Hopp til innholdet
Hjem » Stålampe og Gulvlampe til Hagen – Skap stemningsfull belysning i hagen

Stålampe og Gulvlampe til Hagen – Skap stemningsfull belysning i hagen

  Skap en stemningsfull belysning i hage, på balkong eller terrasse med en stålampe og gulvlampe som tåler å stå utendørs. Disse lampene er lette å plassere og perfekte for å skape en koselig atmosfære i uteområdet. Plassér dem ved siden av sittegruppe, langs innkjørsel for å skape et gjestmildt inntrykk eller for å lyse opp mørke områder langs basseng, brygge eller terrasse.

  En utendørs gulvlampe må gjerne være hardfør og tåle regn og vær. Her er våre tips til fine stålamper som tåler å stå utendørs.

  TXL fra Marset /Andlight.no
  Anglepoise Giant – Utendørs Gulvlampe /Lampegiganten.no

  Er du på utkikk etter en stor gulvlampe som kan stå utendørs? Da vil kanskje TXL fra Marset være et bra alternativ.

  Denne utendørs stålampen tar det tradisjonelle uttrykket og utseendet av en innendørs gulvlampe til uterommet takket være smarte og robuste løsninger. Foten er av skifer slik at den står stødig selv om vinden blåser opp. Lampeskjermen er laget av halv-gjennomsiktelig plast med forsterkninger av glassfiber, og gir et mykt og varmt lys som skaper en koselig atmosfære.

  Stor utendørs gulvlampe – TXL fra Marset /Andlight.no

  Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
  Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

  Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
  Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

  Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

  Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

  Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
  Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

  TXL fra Marset er den optimale utendørs stålampen og kan med letthet plasseres på terrasse og i hage der du ønsker litt ekstra lys, men den kan også plasseres i oppkjørsel og langs inngangsparti.

  Stor utendørs gulvlampe – TXL fra Marset /Andlight.no
  Stor utendørs gulvlampe – TXL fra Marset /Andlight.no

  Tolomeo fra Artemide er en stor utendørs gulvlampe med leddet konstruksjon og lang arm, bruk den for eksempel som en hengelampe over spisebordet når mørket senker seg. Lampeskjermen er laget av thuja, en spesiell type plast som er robust og værbestandig, men som allikevel ser svært naturtro ut og ligner mye på jute/strie materiale.

  Tolomeo fra Artemide – Kjempefin ute som inne /Lampegiganten.no

  Tolomeo har en svært fleksibel og justerbar fjærbelastningssystem som gjør at lampeskjermen kan vinkles og henges opp på flere ulike måter. Dette gir mange muligheter for å sette opp ulike lysscenarioer, og den kan lyse opp alene eller brukes som gulvlampe over spisebord. Denne stålampen med bue har IP44 klassifisering og tåler å stå utendørs, men den er også like fin å bruke innendørs.

  Tolomeo fra Artemide – Kjempefin ute som inne /Lampegiganten.no

  Cala fra Marset er en flott og elegant gulvlampe som kombinerer tradisjonelle og naturlige råvarer av treverk i et moderne og praktiskt design. Denne stålampen kommer i flere varianter, deriblant en utendørs versjon med IP65 tetthet som tåler å stå utendørs i selv hardt vær. Lampeskjermen er laget i tett plast som sprer lyset og skaper et behagelig, indirekte lys i hage og uteområde, perfekt for å lyse opp mørke områder i hage og terrasse med stil.

  Cala utendørs gulvlampe fra Marset /Lampemesteren.no

  Sponge fra danske Nordlux er en serie hagelamper i en stilren og enkel design som lett kan plasseres i uteområdet. Serien kommer som både pendler, bord og gulvlamper og gir et behagelig varm-hvitt lys som ikke blender. Lampene har også innebygget batteri slik at du også kan bruke dem uten tilkoblet strøm i en viss periode. Se gjerne mer om lamper på batteri.

  Hele Sponge serien fra Nordlux /Lampegiganten.no
  Sponge utendørs stålampe /Lampegiganten.no

  Solar fra Foscarini er en lavtbyggende gulvlampe med innebygde solcellepaneler slik at du ikke behøver å tenke på ledning eller strøm. Den kan dermed plasseres hvorenn man måtte ønske og kan til og med plasseres midt i en sittegruppe og fungere dobbelt som bord.

  Solar fra Foscarini – Lysende bord /Andlight.no

  Rocket fra Newgarden er en stor utestående gulvlampe som kan plasseres på terrassen eller i hagen og lyse opp uterommet på en vakker måte. Denne er perfekt å la stående ved siden av hagemøblene eller som et lysende dekorobjekt for seg selv på hjørnet av terrasse og uteplassen.

  Rocket fra Newgarden – En stor og vakker ute – og innelampe med mange muligheter /Lampegiganten.no

  Denne gulvlampen kommer i to størrelser som gjerne kan kombineres om hverandre både innendørs og utendørs. Velg mellom den 70 cm høye eller den ekstra høye 145 cm høye versjonen for å skape en koselig atmosfære i uterommet.
  Lampene har en opal-hvit lampeskjerm av polyetylen som er både værbestandig og UV bestandig, mens lampestøttene er laget av treverk som er behandlet for å tåle et utendørs miljø.

  Rocket fra Newgarden – En stor og vakker ute – og innelampe med mange muligheter /Lampegiganten.no

  Yankton fra By Rydens har utseendet til en klassisk lanterne og kan brukes som både bordlampe eller langs gulv, hage og terrasse som en gulvlampe, akkuratt som en lanterne. Et tips er å plassere den ved inngangsparti eller trappoppgang for å skape en innbydende og gjestfri steminig. Lampen er IP44 klassifisert slik at den tåler vanlig vær og kan stå utendørs året rundt.

  Yankton fra By Rydens /Lampemesteren.no

  Borne Béton fra Nemo er en eksepsjonell lampe av Le Corbusier med myke former som er håndlaget og unik. Denne lave gulvlampen passer kjempefint inn blant det industrielle eller moderne utemiljøet og finnes i to ulike størrelser.

  Borne Béton fra Nemo /Andlight.no
  Borne Béton fra Nemo /Andlight.no

  Maison Utendørs Gulvlampe fra By Rydens er en stilfull utendørslampe som er laget i perforert metall. Gjennom det hullete mønsteret skinner lyset ut i omgivelsene, og gir et spennende spill mellom lys og skygge. Serien er laget av værbestandig metall som over tid og flere år vil utvikle en unik og spennende patina. Disse utendørs stålampene med sitt unike og vakre lys er lette å plassere og kaster et flott stemningsfullt lys i hage og uteområde.

  Maison utendørs stålamper i perforert metall /Lampemesteren.no

  Se også gjerne flere tips om gulvlamper og stålamper, se blant annet disse fine hagelampene, fine hagemøbler i bambus eller lamper til hytter uten strøm.