Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Svarte møbler – Inspirasjon & Tips

Vakre Svarte møbler – Inspirasjon & Tips

  Svarte møbler og interiør er blitt populære elementer i mange norske hjem. Sorte skap, hyller, kommoder og bord kan plasseres og passer til de fleste interiørstiler og farger i hjemmet.

  Svarte møbler skaper for eksempel fine kontraster mot hvite vegger eller utfyller et mørkt fargevalg i leiligheten eller boligen. Svarte farger har et preg av eksklusivitet og kvalitet, samtidig som fargen er behagelig å se på. Her kan du finne populære møbler i sorte farger og nyheter til ditt hjem.

  Maze Bill svarte knaggrekker /Glass og interiør

  Den nye designserien NJRD inneholder tepper og interiør i moderne design og assymetriske former, de lekre gulvteppene er tilgjengelig i blant annet bomull og ull og kommer i mange spennende design.

  Se designserien NJRD /Nordicnest
  Around sort sofabord fra Muuto /Nordicnest.no

  Roomers – Moderne, stilrent og funksjonelle møbler med hyller i lyst tre. Kontrastene i mellom de svarte rammene og de fine detaljene i lyst tre gir et tidsriktig og nordisk uttykk, hvilket passer godt inn i moderne, skandinaviske hjem.

  Roomers fra Tvilum /Unoliving.no

  Turning Table er et elegant sofabord med unik design som kan vris på for å åpne opp ekstra lagringsplass som ellers ligger skjult inne i bordet. Turning table fra Menu er en populær serie til det moderne hjem og kommer i flere farger, blant annet denne lekre i sort.

  Turning Table Menu /Nordicnest.no

  Fra HK living kommer en nyhet som allerede har rukket å bli en av bestselgerne på Kitchentime.no. Retro Webbing heter dette svarte skapet med flotte detaljer og buede skapdører av rotting.

  Retro Webbing Svart /Kitchentime

  Skapet har god hylleplass til å henge fra seg jakker eller plassere større ting, samt mindre hyller for å legge klær eller andre småsaker noe som gjør den fin til både entré, soverom, bad og stue.

  Retro Webbing Svart /Kitchentime

  Louisiana er en flott retro-inspirert skjenk i mangotre med svart finish. En av dørene har front av rotting fra sukkerrør som skaper en lekker gammeldags stil over møblet. Louisiana kommer også som et høyt skap man kan plassere på soverom eller i gang for å gjemme bort klær og yttertøy.

  Louisiana – Retro skap/skjenk / Homeroom
  Louisiana – Retro skap/skjenk / Homeroom

  En annen sort møbel nyhet fra HK living er dette sidebordet i tre med sorte ben og kanter. Fint som avlastningsbord eller som et lite bord ved siden av stol og sofa. Denne kommer også i en litt større størrelse.

  Sidebord Tre Svart /Kitchentime
  Sort Vegghylle /Jotex

  Dope as Hell – Et unikt og lekent sofabord fra Hollandske Bold Monkey. Bold monkey spesialiserer seg på å skape unike, rare og nye måter å se på møbler og interiør.

  Dope as hell – Bold Monkey /Reforma

  Sofabordet består av en svart glassplate som bæres av en sort panter – For deg som vil ha det uvanlige og ekstraordinære.

  Dope as hell – Bold Monkey /Reforma
  Spisebord Rimo /Homeroom
  j-me stående knaggrekke /Glass og interiør

  Den populære Louisiana serien kommer nå i en sort versjon. Dette svarte skapet henter inspirasjon fra 50 og 60-tallets møbler og har flotte detaljer av metall.

  Louisiana skap sort /Jotex

  Wire: Fra det danske merket Nordal kommer dette fine svarte metallnett skapet med et lekkert rustikt og industrialisert preg.

  Wire – Nordal /Reforma
  Wire – Nordal /Reforma
  Retro Webbing – Svart /Reforma
  Cacocum krakk/sidebord /Jotex

  Smal og liten kommode i svart treverk med flotte detaljer av messing fra Hubsch som passer spesielt godt inn i mindre rom eller smale gang/entré hvor man ønsker et møbel som ikke opptar så mye plass.

  Svart tre – Hubsch /Reforma
  Svart tre – Hubsch /Reforma
  Fionia Stool Svart – Skagerak /Lunehjem
  Stol ‘Rattan’ /Reforma

  Ledgable serien fra Anne Linde består av praktiske hyller som kan brukes i ett hvert rom i ditt hjem. – soverommet, gangen, kjøkkenet, kontoret, og badet. Disse kommer i flere farger, også i sort.

  Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
  Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
  Ledgable – Anne Linde /Lunehjem
  Svart metall & Messing sidebord /Kitchentime

  Wakayama er en røff kleshenger i svart metall og treverk, perfekt for soverommet eller gang/Entré.

  Wakayama /Jotex