Hopp til innholdet
Hjem » Vakre og elegante munnblåste glasslamper fra Ebb & Flow

Vakre og elegante munnblåste glasslamper fra Ebb & Flow

  Danske Ebb & Flow designer og produserer alle sine lamper i Europa og verdsetter håndlagde og munnblåste unike produkter som følger lange og kvalitetsbevisste håndverkertradisjoner. Ebb and flow’s glasslamper finnes nå i en stor kolleksjon av bord, tak og pendellamper med glass i mønstret og farget glass i en rekke forskjellige former og størrelser.

  Ebb & Flow’s lamper av glass, glasspendler og krystall-lamper produseres for hånd og består hovedsaklig av rene basismaterialer som glass, krystall og tekstil. Designet har hentet mye inspirasjon fra klassisk engelsk herregårdstil og den rene skandinaviske stilen.

  Dekorative glasslamper fra Ebb&Flow /Unoliving.no

  En glasslampe er kjempefin å bruke som dekorativ og elegant belysning i hjemmet. Dersom man er bekymret for effekten av blending kan man velge en glasslampe med mønstret eller rillet glass som sprer lyset på en indirekte måte og skaper en vakker lyseffekt i rommet. Ett godt tips er å investere noen ekstra kroner i en god og behagelig lyspære som gir muligheten for dimbarhet.

  Pillar glasspendel fra Ebb&Flow /Unoliving.no

  Hver rille og mønster i disse munnblåste glasslampene er produsert for hånd og skaper en diffusjon av lyset som gjør at lampen skaper et delikat lysmønster og samtidig hindrer at lampen oppnår en høy blende-effekt.

  Nydelige og elegante glasslamper i farger og mønstret glass /Unoliving.no
  Dekorative kuppellamper av farget glass – perfekt som bord belysning /Unoliving.no

  Produseres I EU

  Ebb and Flow har en lokal tilnærming til produksjonen av sine lamper og interiørprodukter. Alle deler monteres sammen og designes i Danmark, i Polen lager man lampeskjermene og alle glassproduktene. Krystallet produseres i Tsjekkia og metalldeler i Italia.

  Ebb & Flow lager sine glasslamper i Europa

  Munnblåst glass og krystall

  Hver lampe og skål produseres av en person som blåser inn i et blåserør, og bruker luft til å forme glasset og krystallen for hånd.

  Denne tradisjonelle metoden utføres av folk som har drevet med håndverket i årevis. Hvert produkt har sin egen historie å fortelle. Sin egen reise gjennom europeiske hender.

  Ebb & Flow unike og håndlagde lampeskjermer fra Polen /Unoliving.no

  Ebb & Flow har skapt et vakkert utvalg av glassbelysning. Designet i rene materialer avslører den naturlige skjønnheten til metaller og glass. Glasslampene kombinerer enkle og rene design med moderne detaljer og tradisjonelle håndverksmetoder.

  Horizon fra Ebb&Flow – Fargede glasslamper /Unoliving.no
  Horizon fra Ebb&Flow /Unoliving.no

  Horizon passer perfekt inn over et spisebord /Unoliving.no
  Vakre fargede lamper i glass med riller og mønster /Unoliving.no

  I tillegg til vakre lamper av munnblåst glass, produserer også Ebb & Flow en elegant kolleksjon av nydelige skåler og boller i håndlaget høykvalitets krystall som produseres i Tsjekkia med tradisjonelle håndverkstradisjoner.

  Ebb & Flow Krystallskåler /Unoliving.no

  En glasslampe er perfekt til å skape en dekorativ belysning i hjemmet, oppdag gjerne flere vakre lamper av glass, blant annet Clam fra Fritz Hansen – En elegant lampe av hvitt glass, Vakre Takpendler og pendellamper i Glass – Inspirasjon & Tips eller Vakre lamper i farget glass – Inspirasjon & Tips.