Hopp til innholdet
Hjem » Hagemøbler i Metall og stål – Hardføre utemøbler som også ser bra ut

Hagemøbler i Metall og stål – Hardføre utemøbler som også ser bra ut

  Hagemøbler av metall og stål er hardføre og vil med bare minimal vedlikehold og omtanke holde seg fine og holdbare i mange år. Ikke bare er hagemøbler av metall nesten vedlikeholdsfrie, de kommer også i mange fine farger – perfekt for å skape en fargerik uteplass som inspirerer og ser fin ut.

  Aloha fra Italienske Bizotto /Glass og interiør

  Med Domo fra Design Of kan du flytte den moderne stilen til hagen og være trygg på at møblene tåler været. Domo serien er nemlig laget i rustfritt stål og galvanisert stål slik at disse vil tåle både regn og snø, hele året. Møblene i Domo serien har stramme, moderne linjer og vil være et godt valg dersom du ønsker en ren og moderne stil på utemøblene.

  Domo hagebenk i galvanisert stål /Nordicnest.no
  Domo serien fra Design Of /Nordicnest.no

  Utemøblene fra Design Of / Domo Design er et svensk varemerke der alle produkter er produserte av rent stål i massivt håndverk. Disse moderne møblene er perfekt å stille opp på uteplassen og terrassen sammen med grønne planter og blomster. Utemøblene er hardføre og samtidig lette å rengjøre og krever kun varmt vann og litt oppvaskmiddel eller såpe.

  Domo serien fra Design Of /Nordicnest.no
  Dekk samtidig gjerne opp bord og uteområde med vakre solcellelamper

  På balkongen ønsker vi gjerne å kunne både ta en drink med gjestene og slappe av med en bok i skyggen. Hvis du har begrenset plass, er det smart å investere i små, men fleksible møbler. Jotexs nye salongmøbler «Menton» i aluminium er stilige og enkle å tilpasse ettersom de kommer i moduler som du monterer selv som du ønsker. 

  Menton i aluminium /Jotex.no

  Utemøblene i Menton serien tåler å stå utendørs, noe som gjør utelivet enklere. Du slipper å bære hagemøblene frem og tilbake og disse møblene har en herlig sittedybde, hvor den lave sittehøyden gir en deilig loungefølelse.

  Menton i aluminium /Jotex.no
  Til mange gjester: Opptil 3 meter – Stort uttrekkbart hagebord i aluminium fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Linear stål fra Muuto er designet av Thomas Bentzen for danske Muuto og lages i Sverige. Her var målet å skape et moderne, men samtidig tidløst utemøbel som både skaper god, moderne estetikk med sine rene og skarpe linjer, samtidig som den har tradisjonelle elementer ved seg.

  Linear er hagemøbler som er bygget i sveiset stål med en dyp værbestandig pulverlakkert overflate, bordflater er varmfortinnet og galvanisert og bordben er behandlet i aluzink. Møblene er altså grundig konstruert for å tåle det skandinaviske klimaet og beholde sitt flotte utseende i mange år.

  Linear. Hagemøbler i rustfritt stål fra Muuto /Nordicnest.no

  Disse hardføre og elegante utemøblene kommer i en rekke moderne farger som passer fint inn blant utemiljøet i både moderne boligfelt eller blant mer klassiske villaer.

  Linear. Hagemøbler i rustfritt stål fra Muuto /Nordicnest.no

  Bizzotto er et Italiensk merke som er verdenskjent for å uttrykke sin Italienske tradisjonelle designtradisjon i sine møbler. Med en kombinasjon av det tradisjonelle og kosmopolitiske, samt noen moderne design skaper Bizzotto sjarmerende og vakre cafe og hagemøbler som innehar det beste av tradisjonell Italiensk håndverk og materialer.

  Bizzotto hagemøbler i metall med keramikk mosaikk /Glass og interiør
  Loungestol «Aloha» i moderne stil fra Bizzotto /Glass og interiør
  Olav hagebord i aluminium med tremønster /Glass og interiør

  Bizzottos møbler lages av mesterhåndverkere i Venezia regionen og vil bli et vakkert smykke i en frodig hage eller langs cafe-fronten.

  Hagemøbler «Kelsie» i metall /Glass og interiør
  Florencia sittegruppe fra Bizotto /Glass og interiør

  Et lite hjørne der du kan slappe av i skyggen er gull verdt. «Viol» er en hengestol som er super komfortabel å synke ned i.

  Viol hengestol i stål /Homeroom.no

  Gardia fra Lene Bjerre er en elegant og tidløs serie i enkel, ren design, kombinert med moderne farger. Gardias utemøbelserie skaper en frisk hagestemning med sitt klassiske, industrielle design og utseende. Serien består av alt som trengs for å skape en ekte hageoase, med stoler, benker, bord og en hylle. Gardia er laget av høykvalitets jern.

  Gardia fra Lene Bjerre i stål /Kitchentime.no
  Gardia fra Lene Bjerre i stål /Kitchentime.no

  Gardia har en klassisk, men samtidig rå industriell følelse og er perfekte ilag med komfortable, myke puter og sene kvelder med familie og venner.

  Gardia fra Lene Bjerre i stål /Kitchentime.no
  Gardia fra Lene Bjerre i stål /Kitchentime.no

  Barcelona er en populær sofagruppe med bord inkludert som passer for 2-4 gjester, sofaen er laget i pulverlakkert aluminium og bordet har en overflate av oljebehandlet akasietre.

  Barcelona sofagruppe med bord /Homeroom.no
  Easy living by Martinsen Trento Sofagruppe /Kitchentime.no

  Myk gjerne opp uteområdet og skap en fin kontrast til disse hagemøblene av stål og metall med et mykt gulvteppe som du kan bruke på uteplassen. Hva med f.eks et vakkert hageteppe i strie/jute som passer perfekt sammen med hagemøbler og vakre grønne planter.

  Luftig vevd teppe i 100% jute /Homeroom.no

  Få flere tips til hvordan du kan gjøre det fint i hage og uteområde, se blant annet disse vakre lampene med solcelle eller batterilamper til hytte og hage. Les mer om Rottingmøbler ute og inne, Hagemøbler i Bambus eller Interiør til Hytta.