Hopp til innholdet
Hjem » Lysekrone – Vakre lysekroner i Moderne & klassisk stil

Lysekrone – Vakre lysekroner i Moderne & klassisk stil

  Det finnes et stort utvalg av lysekroner i mange forskjellige størrelser og design. De senere år har lampeprodusenter tatt ideen om lysekrone bort fra den klassiske fler-armede lampen med hengende krystaller og utviklet nye og spennende lysekroner.

  Drop Chandelier Bulp lysekrone /Nordicnest.no

  Auro er en nydelig lysekrone i moderne stil med lange hule staver av rosa-fargede glasstaver som virkelig skaper et inntrykk og gir et vakkert lys der den henger. Lysekronen fanger oppmerksomheten og skaper en koselig atmosfære.

  Auro lysekrone i glass /Jotex.no
  Auro kommer i rosa og klart glass /Jotex.no

  Electra består av en metallbase og glasskuler med en kompakt form som kaster et vakkert lysspill ned på bordet og ut i rommet. Kulene er en blanding av runde glasskuler og glasskuler med mønstrede riller som skaper en fin dynamikk i belysningen.

  Electra moderne lysekrone i glass /Jotex.no

  Manola er en lekker lysekrone fra Danske Herstal med et moderne preg. Lampen skaper en deilig varm atmosfære i rommet den benyttes ved sine mange lyskilder. En moderne og stilren lysekrone hvor man enkelt kan forandre utseendet simpelthen ved å bytte ut lyskildene. Bruk retro edisonpærer med glødetråder for å få en varm og romantisk atmosfære, eller benytt hvite globepærer for å skape en mer moderne look.

  Manola – Moderne lysekrone fra Herstal /Nordicnest.no
  Manola – Moderne lysekrone fra Herstal /Nordicnest.no

  Manola kommer i flere farger og størrelser – Bestselgeren for øyeblikket er versjonen i gull med 12-lyskilder.

  Manola – Moderne lysekrone fra Herstal /Nordicnest.no

  Miira 6 Circular er en nydelig og elegant rund lysekrone hvor 6 runde og opal-hvite glasskupler er plassert omkring en sirkulær ring av gyllen messing. Miira 6 lysekronen er en grasiøs modell som med sitt stilrene design passer kjempefint inn i et skandinavisk og moderne interiør. Miira lysekronen har vunnet priser for sitt elegante design og vil skape et fint og behagelig lys som spres fint og jevnt igjennom de opal-hvite kuplene.

  Miira 6 Circular lysekrone i glass og messing /Lampemesteren.no

  Stingray fra 101 Copenhagen – Lampeskjermene til den flytende Stingray-lysekronen fra 101 Copenhagen henter inspirasjon fra den flytende bevegelsen til rokken, og skaper en skulpturell og enestående armatur i rommet.

  Stingray-lysekronen fra 101 Copenhagen er tilgjengelig i bronse- eller messingfinish.

  Stingray lysekrone 101 Copenhagen /Nordicnest.no
  Stingray lysekrone 101 Copenhagen /Nordicnest.no
  Stingray lysekrone 101 Copenhagen /Nordicnest.no
  Soleil – Lekker starburst pendellampe med gullfargede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.no
  Soleil – Lekker starburst pendellampe med gullfargede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.no

  Gravity fra franske Forestier er en utsøkt pendellampe og lysekrone som egner seg spesielt godt til høye og luftige rom hvor lampen blir et eksklusivt blikkfang i belysningen. Lysekronen består av en rekke konvekse former med tynne spiler som sprer seg ut fra den skjulte LED lyskilden og skaper et utrolig vakkert lysspill.

  Gravity kommer i to modeller og farger, og lar seg gjerne kombinere om hverandre for å skape en vidunderlig belysning i hall, stue eller spiserom. Les gjerne mer om gravity fra forestier.

  Gravity fra Forestier /Lampemesteren.no
  Gravity fra Forestier /Lampemesteren.no

  Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær taklampe og lysekrone av beste kvalitet fra Konsthantverk, designet av Jesper Ståhl. Megafon lysekronen er laget av ekte rå messing som er håndvalset og satt sammen for hånd på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilige lysekronen med sitt unike og rustikke sjarm, ser flott ut over et spisebord eller over stuebordet.

  Håndvalset av rå messing /Lampemesteren.no
  Røff og rustikk messing lampe som etterhvert vil utvikle en vakker patina /Lampemesteren.no

  Lyspunktene i lampen skaper en stemningsfull glød akkurat der du trenger det, over salongbordet eller kjøkkenbordet, arbeidsbordet eller soverommet, bare fantasien setter grenser.

  Lyani er en moderne og sirkulær lysekrone med innfelt led-lys rundt hele lysekronen både oppe og nede. Dette sammen med den svært glansfulle og forkrommede overflaten etterlater et inntrykk av eleganse og luksus. Denne moderne og runde lysekronen kommer i flere størrelser slik at den kan passe til ditt hjem og rom. De kan til og med henge sammen i etasjer for å skape et ekstra overdådig uttrykk.

  Lyani moderne og rund lysekrone /Lampemesteren.no

  Amp er en spennende og vakker lysekrone med røyk-farget glass og svart ramme fra Normann Copenhagen. Amp smelter sammen elementer fra det gamle, sammen med moderne form og design. Her har man hentet inspirasjon fra de gamle glassrørforsterkerne man kunne finne i tidlig elektronikk, derav navnet amp.
  Lysekronen har en vakker form som skaper et flott lys i rommet.

  Amp – Smoke & Black lysekrone /Andlight.no
  Amp – Smoke & Black lysekrone stor /Andlight.no

  Apiales fra Nuura er skapt av den prisvinnende danske designer Sofie Refer og kombinerer metall og munnblåst glass i en fantastisk kombinasjon av eleganse og mykhet. Apiales kommer i en stor serie av størrelser og fargemuligheter og føyer seg inn i rekken av vakre og spennende glasslamper fra danske Nuura.

  Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren
  Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren

  Mr Tubes fra Tonone er en unik og industriell lysekrone som med sin design ønsker å vise at tradisjonell mekanikk og håndverksredskaper kan være en vakker, så vel som en funksjonell løsning.

  Mr.Tubes fra Nederlandske Tonone /Lampemesteren.no
  Mr.Tubes fra Nederlandske Tonone /Lampemesteren.no

  Til det moderne og minimalistiske hjem vil kanskje de elegante og stramme lampene i Coordinates serien fra det danske designhuset Flos være ett godt valg. Lampene har et moderne og stilig design som skaper ett nett av lys og passer kjempefint inn som kontrast til det rustikke eller som kompliment til den moderne stilen. Les gjerne mer om Coordinates fra Flos.

  Coordinates serien fra Flos /Lampemesteren.no
  Coordinates serien fra Flos /Lampemesteren.no

  Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design, men som like godt passer inn i rustikke miljøer, i det moderne hjem eller på hytta. 2097 kommer i flere størrelser og vil være perfekt som taklampe under høye tak, ved siden av trapp, over stuebord eller over spisebordet. Velg mellom messing, krom eller matt-sort.

  Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no
  Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no
  Gransø fra Markslojd /Homeroom.no

  Pliverre er et lekkert nytt lysekrone konsept fra det tradisjonsrike danske belysningsmerket Le Klint. Lampene kombinerer mykt lys fra det opale glassmaterialet sammen med industrielle detaljer i messing og en ramme i svart.

  Pliverre Konsept Lysekrone fra Le Klint /Lampemesteren
  Plivirre pendler over spisebord /Lampemesteren
  Heng to lysekroner sammen for effektfull belysning /Lampemesteren

  Ophelia er utformet i Wiener Kaféstil og bringer kontinentalsk eleganse inn i hjemmet. Med en base av massiv, gyllen messing og de håndlagde 3-lags glassene skaper lysekronen Ophelia en utrolig elegant belysning i hjemmet. Ophelia er håndlaget i Østerrike. Med utvalgte materialer og tradisjonell håndverkskunst garanteres det for høy kvalitet og lang levetid.

  Ophelia – Kontinental lysekrone / Lampegiganten.no
  Ophelia – Kontinental lysekrone / Lampegiganten.no
  Eleganzia – Lysekrone i Jugendstil /Lampegiganten.no
  Maria Therese – Svart lysekrone i klassisk stil /Homeroom.no

  Grace Fra Globen

  Elegant lampe serie med opale glasskjermer, glansfull messing i nesten gull-farger og buede former. Grace fra Globen Lighting drar inspirasjon fra mid 70-tallets Hollywood villaer og luksuriøse hoteller.

  Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no
  Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no

  Grace kommer i en hel serie av bordlamper, vegglamper og taklamper. Se hele lampeserien hos Homeroom (Kommer også i en forkrommet versjon)

  Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no

  Luceplan Hope – Smuk og moderne lysekrone /Andlight.no
  Luceplan Hope – Smuk og moderne lysekrone /Andlight.no

  Drops – Globen

  Lekker glasspendel fra Svenske Globen, lampen består av mange individuelle glasskuler, hengende som i en dråpe eller en klase druer.

  Drops – Globen /Nordicnest.no
  Drops – Globen /Nordicnest.no

  Hero Taklampe – By Rydéns

  Den fantastiske lysekronen Hero fra By Rydéns blir et midtpunkt i rommet der den henger og kombinerer de populære fargene messing og svart i ett moderne design.

  Hero – Lampeguru.no

  Molecular fra House Doctor– En vakker og nesten skulpturell taklampe fra House Doctor. Molecular kommer i to-versjoner som er like fine med lys på som uten.

  Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no
  Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no

  Justerbare stenger og messingdetaljer, svært velegnet for dimbare dekorasjonspærer.

  Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no

  Massive Madelon er en stor og imponerende lysekrone med hundrevis av glassprismer som skaper et ufattelig vakkert lysspill når lyset slås på eller når solskinnet treffer lysekronen fra vinduet. Vakker lysekrone i Empire stil som er perfekt for deg som er ute etter en dekorativ belysning over bord, i hall eller stue.

  Massive Madelon /Lampeguru.no
  Massive Madelon /Lampeguru.no

  Pisa – Rustikk lysekrone i herregårdsstil. Perfekt dersom du ønsker en landlig lyskrone uten for mye pynt, men som samtidig er dekorativ med sitt buede smijern.

  Pisa – Fischer & Honsel /Lampegiganten.no

  Ballroom Molecule

  Fra DesignByUs kommer en lekker og lavtbyggende lysekrone / glasspendel med håndblåste glasskuler og håndmalte detaljer. Lampen kommer i en rekke farger slik at du kan kombinere den med interiørstilen din.

  Ballroom /Lampemesteren

  Alle de flotte fargene er ypperlige for å bryte opp, eller skape kontraster i et ellers enfarget interiør. Se hele kolleksjonen hos Lampemesteren.no

  Ballroom /Lampemesteren

  Gross

  Fra By Rydens kommer glasslampen Gross.
  Denne kommer i to varianter, en rund og en avlang lampe. Disse er satt isammen med titalls kuler i et vakkert “rav” eller champagne farget glass.

  Gross – By Rydens / Homeroom.no
  Gross – By Rydens / Homeroom.no

  Med 32+ glasskuler i rav-farget glass er “Gross” en nydelig lampe som passer inn i de fleste interiørstiler og rom.

  Gross – By Rydens / Homeroom.no

  La Lollona

  La Lollona – Slamp /Lampemesteren.no

  La Lollona er en stor og eksklusiv lysekrone fra Italienske Slamp. Denne lysekronen er perfekt for store rom, lounge eller lobbyer i hoteller eller restauranter.

  La Lollona – Slamp /Lampemesteren.no

  La Lollona tar sin inspirasjon fra de spennende og fargerike 50-årenes glamour og divaer, med sin store størrelse, vakre farger og detaljer vil denne lyskronen forbløffe og imponere. Se mer på Lampemesteren.no

  2097 – Moderne Lysekrone fra Flos

  2097 er designet av Gino Sarfatti for Flos og er kjent internasjonalt for sin modernistiske design. 2097 er en av de mest populære lysekronene hos Lampemesteren for øyeblikket.

  2097 lysekronen kommer i to-versjoner, en stor versjon med 50 pærer eller en litt mindre versjon med 30 lyspærer.

  Splendor

  Svært oppsiktsvekkende og elegant taklampe. Splendor består av 15-glasskuler rundt en rund ramme av høyglanset metall. Den vil definitivt stjele oppmerksomheten i rommet.

  Splendor – By Rydens / Homeroom.no

  Franklin fra Menu

  Franklin fra Menu er en minimalistisk lampe som setter lyskildene i fokus. Den ble opprinnelig designet for å sette sammen flere ulike lyspærer i samme lampe på en unik måte, derfor er det fullt mulig å være kreativ og eksperimentere med lyspærer i forskjellige størrelser og former om du vil.

  Lampen kommer i flere farger, se hele utvalget hos Lampemesteren.no

  Franklin har justerbare avgreninger så du kan tilpasse den etter rommet og få den slik du ønsker.

  Mesh fra Luceplan

  En virkelig unik lysekrone fra Luceplan. Mesh er satt sammen av en serie med LED dioder som former et lysende nett hengende fra taket. Denne kommer i flere størrelser som du kan se mer om hos Lampemesteren.no

  Harakiri er en elegant lysekrone fra Design by us som skaper et vakkert lys i store rom, stue eller entré. Lysekronen har et moderne og flott design og kommer i fargene svart eller gull.

  Harakiri lysekrone svart /Andlight
  Harakiri lysekrone gull /Andlight

  Les mer om belysning i stue eller se disse vakre krystallysekronene.