Hopp til innholdet
Hjem » Vegglampe og taklampe med lang arm – Justerbar og fleksibel belysning til tak og vegg

Vegglampe og taklampe med lang arm – Justerbar og fleksibel belysning til tak og vegg

  Vegglamper med lang arm gir en annerledes og dekorativ belysning i leilighet og hus. En vegglampe og taklampe med lang arm kan for eksempel monteres på veggen eller i taket over en kjøkkenøy eller et utstikk på kjøkkenet og vil være et bra alternativ til nedhengte lamper.

  En lang-armet lampe kan også monteres på vegg i stue, for eksempel og trekkes ut for å gi et fleksibelt og justerbart leselys til stol og sofa. Når lampene ellers ikke er i bruk kan de skyves nærmere inn mot veggen og gi en elegant punktbelysning ned langs vegg og hjørner.

  Langarmet vegglampe i stue – Arigato fra Grupa /Lampemesteren.no
  Artemide Tolomeo Lang-armet Vegglampe /Andlight.no

  En vegglampe med lang arm er også fin for å få lys på områder hvor andre lamper ikke passer inn, for eksempel dersom du ikke har mulighet eller ønske om å henge opp en pendellampe, eller ønsker en lampe som kan justeres og som vil fange blikket til besøkende gjester. Denne looken er også kjempefin for å skape en industriell eller rustikk stil, men passer like godt til det moderne og ellers stilrene hjemmet.

  Ambit fra danske Muuto er en elegant vegglampe med medium kort stang som festes oppe på veggen og kan kaste lyset der du måtte ønske. Lampeskjermen kan man vinkle 60° mens selve stangen kan roteres 120°. Dette gjør at lampen er svært fleksibel i bruk og vil passe kjempefint inn i lesehjørnet.

  Ambit vegglampe fra danske Muuto /Lampemesteren.no

  Med sin moderne og rene skandinaviske design og myke farger passer Ambit vegglampen særdeles godt inn som leselys på soverommet eller som veggmontert belysning i stue eller langs kjøkkenvegg.

  JOB fra Frandsen har hentet sitt design fra den klassiske arkitektlampen og er svært funksjonell i det daglige bruk. Den har en fleksibel arm som kan trekkes ut fra veggen og holde posisjonen, dette gjør den svært godt egnet som arbeidslys eller leselys.

  Svart arktitektlampe «Job» fra Frandsen ved siden av sengen /Lampemesteren.no
  Hvit lang-armet vegglampe – perfekt til kontoret /Lampemesteren.no

  Nemo fra Swan er en minimalistisk vegglampe med ekstra lang stang som kommer dypt inn i rommet. Perfekt for å skape lys over et stuebord eller spisebord uten å ha nedhengt lampe. Vegglampen gir et varmt og flott lys som er enkelt å rotere og justere på.

  Nemo vegglampe med lang stang /Lampemesteren.no

  Game vegglampe fra House Doctor er en stilig lampe med industrielle innslag. Lampen er laget av matt svartlakkert stål, og en justerbar arm. Kjempefin å montere som soveromslampe eller vegglampe i stue.

  Game vegglampe i sort – Kommer også i messing /Nordicnest.no

  Arigato fra Grupa er en serie lamper med lang arm som kan monteres i tak eller på veggen. Lampene har en flerleddet konstruksjon og tynne armer som bærer lampeskjermen ut i rommet dit du måtte ønske den. Til tross for sine mange ledd som skaper en fleksibel belysning, er lampene svært robust bygget og vil holde fasongen sin slik du måtte ønske.

  Perfekt til skråtak eller rom med lav takhøyde – Grupa fra Arigato /Lampemesteren.no

  Arigato vegg og taklampene skaper et behagelig og flott lys som ikke blender. Lyskilden sitter nemlig skjult bak en ytre skjerm og man får dermed en kjempefin effekt med indirekte belysning. Dette gjør det mulig å la lampeskjermen ligge litt på skrå eller peke utover i rommet uten at man blir blendet av lyset.

  Arigato vegglampe med lang arm fra Grupa /Lampemesteren.no
  Arigato fra Grupa /Lampemesteren.no

  Taklampene og vegglampene fra Grupa kommer i flere spennende størrelser og variasjoner. Her kan du velge i flere farger og mellom en-armede eller to-armet vegg og taklampe. Den dekorative lampen passer perfekt inn i den moderne innredningen, hvor vi er betatt av skulpturelle former og silhuetter som gir liv og sjel til rommet. Men vil også komplimentere en rustikk eller industriell interiørstil.

  Lampe Gras er et ikonisk merke som med sine over 100 år lange historie og revolusjonerende design med fokus på nytte og funksjonalitet snudde opp ned på datidens tanker om kontor og bolig belysning. Idag er Lampe Gras annerkjent for sine tidløse design som passer kjempeflott inn i et rustikk, industrielt eller moderne hjem. Disse vegg og taklampene kan brukes i alle husets rom og med sin lange arm kan du få lyset akkurat der du måtte ønske.

  222 Lampe Gras Hvit vegglampe /Lampemesteren

  Perfekt til kjøkken, soverom og bad

  Med sitt industrielle og rustikke design passer disse vegglampene med lang stang for eksempel flott inn langs kjøkkenveggen og kan gi belysning ned mot benkeflaten. Denne stilige vegglampen med kobberskjerm vil også over tid utvikle en helt unik og vakker patina.

  Sort LampeGras vegglampe med kobber skjerm /Lampemesteren.no
  214 Vegglampe på stang fra Lampe Gras /Lampemesteren
  Vegglamper med arm – Lampe Gras /Lampemesteren

  Schottlander BS2 vegglampe er skapt i sort stell, sort skjerm, produsert i aluminium og designet til den industrielle verden i 1951. Vegglampen gjør seg spesielt godt plassert over et spisebord i stedet for en taklampe, hvor lampen virkelig kommer til sin rett. 

  Schottlander Mantis BS2 Mini /Lampemesteren.no
  Balancer Vegglampe – Northern /Lampemesteren.no

  Den stilrene vegglampen Bazar fra det svenske varemerket By Rydéns er den optimale leselampen. Vegglampen har et industrielt preg og er laget i sort lakkert metall. Denne lampen har en justerbar arm som vris i de stillingene du ønsker – perfekt ved sofaen eller sengen. 

  Bazar fra By Rydens /Lampemesteren.no
  Swing er kjempeflott som dekorlampe i stue – Kombiner med en vakker dekorpære /Lampemesteren.no

  Vegglampe som taklampe

  Vanligvis monterer man ikke vegglamper i taket, men med en lang-armet vegglampe kan man fint gjøre det og vil skape et dekorativt og stilig blikkfang i belysningen. En vegglampe med lang arm som monteres i taket kan man nemlig fritt justere ved å dra og bevege lampen til ønsket område.

  Dobbel taklampe med lang bevegelig arm fra Lampe Gras /Lampemesteren

  En taklampe med lang arm vil dermed fungere som bevegelige og lang-armede spotter, bare større og mer dekorative. Denne alternative belysningen skaper en stilig effekt og fanger definivt oppmerksomheten til gjester og besøkende.

  Arigato fra Grupa /Lampemesteren.no
  Arigato fra Grupa /Lampemesteren.no
  Lampe Gras er tilpasningsdyktige og passer fint inn i alle husets rom /Andlight.no

  Les gjerne mer om vegglamper med bevegelig arm, fine leselamper til soverommet eller se våre tips til dekorative vegglamper for stue og oppholdsrom. Dersom du ønsker mer inspirasjon så har vi også en rekke tips til lamper og belysning til stue.