Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Gulvlamper med flere armer, pærer og lys

Vakre Gulvlamper med flere armer, pærer og lys

  Inspirasjon og tips til dekorative gulvlamper med flere armer, pærer og lys. Her finner du et utvalg av populære stålamper og gulvlamper med et spennende design som har mange skjermer og pærer til stue, entré og soverom.

  Ball Double Gulvlampe Krom /Lampemesteren

  Faze er en stilren og dekorativ lampeserie som inneholder både pendler, gulvlamper og bordlamper i samme stil. Lampene har en gyllenfarget ramme med flotte glasskuppler som sprer lyset i flere retninger. Pendellampene er for eksempel ideelle for plassering over et rundt bord og salongbord, mens gulvlampene skaper et dekorativt lys som går fint sammen med de fleste andre veggfarger.

  Faze pendellampe fra Opviq /Homeroom.no
  Faze pendellampe fra Opviq /Homeroom.no

  Estar er en flott gulvlampe med mange armer og lyspærer som man selv kan vippe og vri slik man selv ønsker det. Resultatet er en flott og moderne gulvlampe i stilig design som gir et vakkert og stemningsfylt lys, bruk gjerne en dekorpære for å få et ekstra koselig lys.

  Gulvlampe Estar med flere armer og pærer /Lampegiganten.no

  Ticon er en fargerik gulvlampe med tre lampeskjermer i hver sin farge som tilsammen skaper et koselig lys og en kreativ og leken atmosfære. Kjempefin som dekor gulvlampe for å skape kontraster i interiøret eller for å simpelthen skape litt liv.

  Ticon fra Globo /Lampegiganten.no

  Ticon består av tre lampeskjermer som er trukket i rød, grå og blå fløyel som danner en spennende fargefull belysning i hjemmet, lampeskjermene har i tillegg en gyllen innside som skaper et varmere lys og har flotte mønstre i skjermen som slipper ut lyset med nydelig effekt.

  Ticon fra Globo /Lampegiganten.no

  Balloon er en lekker stålampe fra tyske Kare Design og har mange, flerfargede kuler av akryl som skaper en livlig og fargerik belysning.

  Balloon – Stålampe fra Kare Design /Lampegiganten.no
  Balloon – Stålampe fra Kare Design /Lampegiganten.no

  Få et sjarmerende og koselig lys med denne vakre gulvlampen fra By Rydens. Triple har tre justerbare lampeskjermer som du kan stille inn slik du selv ønsker, perfekt til sofahjørnet for å lyse opp stuen, eller som en dekorativ lampe i entré eller soverom.

  Triple – By rydens / Homeroom

  Pigalle fra By Rydens er en serie lamper som også kommer som taklampe variant. Gulvlampen kommer med tre lampeskjermer som er plassert på en justerbar stang og kommer i svart metall med flotte krommede detaljer.

  Pigalle – By Rydens /Homeroom
  Espresso – Aneta /Homeroom

  Dexter trio fra Frandsen er en artig lampe hvor tre lampeskjermer og stativer er plassert i en tripod. Gulvlampen har også tre lampeskjermer i forskjellige farger som gir et lekent uttrykk til gang, stue eller hall.

  Dexter Trio – Frandsen /Lampeguru

  Baltimore fra danske Halo Design er en elegant og populær gulvlampe i matt-svart metall og justerbare lampeskjermer i ett klassisk og stilrent design.

  Baltimore – Halo Design /Designlite

  Folke er en vakker og eksklusiv gulvlampe med flere armer som kan vinkles slik du selv ønsker. I denne flotte gulvlampen av sort metall og messing settes lyskilden i fokus, og du kan gjerne eksperimentere med forskjellige dekorpærer for en mer personlig utformning.

  Folke Gulvlampe /Jotex
  Folke Gulvlampe /Jotex

  Med Light Trafik fra Nielsen kan du skape din egen multi-skjermede gulvlampe ved å kombinere dine favoritt lampeskjermer fra et stort utvalg av farger.

  Sett sammen din egen gulvlampe, fot og lampeskjerm på Lampeguru.no eller les mer om Trafik gulvlampen på bloggen.

  Light Traffic – Nielsen /Lampeguru
  Light Traffic – Nielsen /Lampeguru

  Atom fra Halo Design er en vakker og elegant gulvlampe i Atom-serien som kommer med utstikkende glasskuler med lys som er tilgjengelig i røykfarget eller matt hvit glass. Kjempefin som dekorativ gulvbelysning i hjørnet av stuen eller i gang og entre, og passer kjempeflott inn i en moderne eller skandinavisk interiørstil.

  Atom – Halo Design /Lampeguru.no
  Atom – Halo Design /Lampeguru.no

  411, dobbel-hodet gulvlampe fra ikoniske Lampe Gras. Dette verdenskjente merket har siden tidlig på 1900-tallet vært kjent for sine industrielle lamper med bevegelige ledd. 411 er intet unntak, har kan du justere hver arm og lampehode i flere ledd og stillinger.

  411 – Lampe Gras /Lampemesteren
  411 – Lampe Gras /Lampemesteren

  Cia fra PR Home har et klassisk utseende med flere hengende lampeskjermer av tekstil som gir et dekorativt varmt lys uten å blende. Denne gulvlampen kommer i flere farger – og også uten skjermer slik at du kan lage din egen variant.

  Cia – PR Home /Kitchentime

  Fra Polske Chors kommer den eksklusive designlampen «Ambiente» som gjerne skal plasseres inntil en vegg hvor den indirekte belysningen skaper et vakkert lysende motiv.

  Ambiente Gulvlampe /Lampemesteren
  Gulvlampe Shine-Loft /Lampegiganten

  Smarholmen fra Sandsten er en lekker og stilren gulvlampe i sort metall med hvite glasskupler som henger på tynne armer som frukter på et tre.

  Smarholmen Gulvlampe /Homeroom
  Smarholmen Gulvlampe /Homeroom
  Messing variant fra Sandsten /Homeroom

  Gyllenheim er en nok en flott gulvlampe med flere armer og glasskupler. Lampen kommer i matt-svart og ser like pen ut både med og uten lys.

  Gyllenheim gulvlampe /Homeroom
  Gyllenheim gulvlampe /Homeroom

  Fra Aneta kommer gulvlampen Bow av metall og kunstskinn. Bow har tre individuelt justerbare lampehoder i et stramt, skandinavisk design, kommer også i sort.

  Bow – Aneta /Homeroom
  By Rydéns Foggy gulvlampe med fem skjermer /Lampegiganten

  Foggy fra By Rydens er en enkel men dekorativ stålampe som vil passe perfekt inn i lesehjørnet eller på et soverom. Gulvlampen kommer med flere skjermer i forskjellige farger og størrelser.

  Foggy – By Rydens /Kitchentime
  Lilly – Nordlux /Designlite

  Les mer om flotte gulvlamper til boligen, få tips til belysning av stue eller oppdag ny og spennende interiør.