Lekker og moderne kuppel lampe og pendel fra Parachilna

Publisert av Lunelamper den

Den klassiske kuppel lampen har skint i tusenvis av hjem og er fremdeles et populært valg, mye på grunn av sitt enkle design og fordi den gir et godt lys i alle retninger.

Disse flotte kuppellampene er laget av farget keramikk og opal-hvitt glass som fungerer som en diffusor, og sprer lyset uten å blende.

Aballs A II Me Vegglampe/Taklampe /Lampemesteren.no

Kuppellampen har fått en moderne ansiktsløftning fra det spanske designhuset Parachilna. Denne produsenten lager vakre pendellamper og taklamper basert på det enkle kuppel designet, men med nye materialer og nytenkende eleganse.

Kuppellampe i mange fine farger /Lampemesteren.no

Lampeserien fra Parachilna heter Aballs og består av vegglamper, bordlamper, taklamper og takpendler. Den hvite runde glasskjermen komplimenteres av flott håndlaget keramikk i enten hvit, svart, platina, gull eller kobber. De to elementene holdes sammen av et messingbånd i midten.

Parachilna kuppel pendel i gull /Lampemesteren.no

De flotte pendellampene har et tynt festepunkt til den opale kuppelen, noe som får det til å se ut som om lampekuppelen svever i luften. De fine kuppel pendlene kommer i fargene gull, sølv, sort og kobber med opale glasskupler som sprer lyset på en behagelig måte.

Vegglampen med kuppel har vist seg å bli en svært populær variant og ser virkelig flott ut på veggen, uansett hvilken interiørstil du har i hjemmet. Vegglampen kombinerer den klassiske kuppellampen med en moderne finish og gir et vakkert lys.

Vegglampe i sølv med opal kuppel /Lampemesteren.no
Kuppelvegglampe i gull /Lampemesteren.no

I alle størrelser

Parachilna kuppel lampen kommer i alle slags størrelser, hvor T GR er den absolutt største varianten med en diameter på 40 cm, høyde på 70 cm og en vekt på 5.5 kg.

De forskjellige størrelsene og det faktum at kuppel lampene kommer i en serie, gjør det mulig å kombinerer forskjellige farger og størrelser for en mer effektfull og flott belysning.

Kuppellamper i alle størrelser /Lampemesteren.no
Taklampe med kuppel (liten modell) /Lampemesteren.no

Andre vakre kuppellamper

&tradition Blown SW5 /Andlight
&Tradition Blown med opal-hvitt glass /Andlight

Se alle de flotte kuppellampene i nettbutikken til Designlite.no, les gjerne også mer om pendellamper eller få tips om belysning til stue.