Hjem » Fine og søte Lamper til Barnerommet

Fine og søte Lamper til Barnerommet

lamper til barnerom

Søte og koselige lamper til barnerommet som sprer både glede og lys. Barnelamper gjør mer enn å bare gi ett godt lys, de setter også tonen og stemningen i et rom hvor barnet leker, leser bøker eller reiser til drømmeland om kvelden.

Her kan du finne flotte, søte og koselige lamper til barnerommet i mange størrelser, farger og former. Oppdag en samling med flotte og kreative lamper til barnerommet som vil spre glede, lys og varme.

Det finnes flere typer lamper, blant annet den søte serien til Ferm Living Kids. Den inneholder sjarmerende og stilfulle lamper i lekne motiver, noen i naturlig treverk som kan males om man ønsker, eller barnelamper som kan kjøpes ferdig malt.

Barnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.no
Barnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.no
Barnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.no
Barnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.no

Atelier Pierre Junior har også skapt noen sjarmerende og søte barnelamper som passer perfekt som nattlyslamper og dekorlamper. Her finner du raketter, løver, svaner og rev i flotte farger og søte positurer. Nyheten leon er en søt løve som også kommer i en versjon med trådløs høyttaler for musikk eller historier.

Søte barnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren
Søte barnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren
Løvelampe med trådløs høyttaler /Lampemesteren

Barnerom lamper for de minste

Her et utvalg lamper som passer for de aller minste barna. Søte, fargerike og lekne barneromslamper til vegg, bord og tak.

Koselig nattlampe «Svane» til barnerommet

Kjempekoselig batterilampe i form av en svane som kommer i to størrelser. Lampen kan plasseres overalt og gir et mildt lys.
Perfekt som en svakt lysende nattlampe i rommet når barnet skal legge seg.

Dame Blanche Night Light White /Lampemesteren

Stjernehimmel projektor

La barnet sovne under stjernene til Melkeveien og til en beroligende lyd, såkalt hvit støy. En innovativ nattlampe, med den siste teknikken samt lyd, lys og bilde.

Lampen kommer med flere programmer. Hvert program har sin kombinasjon av lyd, rytmer og intensitet – Quiet Child er 20 minutter og Restless Child er 40 minutter, begge med en kombinasjon av svakt skinn, søvndyssende lyd og en vakker stjernehimmel som sakte beveger seg dynamisk fra to forskjellige retninger.

Stjernehimmel projektor som hjelper de minste barna å sove /Homeroom

Ballong lampe

Morsom bordlampe til barnerom – og stue. Denne lampen ser ut som en søt heliumballong, og den veksler stadig mellom alle regnbuens farger. Ballongsnoren er av metall og er lampens fot.

Ballonglampe med skiftende farger /Coolstuff

Little Lights Lamper

Nydelige lamper i søte motiv av utskåret treverk, laget for hånd og med kjærlighet. Little lights lages i Polen og kommer i mange forskjellige søte former. Lampene har en høy kvalitet som varer i mange år, se alle motivene hos Littlelights.pl

Nydelig Blomstret Taklampe

En kjempefin taklampe med fargede krystallblomster til barnerommet, gir et vakkert lysspill når lyset skrus på.

Regnbue Lampe

Kjempefin og dekorativ regnbuelampe fra Lagerhaus.

Rainbow Lampe /Lagerhaus

Varmende sol-lampe

Uansett om det er gråvær utenfor, vil det alltid være en deilig varmende sol i barnerommet. Med en smilende sol, skyer og sommerfugler får du en varmende og positiv taklampe til barnerommet.

Sunny taklampe /Lampegiganten.no

Dinosaur Lampe

Jeg kan ikke tenke meg noe tøffere enn ekte dinosaurer… jo vent, en lysende 3D dinosaur man kan bytte farge på er kanskje tøffere!

3D Lampe – Dinosaur /Smarte Gadgets

Retro Lavalampe

Vi kommer ikke utenom denne ikoniske bordlampen som har prydet mange barnerom siden 80-tallet. Lavalampen er en klassiker, og gir et kjempefint stemningslys i rommet.

Lavalamper i mange farger/Lampeguru

Skyformet vegglampe

Koselig vegglampe til barnerommet som er formet som en sky. Lampen gir et godt, men blendefritt lys, som gjør den perfekt ved siden av barnesengen.

Sky vegglampe /Jotex.no

Lysende puter

Kjempesøte, lysende putelamper i mange fasonger og fine farger. En myk koselampe man kan holde rundt på vei inn i drømmeland.
Perfekt for barn som ikke ønsker å sove med lyset av – eller for voksne som bare syntes disse var søte nok for sofaen sin.

Spralla Myke LED puter /Coolstuff.no

Klassisk Rislampe

En herlig lampeklassiker til barnerommet fylt med nostalgi og et koselig lys. Rislampen KOMPIS har hvite prikker på en mildt pastellfarget bunn og kommer til å gjøre deg glad hvor enn den får spre lyset sitt. Kommer i fargene grå, rosa og blå.

Kompis, klassisk rislampe /Homeroom

Taklampe Hexagon Aprikos

Hexagon er en stilren, fin lampeskjerm i dust pastellfarget stoffmønster. Taklampen sprer et behagelig lys på barnerommet samtidig som den ser fin ut, kommer også i grå-mønstret.

Taklampe Hexagon Aprikos /Homeroom

Umage Eos Rosa Fjærpendel

Unik og dekorativ takpendel i gåsefjær, lett-farget i rosa. Denne lampen gir et fint stemningsfullt lys på barnerommet og er enkel å rengjøre med en hårføner.

EOS Rosa Taklampe fra Umage /LampeGuru

Disney Fly

Disney Fly er en kjempesøt barnelampe for de minste barna som man kan henge i taket.

Disney Fly /Lampeguru

Lamper til større barn

Kule og annerledes barnelamper som ikke er for «barnslige». Disse lampene passer fint inn i rommet til barn i alderen 6+

Klassisk Skrivepult Lampe

For større barn er den klassiske designen til T2 like aktuell idag som når den først ble laget for nærmere 60-år siden. Lampen har en bordplate klemme, slik at den er enkel å feste på alle skrivepulter. Enkel å justere på, fin lampe til leksearbeid, tegninger eller hobby.

Archi T2 Bordlampe Svart/Gull /Lampemesteren.no

Skatelampe

Kul skatelampe med lysende hjul og downlights – Perfekt for større barn!

LED Easy Cruiser /Lampegiganten

Elmetto

Skapt i 1976 og inspirert av formen på en militærhjelm. Elmetto er blitt en designklassiker med sine myke former, alle de forskjellige fargene denne kommer i gjør at den passer fint inn på barnerommet.
Frontplassert bryter slik at det er lett å slå den av og på.

Elmetto, tilgjengelig i mange farger /Lampemesteren.no

Astronaut Lampe

For astronomi interesserte barn er denne dekorative astronaut-lampen et god gave idé.

Lysende Astronaut Lampe /Coolstuff.no

Klassisk Vegglampe

304SW har røtter tilbake til 1920-tallet og er endel av den ikoniske lampeserien til LampeGras, en lampeserie som fokuserer på det enkle, rå og praktiske.

304SW Vegglampe Rød – Lampe Gras /Lampemesteren

Mr.Wattson

Mr.Wattson er en sjarmerende bordlampe som du kan justere på som du ønsker. Om du vil at den skal sitte og lyse ned på leksene så kan den det, vil du heller at den sitter på en hyllekant, ja så kan den jammen det også.

Mr.Wattson er laget i Ask og retro-lampeskjerm som kommer i mange farger.

Mr Wattson Sort /Lampemesteren.no

Perdita Lilla Lysekrone

Elegant og fin lysekrone til jenterommet, lysekronen har 3 lyskilder som får krystallene til å glitre.

Lilla farget lysekrone Perdita /Lampegiganten

Skjønnheten & Udyret

Få en eventyrlig stemning på barnerommet med denne skjønnheten & udyret lampen. En lysende rose som gir et fint stemningsfullt lys.

Skjønnheten og Udyret-lampe /Coolstuff

Quintet – Leitmotiv

Et godt lys er viktig – også for barn. Denne taklampen fra Leitmotiv gir med sine fem skjermer et godt lys på barnerommet. Hver lampeskjerm kan vinkles slik at man lyser opp områder for lek, skriving og tegning.

Quintet – Leitmotiv /Lampeguru

Gamer-Lampe

For større barn som spiller Fortnite vil denne 3D lampen være et kul gave å få til rommet sitt.

3D Lampe – Fortnite – Dark V /SmarteGadgets.no

Mario Lampe

Gaming lampe av den klassiske varianten. NES Mario bordlampe som er dimbar via håndkontrollen. Perfekt for større barn – eller voksne som aldri blir gamle.

NES Mario /Coolstuff.no

Mer enn bare lamper

Tipitelt Mini Grå /Homeroom
Lil Davinci – Ta vare på og vise frem barnas mange tegninger enkelt /Coolstuff.no
GreenGate Strawberry Barneforkle /Glass og Interiør
Maksimer frokosten med et deilig sjokoladepålegg! /Coolstuff.no
Barneseng med LED lys /VidaXL
RICHMOND MINI lenestol til barn (Rosa/Blå) /HomeRoom
Anima Barnegyngestol /Confident Living
Xplora 3S GPS-klokke for barn / Kjell & co
AUSTIN MINI barnesofa /Jotex.no