Hopp til innholdet
Hjem » Store Vegglamper med dekorative fasonger og vakre lysspill

Store Vegglamper med dekorative fasonger og vakre lysspill

  store vegglamper

  En stor vegglampe tar oppmerksomheten i et rom og blir et skinnende og dekorativt designelement. Her kan du se flere populære og store vegglamper som ikke bare gir et fint lys i boligen, men blir som et eget vakkert dekorelement i seg selv.

  Andelina er en dekorativ veggplafond med stor lampeskjerm av forgylt eller matt base og en assymetrisk plassert lyskule av opalt glass som sprer lyset på en diffus og behagelig måte uten å blende. Dette betyr at denne lett kan plasseres for å lyse opp langs trapp og entré.

  Andelina veggplafond i moderne stil /Lampemesteren.no
  Andelina veggplafond kommer i fargene sort, messing og hvit /Lampemesteren.no

  Cosmos fra Scan Lamps er en vakker serie av grasiøse lamper i sort og matt, gyllen messing med utstikk av dekorative pærer som skaper både et dekorativ utseende og ett fint lysspill. Cosmos serien med lamper kommer som både vegglamper, taklamper og store nedhengte lysekroner i samme stil.

  Cosmos vegglampe fra Scan Lamps /Glass og interiør

  Oyster lampen fra danske Ferm Living er en spennende og innovativ vegglampe som er perfekt for dekorativ belysning hengende alene på en vegg i gang, stue eller bad. Les mer om oyster lampen fra Ferm Living.

  Oyster er en stor og avlang vegglampe, perfekt som veggdekorasjon /Lampemesteren.no

  Homemania er en stilig vegglampe som skaper et fantastisk lysmønster og sprer det utover veggen på en dekorativ måte. Bruk vegglampen sammen med en toppspeilet lyspære slik at lyset spres ut over vegg uten å blende. Dekorativ vegglampe som passer fint inn i trapp, på soverom eller i gang og stue.

  Homemania – Dekorativ vegglampe /Homeroom.no
  Homemania – Dekorativ vegglampe /Homeroom.no

  Ginger er en moderne lampe fra Marset som består av en serie runde former hvor den ytterste forhøyningen har skjult led-belysning som skinner et fint, indirekte lys tilbake mot den bakerste platen. Vegglampene (ikke treverk versjonen) kan også monteres utendørs.

  Ginger vegglampe fra Marset i treverk og metall /Lampemesteren.no
  Ginger vegglampe fra Marset i treverk og metall /Lampemesteren.no

  Grazyna fra Lindby er en bevegelig og formbar vegglampe som er satt sammen av en serie runde former i svart og gull. Med en bakre lyskilde blir denne lampen som en opplyst veggdekorasjon og vegglampen er med sin indirekte belysning passende for dekorativ belysning i stue, trapp og gang.

  Grazyna fra Lindby /Lampegiganten.no

  Lamella fra Danske Le Klint har en håndbrettet lampeskjerm av papir som sprer lyset på en behagelig og myk måte og vil være et kjempefint valg dersom du er ute etter en dekorativ trapp eller stue belysning.

  Lamella kommer også i en 50 cm diameter stor versjon som definitivt vil vekke oppsikt og spre et varmt og koselig lys ut i rommet.

  Lamella – Kan brukes både som tak og vegglampe – Her sammen med pendler fra Le Klint /Lampemesteren
  Lamella – Kan brukes både som tak og vegglampe – Le Klint /Lampemesteren

  Clava Up fra Umage er en vegg og taklampe i plafond-fasong som er laget tre med vakre spiler som lyset trenger igjennom og en fin overflate med synlige trefiber og mønstre. Clava Up er ypperlig å bruke som en dekorativ vegg og taklampe i husets rom og kommer i flere fargevarianter. Clava up lampene kommer også i to størrelser, noe som for eksempel gjør det mulig å kombinere stor og liten hengende sammen på veggen i forskjellige høyder for ekstra dekorativ effekt.

  Clava Wood Up i lyst tre /Lampemesteren.no
  Clava Wood Up i mørkt tre /Lampemesteren.no

  Tavola er en avlang vegglampe av eik med flat fasong og innfelt belysning som skaper et stilig og moderne indirekte lys. Dette gjør Tavola til en dekorativ trelampe som kan monteres i rom hvor man ønsker en moderne belysning, men samtidig med en naturlig fremtoning. Lampen er med sitt blendingsfrie lys perfekt for montering i stue, trapp, soverom eller gang og passer kjempefint som nattlys.

  Tavola – Avlang vegglampe i eik med led /Lampegiganten.no

  Aruba er en stor og rund vegglampe av flettet rotting i et lekkert mønster som lyser opp og skaper et nydelig, stemningsfullt lys. Aruba er perfekt som en dekorativ vegglampe i stue, gang og entre, men passer inn i alle rom der man har lyst til å fremheve interiøret ved å bruke denne vakre lampen av rotting. Les gjerne mer om møbler og interiør av rotting.

  Aruba – rung og vakker vegglampe i flettet rotting /Homeroom.no

  Cycnus fra AYTM er en vakker og elegant vegglampe som med sin dekorative form skaper et unikt og lekkert lysbilde i rommet. Kjempefin å bruke som en dekorativ vegglampe i stue, trapp eller gang og entré.
  Den karakteristiske skjermen er inspirert av fuglens vinger, og gir hele serien et lett og elegant uttrykk. Navnet ‘Cycnus’ betyr ‘svane’ og er en hyllest til den majestetiske skapningen.

  Cycnus – AYTM /Lampemesteren

  Nitra vegglampen fra By Rydéns er en rund og stor vegglampe som fanger oppmerksomheten og passer utmerket inn i et moderne og stilrent hjem. Nitra er designet i matt-svart metall med en gyllen detalj som fanger og sprer lyset på en lekker indirekte måte og gjør denne vegglampen perfekt som stemningslampe i stue eller dekorlampe i trapp og entré.

  Nitra dekor vegglampe fra By Rydéns /Nordicnest.no
  Nitra dekor vegglampe fra By Rydéns /Nordicnest.no

  Chrona er en lekker rund vegglampe som består av skiver fremstilt av messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring rundt skiven hvor en LED-stripe gjemmes bort av en akryl diffusor som sprer lyset jevnt.

  Chrona – Graypants /Andlight.no

  Planet Lamp fra Please Wait To Be Seated er en serie dekorative vegglamper som benytter sirkulære, fargefulle disker for å etterligne planeter og skaper en moderne og kunstnerisk belysning, perfekt for deg som ønsker en dekorativ vegglampe utenom det vanlige. Planet Lamp kommer i flere fargekombinasjoner slik at du kan velge dine favorittfarger.
  Med sine magnetskiver kan du selv flytte på, eller bytte rundt på diskene.

  Planet Lamp – Please wait to be seated /Andlight.no
  Planet Lamp – Please wait to be seated /Andlight.no

  Concentric Corona fra Marset er en helt unik serie store, runde vegglamper som benytter farge, skygger og lys til å skape blikkfangende og uimotståelige kunstverk av noen lamper. Corona serien fra Marset kommer i flere vakre farger og størrelser og kan gjerne kombineres sammen for å gi en fortryllende vakker effekt.

  Concentric fra Marset /Lampemesteren.no
  Concentric fra Marset /Lampemesteren.no
  Concentric fra Marset /Lampemesteren.no

  Omega – Messing & dekorativ vegglampe fra Globen: Designet av GL-Studio i messing-farget metall. Omega fra svenske Globen er en innovativ og svært så dekorativ vegglampe som bruker indirekte belysning. Omega er todelt og består av en del med tre sammenhengende plater og en annen del med to sammenhengende plater. Disse kan du sette opp på veggen som du selv ønsker.

  Omega Vegglampen fra Globen /Homeroom.no
  Omega Vegglampen fra Globen /Homeroom.no

  Mysterio er en tak og vegglampe fra Italienske Foscarini, designet i samarbeid med motehuset Diesel. Sammen har de skapt en unik og detaljrik lampe som skaper et vakkert lys.

  Mysterio – Diesel Foscarini /Lampemesteren
  Mysterio – Diesel Foscarini /Lampemesteren

  Ariette er Designet av Tobi Scarpa for Flos. Ariette er en stor firkantet lampe av glassfiber og flammehemmende stoff innsatt med 4 lyspærer. Denne store vegglampen «gløder» av et behagelig og dekorativt lys og inviterer til nye plasseringer og ideer om vegglamper i hjemmet.

  Ariette av Flos /Lampemesteren
  Ariette av Flos /Lampemesteren

  Tahiti er Inspirert av et bølgende hav har Tahiti vakre former og buer av aluminium. Lyskilden er skjult på baksiden av lampen og lyser asymmetrisk opp og ned på veggen bak.

  Tahiti fra Mantra /Lampegiganten

  Planet – Store runde vegglamper

  Store og runde vegglamper som skaper et fantastisk lys ved å ha to-fargede sider. Velg imellom gyllen, svart eller hvit vegglampe som passer din stil i hjemmet.

  Planet Svart Vegglampe /Jotex

  Shine – Fischer & Honsel

  Dekorativ og stor solformet vegglampe som er belagt med bladsølv hvilket gir en fantastisk glød i lyset fra pæren.

  Wheel – Globen

  Wheel skaper et fantastisk dekorativt lys og kan monteres både i taket eller på veggen. Lampen har formen av et gammelt hjul hvor eikene og navet av antikk messing lager dekorative skygger.

  Wheel – Globen /Homeroom

  Soho & Noho fra Light Point

  Skap og sett sammen ditt eget lysende veggmaleri med de vakre og populære lampene i Soho og Noho serien fra Light Point. Lampene består av runde og firkantede vegglamper med et dekorativt ytre som lager et behagelig indirekte lys.

  Enten du velger å sette dem sammen ved å kombinere farger og størrelser eller lar den stå alene på veggen, vil disse lampene skape et fint indirekte lys mot bakveggen og være et dekorativt element i interiøret.

  Soho – Lightpoint /Lampemesteren
  Noho – Lightpoint /Lampemesteren
  Soho – Lightpoint /Lampemesteren
  Soho – Lightpoint /Lampemesteren
  Noho – Lightpoint /Lampemesteren

  Hunt – Minimalistisk & Trendy vegglampe fra Nordlux

  Hunt vegglampen fra Nordlux gir et fascinerende lysshow, skapt av de utallige lysåpningene i den flate, runde lampeskjermen og den indirekte belysningen av lampen mot bakveggen. Lampen er IP44 godkjent og kan monteres både utendørs og inne.

  Hunt – Nordlux /Lampegiganten

  Kögl – Aura Sol. Vegglampe med bladgull

  Aura Sol blir et eksklusivt blikkfang i rommet den henger. Lampen er innsatt med bladgull som både glitrer i dagslyset og skaper et stemningsfullt lys og utstråling på kvelden.

  Aura Sol med bladgull /Lampegiganten

  Mida – Slamp

  Italienske Slamp er en av bransjens mest innovative lampedesignere og produsenter som ikke bare skaper nye fantastiske design, men de lager også sine helt egne materialer som reflekterer lys på nye måter.

  I den dekorative vegglampen Mida, benytter slamp seg av de patenterte materialene Lentiflex® og Opalflex® for å skape en eksklusiv lampe med et delikat lys og farge.

  Mida – Slamp /Lampemesteren
  Mida – Slamp /Lampemesteren

  Lotus Vegglampe

  En storslått vegglampe med mange utstikkende lyskilder som skaper en dekorativ vegglampe både når lyset er av eller på.

  Lotus /Jotex.no

  Radio – Watt A Lamp

  Inspirert av de industrielle elektriske apparatene fra de forrige 20. århundre har Watt A Lamp skapt en lampe med åpen lyskilde plassering og et rutenett av metall som utstråler et fascinerende lysspill.

  Radio – Watt A Lamp /Lampemesteren

  Boho Mirror er en kjempeflott speillampe med et mykt bakgrunnslys som gjør at denne passer kjempefint inn bak sofa, på vegg eller i gang og entré. Boho mirror er laget av tynne striper av papir som kan ligne på fjær ved første øyekast.

  Boho Mirror Brun – Globen /Nordicnest.no

  Diablo – Belid

  Fra Svenske Belid kommer nyheten Diablo vegg og taklampe. Den har en rund disk-formet stil og består av flere fargefulle sirkler. Dekorativ lampe som kommer i flere farger.

  Diablo – Belid /Lampeguru

  Les gjerne mer om vegglamper og få inspirasjon, se blant annet disse smarte vegglampene med hylle og funksjon, vakre leselamper til boligen eller få inspirasjon til belysning i stue.