Hopp til innholdet
Hjem » Vakre lamper i farget glass – Inspirasjon & Tips

Vakre lamper i farget glass – Inspirasjon & Tips

  Vakre lamper av farget glass for belysning i stue, kjøkken og soverom. En pendellampe av farget glass vil skape en koselig belysning i hjem og hytte. Disse nedhengte lampene av glass kommer i en rekke fine farger, former og materialer som vil passe inn i de fleste interiørstiler.

  En lampe av farget glass skaper et vakkert og dekorativt lys, her kan du finne inspirasjon til populære lamper til tak, vegg og bord som skaper et fint lys i stuen eller over et spisebord.

  Dekorér over spisebordet med denne lekne og fargefulle hengelampen i farget glass. Tamina er en pendellampe som består av fem forskjellige glasskupler, hver i sin egen farge og form. En kreativ og delikat lampe som er med på å gi farge og lys over spisebord eller kjøkkenøy.

  Tamina hengelampe med fargede glasskupler på rad /Lampegiganten
  Ghia bordlampe i retro rillet glass /Glass og interiør

  Auro er en nydelig lysekrone i moderne stil med lange hule staver av rosa-fargede glasstaver som virkelig skaper et inntrykk og gir et vakkert lys der den henger. Lysekronen fanger oppmerksomheten og skaper en koselig atmosfære.

  Auro lysekrone i glass /Jotex.no
  Auro kommer i rosa og klart glass /Jotex.no

  Electra består av en metallbase og glasskuler med en kompakt form som kaster et vakkert lysspill ned på bordet og ut i rommet. Kulene er en blanding av runde glasskuler og glasskuler med mønstrede riller som skaper en fin dynamikk i belysningen.

  Electra moderne lysekrone i glass /Jotex.no

  Enrique fra Lindby er en flott og lang lampe med fire rav-fargede glasskjermer som lyser ned mot bordet, men som samtidig gir en flott glød utover i rommet. Lampen har en moderne kombinasjon av treverk og svart metall som skaper et stilrent design og gir samtidig en varme til innredningen.

  Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne avlang pendellampe med farget glass /Lampegiganten.no
  Brass fra Hubsch – Gyllen messing og opalhvitt glass, kjempeflotte som dekorlamper i boligen /Lampemesteren

  Nutty fra Design By Us er en vakker glasslampe av munnblåst farget glass med organiske, buede former. Lampens form gjør at lyset reflekteres i bølger fra lyskilden skaper et elegant uttrykk når kvelden senker seg.

  Nutty glasslampe fra Design By Us /Lampemesteren.no
  Nutty glasslampe fra Design By Us /Lampemesteren.no

  Lamper av farget glass

  Her kan du se flere spennende pendellamper med glass i mange flotte fargetoner. Disse lampene passer fint inn i stuen eller allrom som dekorativ belysning.

  Chouchi fra Italienske Foscarini er en utrolig vakker pendellampe som kommer i flere fasonger, farger og størrelser. Dette betyr at lampen er perfekt å kombinere om hverandre for å skape en designmessig dybde i belysningen. Lampenes hvite opalglass skaper en nydelig glød og et behagelig lys.

  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no
  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no
  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no
  Foscarini Chouchi – Kommer i hvit eller i farger /Lampegiganten.no
  Bellissimo Grande /Homeroom.no
  Magnor Stone glasslamper i farget glass /Glass og interiør

  Blue/Rose fra danske Hubsch er en kjempefin pyntelampe til bord, kommode og skjenk i to-farget glasskuppel og skål.

  Blue/Rose – Hubsch /Lampemesteren

  Wattan er en avlang pendellampe med 4 fargede glasskupler i forskjellige farger som skaper et dekorativt og vakkert lys. Denne avlange pendellampen vil passe spesielt godt inn over et rektangulært bord, f.eks et spisebord.

  Wattan – Lindby /Lampegiganten
  Wattan – Lindby /Lampegiganten
  Bloomingville Pendel Multifarget Glass /Glass og interiør

  Iben fra Paulmann kombinerer elegant materialer som kork og farget glass i en serie lamper. Kommer både som taklampe og som denne dekorative bordlampen hvor lyskilden er omkranset av en kuppel farget glass. En vakker lampe man lett kan plassere omkring i boligen.

  Iben – Paulmann /Lampegiganten

  Den elegante, men samtidig enkle bordlampen Moon fra danske DybergLarsen består av en glasskule som hviler på en sort ramme av metall. Bordlampen er lett å plassere rundt omkring i boligen og kan likegjerne stå i vinduskanten som på en kommode eller bord. Moon kommer i to varianter og nyheten «Smoked» passer fint til dem som ønsker en dempet og stilfull interiørstil.

  MUSH er en lampe med holdning og stil. Med sine forskjellige fargenyanser i glasset er lampen i stand til å gi både lys og myk belysning. MUSH har et poetisk og sfærisk uttrykk som smelter sammen med jordnære farger og kvalitetsmaterialer: tre, tekstil, kobber og messing. 

  Mush – Watt A Lamp /Andlight.no

  MUSH er en bordlampe med en trebase som enkelt smelter sammen og gir en sjarmerende, men likevel funksjonell touch.

  Mush – Watt A Lamp /Andlight.no
  Mush – Watt A Lamp /Andlight.no

  Den vakre glass-pendellampen «Milk» fra Markslöjd er formet som en gammeldags melkeflaske og kommer blant annet i denne dyprøde fargen. Gjerne heng den opp i vinduskarmen, eller som et dekorativt lys over et sidebord eller kommode.

  Milk – Dyprød glasspendel /Homeroom.no

  Balloon fra Kare-Design er en leken og fargefull gulvlampe med mange kuler av farget akrylglass.

  Balloon – Kare Design /Lampegiganten.no
  Balloon – Kare Design /Lampegiganten.no

  Gross Burgunder –

  Gross burgunder er en lekker ny glasslampe fra Danske By Rydens. Lampen består av titalls kupler av munnblåst burgunder-farget glass som skaper ett nydelig blikkfang også når lyset er slått av.

  Gross Burgunder / Homeroom.no
  Gross Burgunder / Homeroom.no

  Golden Goblet fra tyske Kare Design er en lekker og spennende takpendel av gyllen, varm messing med et rav-farget glass. Kombinasjonen ser ikke bare uhyre vakker ut, men den gir også et deilig og varmt lys.

  Golden Goblet – Kare Design /Lampegiganten.no

  Spheremaker fra Fatboy /Lampemesteren

  Spheremaker – Fatboy

  Spheremaker – Fatboy /Lampemesteren

  Spheremaker fra Nederlandske Fatboy er en stor serie av runde lamper i glass laget i mange spennende farger og kombinasjoner. Spheremaker kommer blant annet i lekne farger som blått, rosa og grønt, såvel som en luksuriøs hel-svart versjon.

  Spheremaker – Fatboy /Lampemesteren

  Melt – Tom Dixon

  Melt – Tom Dixon /Lampemesteren

  iittala – Leimu

  iitala er en serie dekorative bordlamper av glass i fargene kobber, grå og mosegrønn. Egner seg fint som dekorativ belysning på et sidebord eller skjenk.

  iitala leimu /Glass og interiør
  iitala leimu /Glass og interiør

  Ballroom – Design By Us

  Ballroom er en svært populær lampeserie fra design by us som består av nydelige hengelamper, bord og vegglamper, samt forskjellige variasjoner av lysekroner i farget glass. Hver glasskuppel er munnblåst og unik, samt dekorert for hånd med en påmalt dekorativ ring.

  Ballroom pendellampe
  Ballroom serien /Lampemesteren
  Ballroom lamper /Lampemesteren

  Atom – Halo Design

  Atom er en spennende og leddet lysekrone designet av Emanuele Patton, at den er leddet betyr at du kan justere hver enkelt arm og glasskule slik du ønsker den selv. Lampen kommer med opale glass som er svært dekorative selv når lyset er av og gir en blendingsfri belysning. Den kommer også i en elegant og mørkere versjon med sotede glasskupler som gir en diffus og eksklusiv belysning.

  Atom – Opal glass /Glass og interiør
  Atom – Røkt glass /Glass og interiør

  Drops – Halo Design

  Enkel & delikate glasslamper av hvitt opalt glass og myke former fra danske Halo Design. Drops kommer i en rekke størrelser og egner seg kjempefint over et sofabord.

  Drops – Halo Design /Glass og interiør

  JWDA – Muuto & Menu

  Designet av svenske Jonas Wagell for Muuto og Menu, JWDA er en minimalistisk lampe som kombinerer betong og marmor, blank messing og en nydelig oval-formet glasslampe av hvitt glass.

  JWDA – Muuto /Hviit
  JWDA Concrete /Lampemesteren

  New Wave – Design By Us

  New wave er et helt nytt og unikt design som kombinerer glass i lekne farger med gode gamle håndverkstradisjoner. Det munnblåste glasset med de fine riflene skaper et vakkert lysspill fra lampen og kommer som både en nedhengt pendellampe i tre forskjellige design, og som moderne og vakre vegglamper som sprer ett vakkert lysmønster.

  New Wave – Design By Us /Lampemesteren
  New Wave Vegglampe – Design By Us /Lampemesteren
  New Wave – Design By Us /Lampemesteren

  Til kjøkkenøy og bar

  En lampe av farget glass vil ikke bare bli ett fint blikkfang og fange oppmerksomheten til middagsgjester eller besøkende, disse glasslampene vil også dempe lysspredningen utover slik at man unngår blending samtidig som dem lyser godt nedover mot benk og overflate.

  Avlang spisebord lampe /Lampegiganten

  Splendor Bar – By Rydéns

  Lekker og avlang lampe fra By Rydéns som består av en rekke glasskupler på rekke og rad. Lampen kommer i rav eller røk-farget glass som skaper et stemningsfullt lys over spisebordet.

  Splendor Bar – By Rydéns / Homeroom.no

  Grace – Frandsen

  Vakre lamper av glass som kombinerer myke og skarpe former med en undertone av rosa og grå farger.

  Grace – Frandsen /Lampeguru

  Ebb & Flow – Rowan

  Glasslampe som kommer i hele 10 forskjellige farger. Lampen har et fint, rundt design, gammeldagse stoffledninger og dekorative pæresokler i materialene antikk messing, sølv og blank messing.

  Ebb & Flow – Rowan /Confident Living

  Anoli 3 Nordic Gold/Gold – Nuura

  Anoli 3 består av tre stk glasspendler i avlange, buede former som henger sammen i forskjellige høyder. Denne dekorative glasslampen er laget av gull-farget munnblåst glass som skaper et vakkert og gyllent lys. Perfekt som stemningslampe i gang, entre eller stue.

  Anoli 3 Nordic Gold /Lampemesteren

  Soap – Markslöjd

  Vakker lysekrone av farget glass fra Svenske Markslöjd. Denne glasslampen kommer også i en røk-farget versjon.

  Soap – Homeroom

  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no