Hopp til innholdet
Hjem » Stor Utendørs Gulvlampe IP65 – Rocket fra Newgarden

Stor Utendørs Gulvlampe IP65 – Rocket fra Newgarden

  Rocket fra Newgarden er en stor utestående gulvlampe som kan plasseres på terrassen eller i hagen og lyse opp uterommet på en vakker måte. Denne er perfekt å la stående ved siden av hagemøblene eller som et lysende dekorobjekt for seg selv på hjørnet av terrasse og uteplassen.

  Rocket fra Newgarden – En stor og vakker ute – og innelampe med mange muligheter /Lampegiganten.no

  Denne gulvlampen kommer i to størrelser som gjerne kan kombineres om hverandre både innendørs og utendørs. Velg mellom den 70 cm høye eller den ekstra høye 145 cm høye versjonen for å skape en koselig atmosfære i uterommet.
  Lampene har en opal-hvit lampeskjerm av polyetylen som er både værbestandig og UV bestandig, mens lampestøttene er laget av treverk som er behandlet for å tåle et utendørs miljø.

  Rocket fra Newgarden – En stor og vakker ute – og innelampe med mange muligheter /Lampegiganten.no

  Også med RGBW og solcelle

  Lampene kan enkelt styres med en fjernkontroll og på visse modeller er det også mulig med fargestyring slik at du kan skape din helt unike fargesprakende atmosfære i hagen på varme sommerkvelder.

  Disse utelampene er også svært fleksible i sin plassering med et solcellepanel installert på toppen slik at man ikke behøver å tilkoble dem til en stikkontakt dersom du ønsker å plassere lampene litt lengre ut i hagen. Man kan naturligvis også tilkoble dem via støpsel dersom du har en stikkontakt tilgjengelig. Med innebygd fotocelle kan lampene også tennes og slukkes automatisk når kvelden kommer.

  Les gjerne mer om Glamorøse og elegante lamper – Skap en belysning med stil, vakre lamper av tre eller flotte lamper til hytte.