Hopp til innholdet
Hjem » Moderne & trådløs warmdim batteri lampe i tidløs retro design. Muse fra Tala

Moderne & trådløs warmdim batteri lampe i tidløs retro design. Muse fra Tala

  The Muse er en moderne og stilren bærbar batterilampe som også kan brukes utendørs, denne oppladbare bordlampen har hentet inspirasjon fra klassiske lanternelykter men inneholder ultramoderne teknologi som gjør lysbehovet ditt litt enklere.

  The Muse bordlampen er et resultat av et eksklusivt samarbeid mellom det britiske designhuset Tala og de annerkjente britiske fargeekspertene Farrow & Ball. Tala bordlampens farger og gammeldagse utseende har hentet inspirasjon fra storhetstiden til britiske fornøyelseshager og har en tradisjonell og antikk fargepalett.

  Trådløs bordlampe – perfekt til hagebordet /Lampemesteren.no

  Tala The Muse kommer nå i to nye flotte farger, blant annet vintage rød og gyllen messing. Den nye Pomona Red-fargen en av nyansene som umiddelbart fanger blikket og tilfører en helt spesiell og umiddelbar varme og hygge til omgivelsene. Fargen refererer samtidig til den famøse Bloomsbury-gruppen, som denne fyldige mursteinsrøde fargen hyller.

  Tala The Muse – Trådløs Bordlampe /Lampemesteren.no
  Tala The Muse Messing – Trådløs Bordlampe /Lampemesteren.no
  Tala The Muse Messing – Trådløs Bordlampe /Lampemesteren.no
  Skap stemningsfull og varm belysning i hage og hjem /Lampemesteren.no

  Stor batterikapasitet og lang levetid

  Til tross for sitt retro utseende er Muse bordlampen full av moderne teknologi, lampen gir ut 400 lumen med sin 6W dim to warm lyspære og har en levetid på minimum 15000 lystimer. Det innebygde oppladbare batteriet har også stor kapasitet slik at du slipper å måtte lade lampen hele tiden, dersom du lar lampen stå på vil den lyse i et helt døgn før den behøver å lades om igjen.

  The Muse kommer i tre klassiske retro farger /Lampemesteren.no

  Lampen lades enkelt opp via USB-C ladekabel eller via trådløs lading, den er derfor fin å ha stående på ladeplaten i stuevinduet eller på nattbordet og kan tas med rundt i rommet eller ut i hagen ved behov. For restauranter og kafeer som ønsker en god batteridrevet bordlampe på utebordene vil denne bordlampen være et kjempefint valg.

  Batterilampe som enkelt kan bæres rundt som en lanterne /Lampemesteren.no
  Trådløs bordlampe i retro design og lang batteritid /Lampemesteren.no

  Batteri bordlampe med warm-dim

  The Muse bordlampen skaper et hyggelig og stemningsfullt lys i hjem og hage, mye takket være den moderne warmdim teknologien som stadig flere får øynene opp for. Warmdim er en lysteknologi som fjerner det blå-fargespekteret i lyset når man dimmer ned lampen.

  Ved å gjøre det skaper man et varmere og mer behagelig lys lik det man kunne oppleve i tradisjonelle glødepærer eller halogenlamper. En annen stor fordel i tillegg til det varme og koselige lyset er at ved å fjerne det blå lyset bedrer man også kroppens naturlige døgnrytme og produksjon av melatonin.
  Les gjerne mer om warmdim downlight til hjemmet.

  Muse batterilampen har warmdim som gir et ekstra varmt og koselig lys /Lampemesteren.no
  The Muse – klassisk og retro bordlampe med moderne innmat /Lampemesteren.no

  Batteri bordlampe til innendørs og utendørs

  Laget med kvalitetsråvarer som borosilikatglass, aluminium og messing, er The Muse batteri-bordlampen designet for å vare, men samtidig kunne være mulig å repare dersom noe skulle gå i stykker.

  IP44 batterilampe slik at den tåler en regnskyll /Lampemesteren.no

  Bordlampen er oppladbar, trådløs og du kan til og med ta den med deg ut i hagen. Med IP44 vanntetthet tåler den en regnskyll uten å gå i stykker og den passer derfor perfekt til å lyse opp hagebordet eller terassen på en varm sommerkveld. Lampen har en enkel vridimmer som skaper et nydelig warmdim lys og en hyggelig atmosfære der du trenger det – når du spiser i hagen eller nyter en bok i stuen.

  The Muse batterilampe fra Tala /Lampemesteren.no

  Få inspirasjon til flere vakre bordlamper, se gjerne også Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest, Oppladbare Lamper & Lamper på Batteri – Inspirasjon eller Lamper til hytter uten strøm – Belysning med og uten batteri.

  Oppdag tips til belysning i hjemmet, blant annet Belysning til kjøkken – Fine lamper til kjøkkenet, Lys og lamper over kjøkkenøy og spisestue og Lamper til Hytte – Lekre lamper i hyttestil.