Hopp til innholdet
Hjem » Kuppellampe – Vakker, enkel og elegant taklampe med kuppel

Kuppellampe – Vakker, enkel og elegant taklampe med kuppel

  Den klassiske kuppel lampen har skint i tusenvis av hjem og er fremdeles et populært valg, mye på grunn av sitt enkle design og fordi den gir et godt lys i alle retninger. Taklampe med kuppel kan brukes i alle husets rom, men er spesielt populær i gang og entré hvor man gjerne ikke ønsker at noe skal henge ned fra taket. Her kan du se flere vakre kuppellamper i en rekke materialer, med både farget eller klart glass.

  Aballs fra Parachilna

  Kuppellampen har fått en moderne ansiktsløftning fra det spanske designhuset Parachilna. Denne produsenten lager vakre pendellamper og taklamper basert på det enkle kuppel designet, men med nye materialer og nytenkende eleganse.

  Aballs A II Me Vegglampe/Taklampe /Andlight.no
  Kuppellampe i mange fine farger /Andlight.no

  Lampeserien fra Parachilna heter Aballs og består av vegglamper, bordlamper, taklamper og takpendler. Den hvite runde glasskjermen komplimenteres av flott håndlaget keramikk i enten hvit, svart, platina, gull eller kobber. De to elementene holdes sammen av et messingbånd i midten.

  Parachilna kuppel pendel i gull /Andlight.no

  De flotte pendellampene har et tynt festepunkt til den opale kuppelen, noe som får det til å se ut som om lampekuppelen svever i luften. De fine kuppel pendlene kommer i fargene gull, sølv, sort og kobber med opale glasskupler som sprer lyset på en behagelig måte.

  Parachilna kommer også som vegg og pendellampe /Andlight.no

  Vegglampen med kuppel har vist seg å bli en svært populær variant og ser virkelig flott ut på veggen, uansett hvilken interiørstil du har i hjemmet. Vegglampen kombinerer den klassiske kuppellampen med en moderne finish og gir et vakkert lys.

  Taklampe med kuppel (liten modell) /Andlight.no

  Parachilna kuppel lampen kommer i alle slags størrelser, hvor T GR er den absolutt største varianten med en diameter på 40 cm, høyde på 70 cm og en vekt på 5.5 kg.

  De forskjellige størrelsene og det faktum at kuppel lampene kommer i en serie, gjør det mulig å kombinerer forskjellige farger og størrelser for en mer effektfull og flott belysning.

  Kuppellamper i alle størrelser /Andlight.no

  Med sitt flotte glassmønster er Jackson kuppellampen et dekorativt valg til takbelysning av gang, stue eller kjøkken. Jackson har en vakker avlang form og kommer i to farger med klassisk rav-farget glass eller en mer moderne svart og hvit variant.

  Jackson kuppellampe fra Globen /Homeroom.no
  Jackson kuppellampe fra Globen /Homeroom.no

  Alley er en lekker vintage kuppellampe fra Globen som har hentet mye inspirasjon fra kuppellamper i gammeldags stil, perfekt om du ønsker en retro, vintage stil og en takplafond med et rustikt preg.

  Alley Takplafond med kuppel /Nordicnest.no

  Juni fra svenske Globen lighting er en vakker kuppellampe med en antikk dråpeformet design som utstråler stil og eleganse. Juni kommer med både frostet eller klart glass, og har et vakkert utskåret glassmønster som skaper en vakker dekorasjon.

  Juni takplafond med kuppel fra Globen /Homeroom.no
  Juni takplafond med kuppel i frostet glass fra Globen /Homeroom.no
  &tradition Blown SW5 /Andlight
  &Tradition Blown med opal-hvitt glass /Andlight
  Spring takplafond i mønstret glass /Nordicnest.no

  Torrano serien fra Globen Lighting er en eksklusiv serie designlamper som er laget i utsøkte materialer av munnblåst glass og fargefull marmor. Serien kommer ikke i en egen plafond variant, men dersom du ønsker å dekorere med en nedhengt kuppellampe eller bordlampe med kuppel vil kanskje Torrano lampene være noe for deg.

  Torrano kuppel pendellampe /Homeroom
  Torrano kuppel bordlampe /Homeroom

  Les gjerne mer om pendellamper eller få gode tips om belysning til stue. Her kan du se flere vakre pendellamper i glass eller takplafond i glass og krystall.