Hopp til innholdet
Hjem » Lamper fra Konsthantverk – Rustikk og Håndlaget Belysning

Lamper fra Konsthantverk – Rustikk og Håndlaget Belysning

  Er du ute etter en stemningsfull og unik belysning til hytte, hus eller kanskje bar og restaurant? Du vil i så fall like den vakre belysningen til den svanske lampeprodusenten Konsthantverk fra Tyringe i Sverige. I over 90 år har denne lille lampeprodusenten bygget lamper for hånd med sin helt egen unike vri.

  Noe av hva som kjennetegner lampene til Konsthantverk er ofte små røffe detaljer. Det kan være synlig punktsveising, vingemuttere eller en røff og ru håndvalset overflate som skaper en helt unik sjarm og verdi. Konsthantverk benytter ofte elegante materialer som rå messing og jern, som etterhvert vil utvikle sin helt egen unike patina over tid.

  Konsthantverk lamper er perfekt for deg som ønsker en varm belysning i hjem og hytte. Lampene har en rustikk, industriell følelse men passer like fint inn i den skandinaviske eller moderne interiørstilen. Benytt dem gjerne sammen med dekorative glødepærer og skap et hyggelig lys i boligen.

  Rosdala er store pendellamper av klart eller mørkt glass med en lampeholder av rå messing som skaper et vakkert samspill med en dekorativ glødepære eller LED edison dekorpære med synlige glødetråder. Ettersom lampen er av klart glass bør man tilkoble denne til en dimmer, enten veggmontert eller en trådløs plejd dimmer.

  Rosdala fra Konsthantverk /Lampemesteren.no

  Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær taklampe og lysekrone av beste kvalitet fra Konsthantverk, designet av Jesper Ståhl. Megafon lysekronen er laget av ekte rå messing som er håndvalset og satt sammen for hånd på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilige lysekronen med sitt unike og rustikke sjarm, ser flott ut over et spisebord eller over stuebordet.

  Håndvalset av rå messing /Lampemesteren.no
  Røff og rustikk messing lampe som etterhvert vil utvikle en vakker patina /Lampemesteren.no

  Lyspunktene i lampen skaper en stemningsfull glød akkurat der du trenger det, over salongbordet eller kjøkkenbordet, arbeidsbordet eller soverommet, bare fantasien setter grenser.

  Stav serien fra Konsthantverk har et rent og enkelt design som passer kjempefint til den skandinaviske og moderne interiørstilen. I Stav lampene fra Konsthantverk møtes gjerne tynne og stilrene lysholdere/spotter med mer røffe, industrielle elementer som vingemuttere, rå kobber og lignende.

  Stav fra Konsthantverk /Lampemesteren.no
  Stav fra Konsthantverk /Lampemesteren.no

  Stav lampene fra Konsthantverk kommer som en hel serie bordlamper, taklamper, gulvlamper i mange farger og material-kombinasjoner.

  Fenomen er en elegant glasslampe fra svenske Konsthantverk med rustikke elementer av rå-messing som over tid vil utvikle en vidunderlig og unik patina. Den gylne rå-messingen kombineres med en munnblåst lampeskjerm av klart eller sotet glass og kommer i tre størrelser og former som kan henge fint alene, men over et spisebord eller sofabord blir det en perfekt kombinasjon om de henges på forskjellige høyder.

  Fenomen fra Konsthantverk over et spisebord /Andlight.no

  Konsthantverk er en liten lampeprodusent fra Tyringe i Sverige hvor de i over 90 år har håndlaget unike lamper. Deres lamper har gjerne et preg av rustikk og industri hvor glass kombineres med rå-metall.

  Fenomen kommer i klart eller sotet glass /Andlight.no

  Svep fra Konsthantverk er en stor, rund taklampe med et interessant rustikk og industrielt uttrykk. Den utvendige rammen av rå jern eller messing har en nydelig patina og oksidasjon som gir et unikt og spennende utseende, perfekt for deg som er ute etter en taklampe eller plafond til et landlig hjem eller til deg som simpelthen er ute etter noe unikt og rustikt.

  Svep taklampe i rustikk stil fra Konsthantverk /Lampemesteren.no

  Konsthantverk er en liten lampeprodusent som holder til i Tyringe i Sverige. Her har de i 90 år produsert lamper ved sin egen fabrikk hvor ofte håndlagde detaljer og røffe materialer brukes.

  Rustikke KH#1 fra KonstHantverk kommer som vegg, bord og gulvlampe i svart og hvit med justerbare armer og fine detaljer av blant annet antikk-messing.

  KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren
  KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren
  KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren

  Les gjerne mer om vakre lamper til stue, se mer om Stålampe og Gulvlampe til Hagen eller Antikke lamper – Lamper med sjel & antikt design.