Hopp til innholdet
Hjem » Lekre Takplafonder i Krystall og glass

Lekre Takplafonder i Krystall og glass

  Vakre taklamper og takplafonder i krystall og glass til hjem og bolig. Skap et godt, varmt og elegant lys med disse vakre krystall plafondene i stue, entré, soverom eller bad.

  Eglo Toneria /Glass og interiør
  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er limana-stor-avlang-lampe-i-krystall-1000x1000.jpg
  Limana – Stor og avlang lampe med krystaller /Lampegiganten.no

  Miraia fra Lucande er en lekker nyhet av glamorøse krystall lamper som kombinerer dekorative geometriske former i gyllent eller sølv metall med store og glitrende krystaller. Lampene kommer både som takplafond eller som nedhengt lampe og vil utvilsomt skape et blendende vakkert lys med ett vakkert spill av lys og refleksjoner fra sine mange krystaller.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lucande-Miraia-lampe-i-krystall-og-gull-1000x1000.jpg
  Miraia fra Lucande /Lampegiganten.no

  Alobani er en lignende spennende nyhet som kombinerer glamour og eksklusivitet med en tidløs og et stilrent ytre som ikke virker for prangende. Med sine mange vakre krystaller skaper lampene ett nydelig lys når kvelden senker seg og lyset reflekterer ut i rommet.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er alobani-pendellampe-krystaller-1000x1000.jpg
  Alobani pendellampe i krystall /Lampegiganten.no
  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er alobani-lampe-krystall-1000x1000.jpg
  Alobani taklampe i krystall /Lampegiganten.no

  Monarque er en lekker takplafond med krystall-look fra By Rydens uten den høye prisen. Lampen er laget av klar akryl med fine kromdetaljer.

  Monarque – By Rydens /Homeroom

  Fra Italienske Foscarini kommer den nydelige Caboche plafonden med transparente kuler som omkranser en sentral plate av sandblåst glass som sprer lyset.

  Caboche – Foscarini /Lampemesteren

  Global fra Halo Design er en dekorativ serie takplafonder med opalfarget senter, omkranset av et dekorativt krystallmønster. Taklampene kommer i tre forskjellige størrelser og gjør seg fint i gang/entré, soverom eller stue.

  Global – Halo Design /Lampeguru

  For deg som er ute etter det litt utenom det vanlige vil kanskje «Moskva» plafonden fra Schöler Krystall være noe for deg.

  Håndlaget i Østerrike etter lange håndverkstradisjoner er denne krystallplafonden innsatt med tallrike, ekte schöler bly krystaller og 24 karats gull.

  Moskva – Med gull og krystaller /Lampegiganten

  Rosendal fra Markslojd vil være et dekorativt alternativ om du ønsker en krystall lampe med et gammeldags og tidløst preg. Lampen er dandert med en rekke flotte krystaller og er forgylt med 24 karat gull.

  Rosendal – Markslojd /Lampegiganten

  Fra svenske Belid kommer den stilrene og elegante Polo takplafond. Lampen har et enkelt skandinavisk uttrykk med rund form og ett hvitt opal-glass som sprer lyset på en behagelig måte. Godkjent for baderom.

  Svenskprodusert «Polo» /Homeroom

  Dekorativ og tradisjonell krystallplafond fra Kogl med vakre krystaller og forseggjorte mønstre og detaljer skaper et vakkert lysspill.

  Cupola – Krystallplafond/Lampegiganten
  Eglo Calaonda /Glass og interiør

  Spring – lekker krystall takplafond fra Globen lighting med mønstret glass og fin pæresokkel av klar messing.

  Spring /Homeroom

  Fantastisk flotte lamper fra Italienske Slamp – Mida plafonden kommer i en rekke fargevarianter og er laget av Slamp sine egenutviklede materialer.

  Mida – Slamp /Lampegiganten
  Mange flotte farger: Mida – Slamp /Lampegiganten

  Gross Amber er en lett og elegant lampe i et utsøkt og eksklusivt design. Den består av en klynge med munnblåste glasskuler som kombinert minner om en lett sky eller til og med en klase med vindruer. Det lette glasset gir lampen et luftig uttrykk som gir designet letthet og eleganse.

  Gross Amber / Homeroom.no
  Taraxacum 88 Vegglampe/Taklampe /Lampemesteren