Vakre lamper av farget glass for belysning i stue, kjøkken og soverom. En pendellampe av farget glass vil skape en koselig belysning i hjem og hytte. Disse nedhengte lampene av glass kommer i en rekke fine farger, former og materialer som vil passe inn i de fleste interiørstiler.

Grönn – Bloomingville /Reforma

Lamper av farget glass

Her kan du se flere spennende pendellamper med glass i mange flotte fargetoner. Disse lampene passer fint inn i stuen eller allrom som dekorativ belysning.

Bubble Lilla – Nordal / Confident Living

Gross Burgunder –

Gross burgunder er en lekker ny glasslampe fra Danske By Rydens. Lampen består av titalls kupler av munnblåst burgunder-farget glass som skaper ett nydelig blikkfang også når lyset er slått av.

Gross Burgunder /Homeroom
Gross Burgunder /Homeroom

Se flere av gross lampene.


Spheremaker fra Fatboy /Lampemesteren

Spheremaker – Fatboy

Spheremaker – Fatboy /Lampemesteren

Spheremaker fra Nederlandske Fatboy er en stor serie av runde lamper i glass laget i mange spennende farger og kombinasjoner. Spheremaker kommer blant annet i lekne farger som blått, rosa og grønt, såvel som en luksuriøs hel-svart versjon.

Spheremaker – Fatboy /Lampemesteren

Melt – Tom Dixon

Melt – Tom Dixon /Lampemesteren

iittala – Leimu

iitala er en serie dekorative bordlamper av glass i fargene kobber, grå og mosegrønn. Egner seg fint som dekorativ belysning på et sidebord eller skjenk.

iitala leimu /Glass og interiør
iitala leimu /Glass og interiør

Ballroom – Design By Us

Ballroom er en svært populær lampeserie fra design by us som består av nydelige hengelamper, bord og vegglamper, samt forskjellige variasjoner av lysekroner i farget glass. Hver glasskuppel er munnblåst og unik, samt dekorert for hånd med en påmalt dekorativ ring.

Ballroom pendellampe
Ballroom serien /Lampemesteren
Ballroom lamper /Lampemesteren

Atom – Halo Design

Atom er en spennende og leddet lysekrone designet av Emanuele Patton, at den er leddet betyr at du kan justere hver enkelt arm og glasskule slik du ønsker den selv. Lampen kommer med opale glass som er svært dekorative selv når lyset er av og gir en blendingsfri belysning. Den kommer også i en elegant og mørkere versjon med sotede glasskupler som gir en diffus og eksklusiv belysning.

Atom – Opal glass /Glass og interiør
Atom – Røkt glass /Glass og interiør

Drops – Halo Design

Enkel & delikate glasslamper av hvitt opalt glass og myke former fra danske Halo Design. Drops kommer i en rekke størrelser og egner seg kjempefint over et sofabord.

Drops – Halo Design /Glass og interiør

JWDA – Muuto & Menu

Designet av svenske Jonas Wagell for Muuto og Menu, JWDA er en minimalistisk lampe som kombinerer betong og marmor, blank messing og en nydelig oval-formet glasslampe av hvitt glass.

JWDA – Muuto /Hviit
JWDA Concrete /Lampemesteren

New Wave – Design By Us

New wave er et helt nytt og unikt design som kombinerer glass i lekne farger med gode gamle håndverkstradisjoner. Det munnblåste glasset med de fine riflene skaper et vakkert lysspill fra lampen og kommer som både en nedhengt pendellampe i tre forskjellige design, og som moderne og vakre vegglamper som sprer ett vakkert lysmønster.

New Wave – Design By Us /Lampemesteren
New Wave Vegglampe – Design By Us /Lampemesteren
New Wave – Design By Us /Lampemesteren

Til kjøkkenøy og bar

En lampe av farget glass vil ikke bare bli ett fint blikkfang og fange oppmerksomheten til middagsgjester eller besøkende, disse glasslampene vil også dempe lysspredningen utover slik at man unngår blending samtidig som dem lyser godt nedover mot benk og overflate.

Avlang spisebord lampe /Lampegiganten

Splendor Bar – By Rydéns

Lekker og avlang lampe fra By Rydéns som består av en rekke glasskupler på rekke og rad. Lampen kommer i rav eller røk-farget glass som skaper et stemningsfullt lys over spisebordet.

Splendor Bar – By Rydéns /Homeroom

Grace – Frandsen

Vakre lamper av glass som kombinerer myke og skarpe former med en undertone av rosa og grå farger.

Grace – Frandsen /Lampeguru

Ebb & Flow – Rowan

Glasslampe som kommer i hele 10 forskjellige farger. Lampen har et fint, rundt design, gammeldagse stoffledninger og dekorative pæresokler i materialene antikk messing, sølv og blank messing.

Ebb & Flow – Rowan /Confident Living

Anoli 3 Nordic Gold/Gold – Nuura

Anoli 3 består av tre stk glasspendler i avlange, buede former som henger sammen i forskjellige høyder. Denne dekorative glasslampen er laget av gull-farget munnblåst glass som skaper et vakkert og gyllent lys. Perfekt som stemningslampe i gang, entre eller stue.

Anoli 3 Nordic Gold /Lampemesteren

Soap – Markslöjd

Vakker lysekrone av farget glass fra Svenske Markslöjd. Denne glasslampen kommer også i en røk-farget versjon.

Soap – Homeroom