut et behagelig, diffust lys og passer like fint inn på et soverom som i stue eller gang.

  Opal bordlampe – House Doctor /Nordicnest.no

  De nydelige bordlampene i ballroom serien fra Design By Us er nærmest uunværlige når man skal snakke om flotte bordlamper av glass. Disse bordlampene har et munnblåst farget glass, med håndmalte detaljer og glansede overflater som skaper en herlig glamorøs belysning.

  Ballroom – Design By Us /Lampemesteren.no

  Damn Fashionista fra Halo Design er en utrolig lekker serie av lamper med dekorativt mønstret glass som sprer lyset på en lekker måte. Damn Fashionista kommer i gyllen messing eller moderne sort og passer kjempeflott som dekorativ belysning.

  Stålampe i vakkert mønstret glass – Damn Fashionista /Glass og interiør
  Glasspendler – Damn Fashionista /Glass og interiør
  Bordlampe – Damn Fashionista sort /Glass og interiør
  Vindupendler og stålampe – Damn Fashionista /Glass og interiør

  Carrie er en vakker og smart bordlampe fra danske Menu med opal-hvit glasskuppel og et bærehåndtak slik at du kan ta den med deg. Denne bordlampen er nemlig oppladbar slik at du kan ta den med deg overalt. Ut i hagen, til bordpynt, på stranden og mye mer.

  Carrie – Oppladbar bordlampe fra Menu /Lampemesteren.no
  Carrie – Oppladbar bordlampe fra Menu /Lampemesteren.no

  NEW WORKS Karl-Johan Bordlampe er en fantastisk bordlampe med en unik avrundet glasskuppel i røyk-farget glass som skaper flotte refleksjoner og en luksuriøs stemning.

  NEW WORKS Karl-Johan Bordlampe /Andlight.no

  Siv Dome fra danske Nordlux har et retro utseende og en klassisk domeformet glasskuppel som omhyller lyskilden og lampefot av farget granitt. Benytt gjerne en vakker dekorpære sammen med bordlampen for å få maksimal effekt.

  Siv Dome – Nordlux /Lampeguru
  Siv Dome – Nordlux /Lampeguru

  Drops fra Globen lighting er en smal og eggformet glasskuppel bordlampe som kommer i tre forskjellige farger og egner seg fint som dekorativ bakgrunnsbelysning. Drops kommer også som taklamper, se tips om Globen Drops Lamper.

  Drops Bordlampe fra Globen /Homeroom.no

  Torrano fra svenske Globen Lighting er en høy og elegant bordlampe med glasskuppel i svært eksklusiv stil. Med sin høye lampefot av farget marmor med unike mønstre og en vakker, rund opal-hvit glasskuppel som sprer lyset får man her et nydelig interiørelement med sjel og tidløs kvalitet.

  Torrano bordlampe i brun marmor /Nordicnest.no
  Torrano bordlampe i hvit marmor /Nordicnest.no

  Note er en nydelig bordlampe av munnblåst glass med vakre riller og mønstre som skaper et nydelig dynamisk lysspill. Lampen hviler elegant på en høy messingbelagt base, og den grønne fargede nyansen i glasset har et rått og enkelt utseende som passer perfekt i de fleste hjem.

  Note – House Doctor /Glass og interiør

  Empatia fra Italienske Artemide er en moderne og annerledes tolkning av kuppel-bordlampen. Her brukes moderne lys teknikker for å skape en utrolig fascinerende bordlampe som definitivt vil vekke oppmerksomhet.

  Empatia – Artemide /Lampegiganten

  JWDA fra danske Menu er en populær og trendy bordlampe designet av Jonas Wagell. Med sin karakteristiske runde knapp, glasskuppel og flotte base skaper JWDA bordlampen både et flott lys, men blir også et stilig fokuspunkt i interiøret.

  JWDA fra Menu /Lampemesteren.no
  JWDA fra Menu /Lampemesteren.no
  JWDA i messing fra Menu /Lampemesteren.no
  JWDA fra Menu /Lampemesteren.no
  Atlas – Gyllen bordlampe /Homeroom.no

  Finske Iittala er spesialist på dekor og lamper i munnblåst glass, en av deres vakre lamper er Virva. En bordlampe i glass med firkantet glasskuppel i et nydelig rillet mønster som skaper et fantastisk lysspill.

  Virva fra Iittala /Glass og interiør
  Pinecone – Fontana Arte /Lampegiganten.no

  Stone fra Menu har en vakker og lav kuppel i munnblåst røykfarget glass med fot i keramikk som gir fra seg et varmt og trivelig lys når den er tent. Lyset kan du regulere med dimmeren, perfekt for å skape et stemningsfullt bakgrunn-lys i bokhyllen, langs gulvet eller på et sidebord.

  Stone bordlampe – Menu /Nordicnest.no

  Blown Nero Marquina & Silver Lustre er en luksuriøs og vakker bordlampe med en fantastisk mønstret glasskuppel som reflekterer lys og omgivelser på en nydelig måte. Blown fra &Tradition har en svart marmor lampefot og gjør seg kjempeflott som dekorasjon i hjemmet.

  Blown – &Tradition /Lampemesteren
  Blown – &Tradition /Lampemesteren

  Amp fra Normann Copenhagen har et nydelig vintage-look over seg og har hentet mye av sin inspirasjon fra gamle radio-apparater med rørforsterkere og eksklusive, men enkle materialer. Alle bordlampene i Amp serien kommer med en base av farget marmor i forskjellige varianter.

  Amp – Normann Copenhagen /Lampemesteren.no
  Amp – Normann Copenhagen /Lampemesteren.no

  Smokey er enkel men dekorativ bordlampe fra danske By Rydens som kombinerer glass og metall i messing eller svart i en tradisjonell glasskuppel bordlampe. Perfekt som dekorativt bordlys eller som lys på hylle og kommode.

  Smokey i messing – kommer også i svart /Homeroom.no

  Hva er vel mer passende på hytta enn ett par vakre bordlamper i glass med norgesglass motiv? Disse sjarmerende bordlampene kommer også som hengelamper og skaper en hyggelig tradisjonrik stemning rundt langbordet. Les mer om lamper av norgesglass.

  Norgesglass lampe på bordet /Hyttefeber.no

  Se gjerne flere elegante lamper i glass, blant annet disse sjarmerende lampene i norgesglass eller få tips til vakre lamper i farget glass. Les mer om interiør og design tips, se disse dekorative speilene med farget glass eller dekorfigur til å pynte hjemmet med.