Svarte møbler og interiør er blitt populære elementer i mange norske hjem. Sorte skap, hyller, kommoder og bord kan plasseres og passer til de fleste interiørstiler og farger i hjemmet.

Svarte møbler skaper for eksempel fine kontraster mot hvite vegger eller utfyller et mørkt fargevalg i leiligheten eller boligen. Svarte farger har et preg av eksklusivitet og kvalitet, samtidig som fargen er behagelig å se på. Her kan du finne populære møbler i sorte farger og nyheter til ditt hjem.

Maze Bill svarte knaggrekker /Glass og interiør

Fra HK living kommer en nyhet som allerede har rukket å bli en av bestselgerne på Kitchentime.no. Retro Webbing heter dette svarte skapet med flotte detaljer og buede skapdører av rotting.

Retro Webbing Svart /Kitchentime

Skapet har god hylleplass til å henge fra seg jakker eller plassere større ting, samt mindre hyller for å legge klær eller andre småsaker noe som gjør den fin til både entré, soverom, bad og stue.

Retro Webbing Svart /Kitchentime

En annen sort møbel nyhet fra HK living er dette sidebordet i tre med sorte ben og kanter. Fint som avlastningsbord eller som et lite bord ved siden av stol og sofa. Denne kommer også i en litt større størrelse.

Sidebord Tre Svart /Kitchentime
Sort Vegghylle /Jotex

Dope as Hell – Et unikt og lekent sofabord fra Hollandske Bold Monkey. Bold monkey spesialiserer seg på å skape unike, rare og nye måter å se på møbler og interiør.

Dope as hell – Bold Monkey /Reforma

Sofabordet består av en svart glassplate som bæres av en sort panter – For deg som vil ha det uvanlige og ekstraordinære.

Dope as hell – Bold Monkey /Reforma
Spisebord Rimo /Homeroom
j-me stående knaggrekke /Glass og interiør

Den populære Louisiana serien kommer nå i en sort versjon. Dette svarte skapet henter inspirasjon fra 50 og 60-tallets møbler og har flotte detaljer av metall.

Louisiana skap sort /Jotex

Wire: Fra det danske merket Nordal kommer dette fine svarte metallnett skapet med et lekkert rustikt og industrialisert preg.

Wire – Nordal /Reforma
Wire – Nordal /Reforma
Retro Webbing – Svart /Reforma
Cacocum krakk/sidebord /Jotex

Smal og liten kommode i svart treverk med flotte detaljer av messing fra Hubsch som passer spesielt godt inn i mindre rom eller smale gang/entré hvor man ønsker et møbel som ikke opptar så mye plass.

Svart tre – Hubsch /Reforma
Svart tre – Hubsch /Reforma
Fionia Stool Svart – Skagerak /Lunehjem
Stol ‘Rattan’ /Reforma

Ledgable serien fra Anne Linde består av praktiske hyller som kan brukes i ett hvert rom i ditt hjem. – soverommet, gangen, kjøkkenet, kontoret, og badet. Disse kommer i flere farger, også i sort.

Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
Svart metall & Messing sidebord /Kitchentime

Wakayama er en røff kleshenger i svart metall og treverk, perfekt for soverommet eller gang/Entré.

Wakayama /Jotex