Lekre Takplafonder i Krystall og glass

Publisert av Lunelamper den

Vakre taklamper og takplafonder i krystall og glass til hjem og bolig. Skap et godt, varmt og elegant lys med disse vakre krystall plafondene i stue, entré, soverom eller bad.

Eglo Toneria /Glass og interiør

Monarque er en lekker takplafond med krystall-look fra By Rydens uten den høye prisen. Lampen er laget av klar akryl med fine kromdetaljer.

Monarque – By Rydens /Homeroom

Fra Italienske Foscarini kommer den nydelige Caboche plafonden med transparente kuler som omkranser en sentral plate av sandblåst glass som sprer lyset.

Caboche – Foscarini /Lampemesteren

Global fra Halo Design er en dekorativ serie takplafonder med opalfarget senter, omkranset av et dekorativt krystallmønster. Taklampene kommer i tre forskjellige størrelser og gjør seg fint i gang/entré, soverom eller stue.

Global – Halo Design /Lampeguru

For deg som er ute etter det litt utenom det vanlige vil kanskje «Moskva» plafonden fra Schöler Krystall være noe for deg.

Håndlaget i Østerrike etter lange håndverkstradisjoner er denne krystallplafonden innsatt med tallrike, ekte schöler bly krystaller og 24 karats gull.

Moskva – Med gull og krystaller /Lampegiganten

Rosendal fra Markslojd vil være et dekorativt alternativ om du ønsker en krystall lampe med et gammeldags og tidløst preg. Lampen er dandert med en rekke flotte krystaller og er forgylt med 24 karat gull.

Rosendal – Markslojd /Lampegiganten

Fra svenske Belid kommer den stilrene og elegante Polo takplafond. Lampen har et enkelt skandinavisk uttrykk med rund form og ett hvitt opal-glass som sprer lyset på en behagelig måte. Godkjent for baderom.

Svenskprodusert «Polo» /Homeroom

Dekorativ og tradisjonell krystallplafond fra Kogl med vakre krystaller og forseggjorte mønstre og detaljer skaper et vakkert lysspill.

Cupola – Krystallplafond/Lampegiganten
Eglo Calaonda /Glass og interiør

Spring – lekker krystall takplafond fra Globen lighting med mønstret glass og fin pæresokkel av klar messing.

Spring /Homeroom

Fantastisk flotte lamper fra Italienske Slamp – Mida plafonden kommer i en rekke fargevarianter og er laget av Slamp sine egenutviklede materialer.

Mida – Slamp /Lampegiganten
Mange flotte farger: Mida – Slamp /Lampegiganten

Gross Amber er en lett og elegant lampe i et utsøkt og eksklusivt design. Den består av en klynge med munnblåste glasskuler som kombinert minner om en lett sky eller til og med en klase med vindruer. Det lette glasset gir lampen et luftig uttrykk som gir designet letthet og eleganse.

Gross Amber /Homeroom
Taraxacum 88 Vegglampe/Taklampe /Lampemesteren