Hopp til innholdet
Hjem » Pendellampe i Kobber & Sotet Krystallglass, fra Nude

Pendellampe i Kobber & Sotet Krystallglass, fra Nude

  kobber lampe krystallglass

  Tyrkiske Nude er eksperter på glass og har lang ekspertise på området. Deres lampe «Mono», har blyfritt, håndblåst krystallglass i en lekker røkfarge. Glasslampene kommer i tre varianter med glasskjermen hengende i en kobber pæresokkel. Kobber og det sotete krystallglasset skaper en dekorativ og elegant takpendel.

  Spennende Historie

  Firmaet som står bak Nude, heter Şişecam Group. Dette firmaet ble stiftet i 1935 etter et direkte direktiv fra Ataturk, grunnleggeren av det moderne Tyrkia. Målet var å dekke behovet for glassprodukter i Tyrkia, iløpet av årene har firmaet vokst og er nå et verdensomspennende konsern.

  Mono Pendel fra Nude i kobber og krystallglass

  Håndblåst av 350 glassmestre

  Nude verner om den gode håndverkstradisjonen, med over 350 glassmestre produserer Nude lampene sine i Tyrkia, med designhovedkvarteret i Istanbul.

  Mono Pendel fra Nude i kobber og krystallglass

  Blyfritt glass

  Nude har utviklet sin egen versjon av bly-fritt krystallglass. Dette produktet kalles Crystalline, og gir den fine glansen og teksturen fra vanlig krystall, samtidig som den er miljøvennlig og trygg.

  Mono Pendel Large Smoke With Copper – Nude /Lampemesteren
  Mono Pendel Medium Smoke – Nude /Lampemesteren
  Mono Pendel Small Smoke With Copper – Nude /Lampemesteren

  Mono Lampen er som du ser en svært dekorativ og elegant lampe. Med et håndblåst krystallglass i en lekker sotet farge vil denne taklampen gjøre seg fint i alle rom. Gjerne heng flere sammen i litt forskjellige høyder over et bord. Se alle tre modellene hos Lampemesteren.no


  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er as98d.jpg
  Motley Hare /Artfinder