Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Lamper med mange pærer – Inspirasjon & Tips

Vakre Lamper med mange pærer – Inspirasjon & Tips

  Lamper og lysekroner med mange pærer, armer og lyskilder som fanger oppmerksomheten i rommet dem henger. Disse lampene bruker lyspærer som en del av designet, noe som gjør at du selv kan forandre utseendet og følelsen av belysningen simpelthen ved å bytte pærer til en annen farge eller utforming. Se gjerne våre tips til dekorpærer.

  Fargerik gulvlampe med mange glasskupler /Lampegiganten.no

  Auro er en nydelig lysekrone i moderne stil med lange hule staver av rosa-fargede glasstaver som virkelig skaper et inntrykk og gir et vakkert lys der den henger. Lysekronen fanger oppmerksomheten og skaper en koselig atmosfære.

  Auro lysekrone i glass /Jotex.no
  Auro kommer i rosa og klart glass /Jotex.no

  Electra består av en metallbase og glasskuler med en kompakt form som kaster et vakkert lysspill ned på bordet og ut i rommet. Kulene er en blanding av runde glasskuler og glasskuler med mønstrede riller som skaper en fin dynamikk i belysningen.

  Electra moderne lysekrone i glass /Jotex.no

  Sibilla er en stilig hengelampe med mange lyskilder som peker ut i forskjellige vinkler fra lampen. Denne flotte lampen kommer i moderne matt-sort eller matt-hvit overflate og passer kjempeflott inn over et bord eller hengende i stue og trapp.

  Sibilla fra Karman /Lampegiganten.no

  Enrique fra Lindby er en flott og lang lampe med fire rav-fargede glasskjermer som lyser ned mot bordet, men som samtidig gir en flott glød utover i rommet. Lampen har en moderne kombinasjon av treverk og svart metall som skaper et stilrent design og gir samtidig en varme til innredningen.

  Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne avlang pendellampe med farget glass /Lampegiganten.no

  Cosmos fra Scan Lamps er en vakker serie av grasiøse lamper i sort og matt, gyllen messing med utstikk av dekorative pærer som skaper både et dekorativ utseende og ett fint lysspill. Cosmos serien med lamper kommer som både vegglamper, taklamper og store nedhengte lysekroner i samme stil.

  Cosmos lysekrone fra Scan Lamps /Homeroom.no

  Miira 6 Circular er en nydelig og elegant rund lysekrone hvor 6 runde og opal-hvite glasskupler er plassert omkring en sirkulær ring av gyllen messing. Miira 6 lysekronen er en grasiøs modell som med sitt stilrene design passer kjempefint inn i et skandinavisk og moderne interiør. Miira lysekronen har vunnet priser for sitt elegante design og vil skape et fint og behagelig lys som spres fint og jevnt igjennom de opal-hvite kuplene.

  Miira 6 Circular lysekrone i glass og messing /Lampemesteren.no

  Apiales fra Nuura er skapt av den prisvinnende danske designer Sofie Refer og kombinerer metall og munnblåst glass i en fantastisk kombinasjon av eleganse og mykhet. Apiales kommer i en stor serie av størrelser og fargemuligheter og føyer seg inn i rekken av vakre og spennende glasslamper fra danske Nuura.

  Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren
  Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren

  Faze er en stilren og dekorativ lampeserie som inneholder både pendler, gulvlamper og bordlamper i samme stil. Lampene har en gyllenfarget ramme med flotte glasskuppler som sprer lyset i flere retninger. Pendellampene er for eksempel ideelle for plassering over et rundt bord og salongbord, mens gulvlampene skaper et dekorativt lys som går fint sammen med de fleste andre veggfarger.

  Faze pendellampe fra Opviq /Homeroom.no
  Faze pendellampe fra Opviq /Homeroom.no
  Plaza taklampe i matt-svart /Homeroom.no

  Estar er en flott gulvlampe med mange armer og lyspærer som man selv kan vippe og vri slik man selv ønsker det. Resultatet er en flott og moderne gulvlampe i stilig design som gir et vakkert og stemningsfylt lys, bruk gjerne en dekorpære for å få et ekstra koselig lys.

  Gulvlampe Estar med flere armer og pærer /Lampegiganten.no

  Dekorér over spisebordet med denne lekne og fargefulle hengelampen i farget glass. Tamina er en pendellampe som består av fem forskjellige glasskupler, hver i sin egen farge og form. En kreativ og delikat lampe som er med på å gi farge og lys over spisebord eller kjøkkenøy.

  Tamina hengelampe med fargede glasskupler på rad /Lampegiganten

  Lamper med mange pærer

  Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design, men som like godt passer inn i rustikke miljøer, i det moderne hjem eller på hytta. 2097 kommer i flere størrelser og vil være perfekt som taklampe under høye tak, ved siden av trapp, over stuebord eller over spisebordet. Velg mellom messing, krom eller matt-sort.

  Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no
  Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no

  Waldorf er en lekker taklampe med mange pærer i svart med 12 røykfargede glasskupler som forgrener seg ut i alle retninger. En elegant lampe dersom du ønsker en eksklusiv, mørk belysning i stue eller soverom.

  Waldorf taklampe i svart og røyk /Homeroom

  Taraxacum 88 fra danske Flos er en unik og imponerende lampe som er sammensatt av flere små rektangler med glanset stål og en rekke klare kuleformede pærer. Sammen skapes det et fantastisk lys spill som blir et imponerende skue. Kommer i både en pendellampe og en tak/vegg lampe.

  Tarraxacum 88 /Lampemesteren
  Tarraxacum 88 vegg/tak lampe /Lampemesteren

  Tage fra Bankeryd kommer både som taklampe og elegant pendellampe. Tage har 9 glasskupler og lyskilder, og skaper et vakkert, uttrykksfullt lys uansett hvor man henger den opp.

  Tage – CO Bankeryd / Homeroom.no
  Tage – CO Bankeryd / Homeroom.no
  Harakiri lysekrone – sort/røyk /Andlight

  Atomic fra danske Nordal har en herlig retro 60-talls look, hvor fascinasjonen for verdensrommet og det fremtidsrettede skapte mange lignende slike «sputnik» lamper på den tiden.

  Atomic – Nordal /Unoliving.no
  Atomic – Nordal /Unoliving.no

  Mandrino fra svenske Globen er en stor og imponerende taklampe med mange pærer og lyskilder som er plassert på både under- og oversiden. Mandrino vil være et godt valg om du er på utkikk etter en stor og iøynefallende lampe som du ønsker å plassere i en større entré, stue eller over et stort spisebord.

  Mandrino fra Globen /Homeroom
  Mandrino fra Globen /Homeroom

  Discus fra CO Bankeryd har et lekkert design hvor kuplene av opalt glass er forseglet i en ny kuppel av røykfarget glass. Denne kombinasjonen gir et stilig og varmt lys.

  Discus Bordlampe – Bankeryd /Homeroom
  Discus Gulvlampe – Bankeryd /Homeroom
  Discus Takpendel – Bankeryd /Homeroom

  Luksuriøs gulvlampe med fot av matt-svart metall og klare flotte glasskupler som sprer lys og varme ut i rommet. Gyllenheim gulvlampen er lettplassert og kan stå like fint alene som sammen med andre møbler.

  Gyllenheim Gulvlampe /Homeroom

  Raw Candle fra PR Home er en stilig bordlampe med fire oppstikkende pæreholdere i en antikk finish som gjerne bør kombineres med dekorative edison glødepærer som på bildet, men du kan også bruke hvite-opale lyspærer for å skape en fantastisk kontrast. Bordlampen kommer i to forskjellige høyder og gjør seg like fin sammen som alene på en skjenk eller et sidebord.

  Raw Candle /Homeroom

  Sunshine er en taklampe fra By Rydéns med mange pærer og et elegant retro og vintage uttrykk som er tydelig inspirert av 60-tallets futurisme og datidens populære sputnik design. Taklampen kommer i hvit og krommet versjon, samt en mer fremtredende messing variant.

  Sunshine By Rydéns /Lampemesteren
  Sunshine By Rydéns /Lampemesteren
  Sunshine By Rydéns /Lampemesteren

  Anoli 6 fra Nuura er en lekker og moderne pendellampe lysekrone som består av seks runde, myke og rav-fargede glasslamper som henger i flere nivåer og gir et dekorativt og mykt lys.

  Anoli 6 – Nuura /Designlite

  Molecular er en nedhengt lampe med flere pærer fra House Doctor. Lampen kommer i en 5-pæret versjon og en større variant med 7 pærer. Dette er en lampe med et moderne design som kombinerer fargene svart og messing på en elegant måte, benytt gjerne noen fine dekorasjonspærer sammen med lampen for å få den eksklusive følelsen og det gode lyset.

  Molecular – House Doctor /Lampemesteren
  Molecular Vegglampe – House Doctor /Lampemesteren
  Molecular – House Doctor /Lampemesteren

  Kombiner flere pæresokler sammen og lag din egen lampe med mange pærer. Bruk for eksempel de flotte og fargefulle pæreholderene til Muuto sammen med dine egne favorittpærer.

  Muuto pæresokkel i titalls farger /Lampemesteren
  Muuto dots & pæresokkel /Lampemesteren

  Hero fra By Rydéns er en fantastisk asymmetrisk taklampe med utstikkende lyspærer som forgrener seg ut fra midtpunktet på spennende måter. Resultatet er en dekorativ taklampe med mange lyspærer som skaper lys og en koselig atmosfære i rommet.

  Hero – By Rydéns /Homeroom
  Hero kommer også som en fantastisk takpendel /Homeroom

  Cool & Grand Metro er to moderne lamper fra danske Frandsen med flere pærer og har et lekkert, stilrent design. Den helsvarte varianten er populær, men den kommer også i en veldig fin messing variant.

  Grand Metro – Frandsen /Lampemesteren
  Cool – Frandsen /Lampemesteren

  Ray fra Scan Lamps /Aneta er en stor og vidunderlig lampe som kombinerer sort metall med detaljer av gyllen kobber og mange pærer som tilsammen skaper en lampe med et eksklusivt uttrykk og vil garantert fange oppmerksomheten til gjester og besøkende.

  Ray – Aneta /Homeroom
  Ray – Aneta /Homeroom

  Diplomat er også en flott taklampe hvor 4 lyspærer sitter i serie inne i en skråvinklet glassramme. Denne lampen er populær å ha over et spisebord og er enkel å høydejustere. Bruk gjerne noen flotte edison dekorpærer av høy kvalitet og synlige glødetråder.

  Diplomat – Scan Lamps /Homeroom

  Lotus – En storslått vegglampe som sprer sine opplyste armer langs veggen som fanger oppmerksomheten og skaper en vakker glødende veggdekor i bakgrunnen.

  Lotus – /Jotex

  Groove er en stilig og annerledes taklampe som bruker danderte ledninger langs taket og pæresokler i utformingen. Det følger med egne tak-kroker og du velger selv høyde, hvordan utformingen skal være og hvor tett pærene skal henge inntil hverandre.

  Groove /Lampegiganten

  Copernicus er en retro takpendel med utstikkende glasskupler i opal-hvitt glass fra svenske Globen. Copernicus har en flott retro finish av antikk messing og har tydelige astronomi inspirert design.

  Copernicus /Homeroom

  Florean XL er en avlang og molekyl inspirert takpendel i svart metall hvor lyspærene blir atomene. Denne lampen kommer uten lyspærer og du kan enkelt forandre utseendet ved å bytte til forskjellige lyspærer, her kan du se den med hvite lyspærer – men du kan også prøve sorte eller klassiske glødetråd pærer for å forandre utseendet.

  Florean XL /Homeroom

  Bruk forskjellige lyspærer og forandre utseendet på lampene.

  Noe av det spennende med lamper som har utstikkende pærer er at man enkelt kan forandre utseendet på lampen ved å simpelthen bytte ut lyspærene. Idag finnes det et stort utvalg av forskjellige dekorative lyspærer man kan velge blant, ta gjerne en titt på forslag om dekorpærer til lamper.

  Sotede lyspærer for et eksklusivt uttrykk – les mer

  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no