Hopp til innholdet
Hjem » Premium Stearinlys med fjernkontroll – Få det koselig, helt enkelt

Premium Stearinlys med fjernkontroll – Få det koselig, helt enkelt

  Slå stearinlysene av og på helt enkelt med fjernkontroll, perfekt om du bare ønsker å slappe av og få et koselig lys uten å reise deg og tenne stearinlysene hver for seg. Uyuni sine nye stearinlys, telys, kubbelys og kronelys med fjernkontroll kan du lett slå av og på fra sofaen eller når mørket senker seg og du ønsker en koseligere stemning i hjemmet.

  Premium stearinlys på batteri fra danske Uyuni /Lampeguru.no

  Nostalgiske og naturtro av ekte voks, men fri for kjemikalier

  Uyuni har lagt ned mye innsats i å skape så ekte og naturtro stearinlys som mulig, lysene «lever» slik som ekte stearinlys gjør og selve lysene er laget ut av ekte voks slik at de kjennes og føles vanlige ut. Men lysene går på batteri og du slipper brannfare og at kjemikalier slippes ut når lysene brenner.

  Stearinlys som kan dimmes med fjernkontroll

  Disse nye smarte elektriske stearinlys, kronelys og kubbelys fra Uyuni kan man enkelt slå av og på, starte timer slik at de slår seg automatisk av etter noen timer og dimme opp og ned slik du selv ønsker. Med stearinlys som kan dimmes kan du få det lette og sjarmerende lyset akkurat slik du ønsker det.

  Styr lyset og dim med fjernkontroll /Lampeguru.no
  Uyuni sine batterilys kommer i flere farger /Lampeguru.no

  Med fjernkontrollen kan du dimme lyset i tre nivåer og du kan enkelt slå av og på flere lys samtidig, noe som er svært praktisk dersom du har mange lys hjemme, har lysene plassert vanskelig til eller om du driver en kafé eller restaurant.

  Premium elektriske stearinlys av ekte voks /Lampeguru.no

  Elektrisk lys som ser levende ut

  Danske Uyuni har utviklet sin helt særegne 3D elektriske flamme som ser svært virkelighetstro ut. Disse elektriske stearinlysene koster litt mer enn de billigste modellene, men disse har i tillegg mange smarte funksjoner og et varmt og lunt lys slik man elsker i tradisjonelle stearinlys og kronelys.

  Uyuni levende lys på batteri /Lampeguru.no

  Les gjerne mer om vakre lamper til hytta, interiørtips til hytte eller se disse flotte lampene på batteri som kan brukes både inne og ute.