Hopp til innholdet
Hjem » EOS lampe fra Umage – Elegante fjærlamper til stue og soverom i flotte farger

EOS lampe fra Umage – Elegante fjærlamper til stue og soverom i flotte farger

  De populære lampene EOS fra danske Umage er kledd i ekte gåsefjær og har et luftig utseende som skaper et romantisk og behagelig lys. Perfekt for dekorativ belysning i stue og soverom. Heng gjerne en EOS lampe over sengen eller i stuen for å få et vakker og myk belysning når kvelden senker seg.

  Fjærlampene i EOS serien er et perfekt valg om man ønsker en stilren belysning i hjem og leilighet som skaper et nydelig varmt og koselig lys.

  Kommer i 5 størrelser. EOS Hvit /Lampemesteren.no

  EOS Evia har en litt annerledes fasong enn de tradisjonelle runde og ovale EOS lampeskjermene. Evia har en avlang form som passer ekstra godt inn i hjem med høy takhøyde.

  EOS Evia – En større og avlang lampeskjerm /Lampemesteren.no

  EOS lampene fra Umage er like dekorative selv med lyset av og kommer i en rekke fine farger dersom du ønsker en friskere fargepalett fra belysningen.

  Kommer i 3 størrelser. EOS Grå /Lampemesteren.no

  Nyheten EOS lyseblå har en delikat og lett blåfarge som er perfekt for å skape en kontrast til hvite vegger og tak eller for å spille på blå-fargetoner i interiøret.

  EOS Lyseblå lampeskjerm av gåsefjær /Lampemesteren.no
  EOS gulvlampe /Lampemesteren.no

  Eos er laget av alle naturlige gåsefjær, noe som skaper naturlige og unike nyanser, perfekt til rom i hjemmet hvor man ønsker en koselig og blendingsfri belysning. Eos gir et mykt lys og har en vakker fascinerende eleganse, selv når den ikke er opplyst.

  Kanskje du bekymrer deg for at lampen blir støvete og skitten ganske raskt? Ved hjelp av en hårføner kan du fjerne støv og skitt fra lampen veldig enkelt, så ingen bekymringer!

  EOS fjærlampe i rødt /Lampemesteren.no

  Danske UMAGE designer møbler og lamper med et tidløst design som er bygget for å kunne vare i generasjoner. Deres design leveres ofte flatpakket slik at de vil oppta minimalt med plass under transport. Produktene er også enkle å resirkulere når de ikke lenger kan brukes.

  EOS Bord og gulvlamper

  Det fine med EOS lampene er at du kan bruke lampeskjermene som både takpendler, bordlamper og gulvlamper. Begynn med å velge én lampeskjerm som du liker og velg deretter om du vil montere den på et gulvlampe stativ, som en bordlampe eller på et pendellampe nedheng.

  Den populære EOS lampen kommer også som bordlampe, vegglampe og gulvlampe. Perfekte som dekorative elementer, uansett om lyset er av eller på. Velg imellom lampefot i svart eller hvit, og velg forskjellige farger/størrelser på lampeskjermene av fjær.

  Sett sammen din egen EOS bordlampe /Lampemesteren.no

  EOS plafond kan monteres i tak eller på vegg og skaper et vakkert lys og stemning i rommet. EOS tak og vegglampene er flotte å montere i gang og entré eller i rom hvor man ikke har mulighet til en nedhengt pendel. Kombiner gjerne med en gulv og bordlampe i samme EOS serie for å skape et nydelig helhetsinntrykk. EOS plafond er også et vakkert alternativ som belysning i trapp.

  EOS Tak/Vegglampe /Lampemesteren.no
  Vegglampe fra EOS /Lampemesteren.no

  De nydelige EOS lampene fra Umage er et treffsikkert valg dersom man ønsker en stilren og lekker belysning i hjemmet. Lampene og lampeskjermene i fjær kommer i flere farger slik at du kan finne din favoritt som passer ditt hjem. Les gjerne også mer om lamper med fjær, belysning til stuen eller glamorøse og elegante lamper.