Hopp til innholdet
Hjem » Jinda – Fine og tradisjonelle lamper med skråstilt stoffskjerm

Jinda – Fine og tradisjonelle lamper med skråstilt stoffskjerm

  Jinda er en flott og stilren gulvlampe i tradisjonell skandinavisk stil som med sitt skråstilte lampeskjerm gir et fint leselys og er dermed fin å plassere i stuekroken, ved siden av sofaen eller ved siden av en lenestol. Gulvlampen kommer i flere myke farger som går fint sammen med en klassisk interiørstil hvor man ønsker en gulvlampe som gir et koselig og behagelig lys.

  Jinda – Stilren og koselig lampe /Lampegiganten.no

  Bruk gjerne denne gulvlampen i oppholdsrom, stue eller soverom for å skape et vakkert og dempet omgivelseslys som både er skånsomt, men samtidig tiltalende. Lampeskjermen er laget i vakker fløyel stoff mens stangen og basen er laget av behandlet tre som skaper en flott, harmonisk kontrast.

  Jinda serien kommer også som flotte vegglamper og bordlamper med den samme skråstilte lampeskjermen som både skaper stil, samtidig som den gir et fint og dekorativt lys.

  Jinda – Stilren og koselig lampe /Lampegiganten.no
  Jinda – Stilren og koselig lampe /Lampegiganten.no

  En gulvlampe er en viktig del av belysningen i ett hjem og vil være en del av den lagvise belysningen man ønsker å oppnå for å skape et komfortabelt og levende lysspill i hjemmet. Les gjerne mer om hvordan du kan planlegge belysning eller tips for belysning i stue og lamper til kjøkken.