Hopp til innholdet
Hjem » Fine Vegglamper med Hylle & Funksjon

Fine Vegglamper med Hylle & Funksjon

  Her finner du fine vegglamper som også har en hylle og smarte funksjoner. Bruk disse hyllelampene i gang og entre, stue eller soverom, eller kanskje også på badet?

  Dekorer og pynt dem, legg fra deg nøkler og bøker, eller kanskje lad mobilen med dem?

  Disse smarte vegglampene med hylle og lys kan du bruke i hele boligen, og du bestemmer selv hvor praktiske, eller hvor fint dekorerte dem skal bli.

  Med vegghylle-lampen Pablo kan du vise frem ting du er glad i eller stolt av på en stilren og elegant måte. Pablo er en vegghylle til dekor og suvenirer med en lysende ramme som belyser objektene og bakveggen på en fin måte.

  Pablo fra Markslojd /Lampegiganten.no
  Pablo fra Markslojd /Lampegiganten.no

  Tila er en lett og minimalistisk vegglampe med tynn hylle hvor man kan plassere bilder og gode minner. Lampen kan lett justeres for å få et godt leselys og det er en lettplassert bryter i fronten.

  Tila leselampe til soverom og stue /Lampegiganten.no

  Delux er en stilig og moderne lysende hylle som passer kjempeflott inn som dekorativ og funksjonell belysning i hjemmet. Vegglampen består av en ramme av metall med innvendige led-strips og glassflater i frostet, hvitt glass. Perfekt for å vise frem ting på en kul og elegant måte.

  Delux – Lysende hylle /Lampegiganten.no

  Astoria fra Globen

  Fantastisk fin vegglampe fra Svenske Globen som består av en opal-farget glasskuppel og flere «terasser» med hyller. Velg imellom stål, messing, svart eller hvit, og plasser dekorasjoner, kort, planter eller bøker på hyllene. Fin ved siden av seng og i stuen.  Astoria vegglampe med pyntehylle fra Globen /homeroom.no
  Astoria vegglampe med pyntehylle fra Globen /homeroom.no
  Astoria vegglampe med pyntehylle fra Globen /homeroom.no
  Stigehylle lampe – Alfred fra Karmann /Lampegiganten

  Shelfie fra svenske globen er en vegghylle som er innsatt med en enkel sokkellampe, som du kan bytte pære på til f.eks en dekorpære i andre farger for å enkelt forandre utseendet. Passer fint til gang og stue der du ønsker lys på veggen og en praktisk vegghylle til pynt.

  Shelfie – Vegghylle med lys fra Globen /Lampeguru.no

  Nit fungerer både som vegglampe og veggbord, og vil være perfekt å plassere ved siden av sengen eller i gangen. Her kan du legge fra deg nøkler, bøker eller telefon før du slår av lyset og legger deg for kvelden.
  Nit har et enkelt design, men eksperimenter gjerne og skap din egen vegghylle-lampe med noen flotte dekorpærer med tegn, farge eller i retro-stil.

  Nit – Vegghylle lampe til gang og soverom /Lampegiganten
  Board – Vegglampe med krittavle /Lampegiganten

  Vegglampe med skjult USB uttak

  Fra Svenske Globen Lighting kommer «BOX«. En moderne, stram og firkantet vegglampe tilgjengelig i tre forskjellige farger.

  Vegglampen har et skjult USB uttak slik at du kan bruke den til å legge fra deg, og lade opp telefonen. Eller du kan bruke den som en fin hyllelampe i stue eller gang.

  Globen BOX, kommer i tre forskjellige farger /Homeroom

  Shelf er en artig vegghylle-lampe fra Ingo Maurer som kommer i fargene sort og hvit. Shelf er perfekt som bokhylle eller vegghylle ved siden av sengekanten og har et eget justerbart leselys som sitter på hyllen i form av en bok.

  Shelf – Ingo Maurer bokhylle lampe /Lampegiganten
  Shelf – Ingo Maurer bokhylle lampe /Lampegiganten

  HAN fra Faro Barcelona er en lekker og moderne vegglampe som kombinerer kleshenger og vegglampe på en enkel og stilren måte. Denne knagglampen kommer i hvit og sort og passer kjempeflott inn i gang og entré.

  HAN – knagglampe fra Faro /Lampegiganten

  Hyllelampe Svart – Hubsch

  En enkel men pen og praktisk hyllelampe fra Hubsch i svart som skaper en fin kontrast til f.eks en hel-hvit lyspære, eller en hel-hvit bakvegg.

  Hyllelampe svart – Hubsch /Lampemesteren.no
  Combo vegglampe/nøkkelskap fra Markslöjd /Homeroom

  Kubik fra svenske Markslojd har et moderne design med rette vinkler og nedoverrettet lys som kombinerer hylle og lampe på en stilren måte. Her kan du dimme lyset eller lade telefonen i den inkluderte USB kontakten.

  Kubik vegglampe med hylle og usb /Lampegiganten

  Vegglampe med USB og hylle

  Smart vegglampe fra Dyberg Larsen med den ikoniske lampeskjermen som Danske Dyberg Larsen er blitt så kjent for.
  Her får du en praktisk vegglampe med hylle og et eget USB uttak. Vegglampen kommer i sort, eller hvit og er en perfekt lampe til soverommet!

  DL Vegglampe med USB /Lampeguru.no

  Sunday – Northern

  Bruk Sunday som nattbord, hylle, som et sted i gangen hvor du legger nøkler eller som et kaffebord/mobilhylle ved siden av sengen.

  Sunday – Northern /Lampemesteren

  Walldorf Halvmåne Vegglampe

  Enkel og pen vegglampe med halvmåne-form og praktisk hylle. Kjempefin med en lekker dekorpære.

  Frame – Markslöjd

  Frame er en dekorativ vegghengt lysende bilderamme som kan omkranse en poster, et bilde, eller et maleri. Gir et fint led-lys over et bilde og bakgrunnen.

  Frame Bilderamme med lys – Markslöjd /Homeroom

  Globen Shelfie

  Stor og stilig vegglampe som ser ut som en ordentlig hylle! Perfekt om du ønsker et sted for dekorasjon – og lys.

  Shelfie Lang versjon

  Shelfie kommer også i en lengre, avlang versjon. Monter den horisontalt eller vertikalt.

  Shelfie Lang /Confident Living

  Vegglampe med Speil

  Piff opp hjemmet med denne kule vegglampen som har både speil og hylle. Bruk den f.eks i gangen, ta med deg nøklene fra hyllen og ta en siste sjekk i speilet før du går.

  Vegglampe med speil i flere moderne farger /Lampeguru.no

  Multi Vegglampe fra Markslöjd

  Populær og fin avlang hylle med lyspære, dimmer og USB uttak.
  Denne litt større hyllelampen vil være praktisk i alle rom.

  Til soverommet er den en selvfølge å bruke til å legge fra seg mobilen, og en god bok. Til stuen kan du plassere postere eller bilder på den. Og i gang/entre kan du legge fra deg nøkler, eller ha en fin og liten plantevase.

  Multi kommer også i en lekker gull-versjon /Homeroom

  Les mer om kommoder og entremøbler til gang, vegglamper med hylle eller vakre lamper til hytte.