Lysekrone Tips & Inspirasjon. Moderne & klassiske lysekroner

Lysekrone Tips & Inspirasjon. Moderne & klassiske lysekroner

Det finnes et stort utvalg av lysekroner i mange forskjellige størrelser og design. De senere år har lampeprodusenter tatt ideen om lysekrone bort fra den klassiske fler-armede lampen med hengende krystaller og utviklet nye og spennende lysekroner.

Gransø fra Markslojd. En klassisk krystall lysekrone (Kitchentime)

Molecular fra House Doctor

Vakker og nesten skulpturell taklampe fra House Doctor. Molecular kommer i to-versjoner som er like fine med lys på som uten. Se begge versjonene hos Lunehjem.no

Justerbare stenger og messingdetaljer, svært velegnet for dimbare dekorasjonspærer.

Ballroom Molecule

Fra DesignByUs kommer en lekker og lavtbyggende lysekrone / glasspendel med håndblåste glasskuler og håndmalte detaljer. Lampen kommer i en rekke farger slik at du kan kombinere den med interiørstilen din.

Alle de flotte fargene er ypperlige for å bryte opp, eller skape kontraster i et ellers enfarget interiør. Se hele kolleksjonen hos Lampemesteren.no

Drop Chandelier

Fra 101 Copenhagen kommer en moderne lampe med maritime og industriell inspirasjon. Lampen har en nydelig overflate i håndbørstet oksidert messing og med justerbare lampeskjermer som du kan tilpasse. Se lampen hos WoRoom.no

Gross

Fra By Rydens kommer glasslampen Gross.
Denne kommer i to varianter, en rund og en avlang lampe. Disse er satt isammen med titalls kuler i et vakkert “rav” eller champagne farget glass.

Med 32+ glasskuler i rav-farget glass er “Gross” en nydelig lampe som passer inn i de fleste interiørstiler og rom.
Se lampene på Christiania Belysning.

La Lollona

La Lollona er en stor og eksklusiv lysekrone fra Italienske Slamp. Denne lysekronen er perfekt for store rom, lounge eller lobbyer i hoteller eller restauranter.

La Lollona tar sin inspirasjon fra de spennende og fargerike 50-årenes glamour og divaer, med sin store størrelse, vakre farger og detaljer vil denne lyskronen forbløffe og imponere. Se mer på Lampemesteren.no

Baba Lysekrone

En enkel og klassisk lysekrone med rene detaljer i krommet metall og glassdetaljer. Fin om du ønsker en lysekrone til klassiske, eller landlige interiørstiler. Denne selges bare av Christiania Belysning.

Tradisjon

Enda en enkel og klassisk lysekrone. Denne lampen er laget i messing og passer ypperlig om du ønsker den maritime følelsen på hytten eller en fin kontrast til et ellers ensfarget interiør. Denne selges bare av Christiania Belysning.

Manola – Moderne og ren

Manola er en lekker lysekrone fra Danske Herstal med et moderne preg. Lampen skaper en deilig varm atmosfære i rommet den benyttes ved sine mange lyskilder.

Manola kommer i flere farger og størrelser – Bestselgeren for øyeblikket er versjonen i gull med 12-lyskilder, se den her på Christiania Belysning.

2097 – Moderne Lysekrone fra Flos

2097 er designet av Gino Sarfatti for Flos og er kjent internasjonalt for sin modernistiske design. 2097 er en av de mest populære lysekronene hos Lampemesteren for øyeblikket.

2097 lysekronen kommer i to-versjoner, en stor versjon med 50 pærer eller en litt mindre versjon med 30 lyspærer.

Nordal

En rå og upretensiøs lysekrone i jern og håndblåste glassringer man monterer på selv. Siden lampen er i jern er den også tung (nesten 17kg). Derfor bør du være trygg på at taket tåler den før du kjøper. Se den hos Lunehjem.no

Franklin fra Menu

Franklin fra Menu er en minimalistisk lampe som setter lyskildene i fokus. Den ble opprinnelig designet for å sette sammen flere ulike lyspærer i samme lampe på en unik måte, derfor er det fullt mulig å være kreativ og eksperimentere med lyspærer i forskjellige størrelser og former om du vil.

Lampen kommer i flere farger, se hele utvalget hos Lampemesteren.no

Franklin har justerbare avgreninger så du kan tilpasse den etter rommet og få den slik du ønsker.

Mesh fra Luceplan

En virkelig unik lysekrone fra Luceplan. Mesh er satt sammen av en serie med LED dioder som former et lysende nett hengende fra taket. Denne kommer i flere størrelser som du kan se mer om hos Lampemesteren.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to top