Lysekrone Tips & Inspirasjon. Moderne & klassiske lysekroner

Publisert av Lunelamper den

tips og inspirasjon lysekroner

Det finnes et stort utvalg av lysekroner i mange forskjellige størrelser og design. De senere år har lampeprodusenter tatt ideen om lysekrone bort fra den klassiske fler-armede lampen med hengende krystaller og utviklet nye og spennende lysekroner.

Amp er en spennende og vakker lysekrone med røyk-farget glass og svart ramme fra Normann Copenhagen. Amp smelter sammen elementer fra det gamle, sammen med moderne form og design. Her har man hentet inspirasjon fra de gamle glassrørforsterkerne man kunne finne i tidlig elektronikk, derav navnet amp.
Lysekronen har en vakker form som skaper et flott lys i rommet.

Amp – Smoke & Black lysekrone /Hviit.no
Amp – Smoke & Black lysekrone stor /Hviit.no
Gransø fra Markslojd /Homeroom.no

Pliverre er et lekkert nytt lysekrone konsept fra det tradisjonsrike danske belysningsmerket Le Klint. Lampene kombinerer mykt lys fra det opale glassmaterialet sammen med industrielle detaljer i messing og en ramme i svart.

Pliverre Konsept Lysekrone fra Le Klint /Lampemesteren
Plivirre pendler over spisebord /Lampemesteren
Heng to lysekroner sammen for effektfull belysning /Lampemesteren

Ophelia er utformet i Wiener Kaféstil og bringer kontinentalsk eleganse inn i hjemmet. Med en base av massiv, gyllen messing og de håndlagde 3-lags glassene skaper lysekronen Ophelia en utrolig elegant belysning i hjemmet. Ophelia er håndlaget i Østerrike. Med utvalgte materialer og tradisjonell håndverkskunst garanteres det for høy kvalitet og lang levetid.

Ophelia – Kontinental lysekrone / Lampegiganten.no
Ophelia – Kontinental lysekrone / Lampegiganten.no
Eleganzia – Lysekrone i Jugendstil /Lampegiganten.no
Maria Therese – Svart lysekrone i klassisk stil /Homeroom.no

Grace Fra Globen

Elegant lampe serie med opale glasskjermer, glansfull messing i nesten gull-farger og buede former. Grace fra Globen Lighting drar inspirasjon fra mid 70-tallets Hollywood villaer og luksuriøse hoteller.

Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no
Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no

Grace kommer i en hel serie av bordlamper, vegglamper og taklamper. Se hele lampeserien hos Homeroom (Kommer også i en forkrommet versjon)

Grace – Vakre & Elegante lamper fra Globen /Homeroom.no

Luceplan Hope – Smuk og moderne lysekrone /Andlight.no
Luceplan Hope – Smuk og moderne lysekrone /Andlight.no

Drops – Globen

Lekker glasspendel fra Svenske Globen, lampen består av mange individuelle glasskuler, hengende som i en dråpe eller en klase druer.

Drops – Globen /Reforma
Drops – Globen /Reforma

Hero Taklampe – By Rydéns

Den fantastiske lysekronen Hero fra By Rydéns blir et midtpunkt i rommet der den henger og kombinerer de populære fargene messing og svart i ett moderne design.

Hero – Lampeguru.no

Monarque

Monarque lysekrone /Homeroom.no

Fantastisk lysekrone i klar akryl som ser like imponerende ut med lyset av – som på.

Light Paris

Elegant klassisk lysekrone med tekstilskjermer og danderte krystallprismer. Light Paris etterligner lysekronene som var ofte brukt i utsøkte og glamorøse restauranter og nattklubber på 20 og 30-tallet.

Light Paris fra Nielsen. / Lampeguru

Molecular fra House Doctor

Vakker og nesten skulpturell taklampe fra House Doctor. Molecular kommer i to-versjoner som er like fine med lys på som uten.

Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no
Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no

Justerbare stenger og messingdetaljer, svært velegnet for dimbare dekorasjonspærer.

Molecular – House Doctor /Lampemesteren.no

Massive Madelon er en stor og imponerende lysekrone med hundrevis av glassprismer som skaper et ufattelig vakkert lysspill når lyset slås på eller når solskinnet treffer lysekronen fra vinduet. Vakker lysekrone i Empire stil som er perfekt for deg som er ute etter en dekorativ belysning over bord, i hall eller stue.

Massive Madelon /Lampeguru.no
Massive Madelon /Lampeguru.no

Pisa – Rustikk lysekrone i herregårdsstil. Perfekt dersom du ønsker en landlig lyskrone uten for mye pynt, men som samtidig er dekorativ med sitt buede smijern.

Pisa – Fischer & Honsel /Lampegiganten.no

Ballroom Molecule

Fra DesignByUs kommer en lekker og lavtbyggende lysekrone / glasspendel med håndblåste glasskuler og håndmalte detaljer. Lampen kommer i en rekke farger slik at du kan kombinere den med interiørstilen din.

Ballroom /Lampemesteren

Alle de flotte fargene er ypperlige for å bryte opp, eller skape kontraster i et ellers enfarget interiør. Se hele kolleksjonen hos Lampemesteren.no

Ballroom /Lampemesteren

Retroinspirert lysekrone – Madam Stoltz

Fantastisk lysekrone i herlig retro/sputnik stil fra Madam Stoltz – Lysekronen kommer i blank-polert gyllen messing og blir desidert ett blikkfang i rommet der den henger.

Retro Lysekrone /Glass og interiør

Gross

Fra By Rydens kommer glasslampen Gross.
Denne kommer i to varianter, en rund og en avlang lampe. Disse er satt isammen med titalls kuler i et vakkert “rav” eller champagne farget glass.

Gross – By Rydens / Homeroom
Gross – By Rydens / Homeroom

Med 32+ glasskuler i rav-farget glass er “Gross” en nydelig lampe som passer inn i de fleste interiørstiler og rom.

Gross – By Rydens / Homeroom

La Lollona

La Lollona – Slamp /Lampemesteren.no

La Lollona er en stor og eksklusiv lysekrone fra Italienske Slamp. Denne lysekronen er perfekt for store rom, lounge eller lobbyer i hoteller eller restauranter.

La Lollona – Slamp /Lampemesteren.no

La Lollona tar sin inspirasjon fra de spennende og fargerike 50-årenes glamour og divaer, med sin store størrelse, vakre farger og detaljer vil denne lyskronen forbløffe og imponere. Se mer på Lampemesteren.no

MOLLY MARAIS

6-armet lysekrone i en lekker-svart farge med mange detaljer og klare krystaller, se lampen og andre størrelser på Lampeguru.no

Manola – Moderne og ren

Manola er en lekker lysekrone fra Danske Herstal med et moderne preg. Lampen skaper en deilig varm atmosfære i rommet den benyttes ved sine mange lyskilder.

Manola kommer i flere farger og størrelser – Bestselgeren for øyeblikket er versjonen i gull med 12-lyskilder, se den her hos Lampemesteren.

Manola /Lampemesteren

2097 – Moderne Lysekrone fra Flos

2097 er designet av Gino Sarfatti for Flos og er kjent internasjonalt for sin modernistiske design. 2097 er en av de mest populære lysekronene hos Lampemesteren for øyeblikket.

2097 lysekronen kommer i to-versjoner, en stor versjon med 50 pærer eller en litt mindre versjon med 30 lyspærer.

Splendor

Splendor – By Rydens /Homeroom.no
Splendor – By Rydens /Homeroom.no

Svært oppsiktsvekkende og elegant taklampe. Splendor består av 15-glasskuler rundt en rund ramme av høyglanset metall. Den vil definitivt stjele oppmerksomheten i rommet.

Arms fra Hubsch er en lekker lyskrone med flere lyspærer som vil lyse opp hjemmet ditt på en elegant måte. I tillegg vil Arms bli et vakkert kunstverk, som skaper et trendy blikkfang i hall eller spisestue.

Arms – Hubsch /Reforma
Arms – Hubsch /Reforma

Franklin fra Menu

Franklin fra Menu er en minimalistisk lampe som setter lyskildene i fokus. Den ble opprinnelig designet for å sette sammen flere ulike lyspærer i samme lampe på en unik måte, derfor er det fullt mulig å være kreativ og eksperimentere med lyspærer i forskjellige størrelser og former om du vil.

Lampen kommer i flere farger, se hele utvalget hos Lampemesteren.no

Franklin har justerbare avgreninger så du kan tilpasse den etter rommet og få den slik du ønsker.

Mesh fra Luceplan

En virkelig unik lysekrone fra Luceplan. Mesh er satt sammen av en serie med LED dioder som former et lysende nett hengende fra taket. Denne kommer i flere størrelser som du kan se mer om hos Lampemesteren.no

Harakiri er en elegant lysekrone fra Design by us som skaper et vakkert lys i store rom, stue eller entré. Lysekronen har et moderne og flott design og kommer i fargene svart eller gull.

Harakiri lysekrone svart /Andlight
Harakiri lysekrone gull /Andlight

Les mer om belysning i stue eller se disse vakre krystallysekronene.