Hopp til innholdet
Hjem » VP Globe Lampe fra Verpan – Ikonisk pendellampe siden 1969

VP Globe Lampe fra Verpan – Ikonisk pendellampe siden 1969

  VP globe har siden den ble designet i 1969 vært en eksklusiv og ettertraktet lampe for dem som verdsetter kvalitet og design i belysningen.

  Pendellampen vp-globe ble designet av Verner Panton, som også står bak en rekke andre eksklusive design innen belysning, men også dekor og møbler.

  VP Globe lampen leveres idag av designhuset Verpan som har økt utvalget av den populære lampen med nye og spennende farger samtidig som de har beholdt kvaliteten og utseendet tro mot den opprinnelige designen.

  VP Globe pendel /Glass og interiør

  Lampen har få, men velplasserte fargede elementer. Det er først og fremst spheren, konstruksjonen og lyset som skal stå i fokus i VP globe.

  De dekorative fargene bidrar derimot til å skape et vakkert, fargerikt gjenskinn i lampens innvendige reflektor.

  VP Globe med blå detaljer /Glass og interiør
  VP Globe med røde detaljer /Glass og interiør

  VP Globe er populære samlerobjekter og holder seg i pris på bruktmarkedet. Hver lampe er også individuelt merket for å forebygge plagiat og kopiering.

  VP Globe Brass med håndpussede messing detaljer /Lampemesteren

  VP globe fra Verpan kommer også i en ny variant med et utvendig glass i en litt mørkere fargetone. VP Globe Coloured demper lyset ytterligere og passer for deg som f.eks har, eller ønsker et litt mørkere interiør og dempet belysning.

  VP Coloured /Lampemesteren

  Lyst til å lese mer? Les mer om flotte pendellamper eller historien bak Verner Panton.