Hopp til innholdet
Hjem » Svarte Downlights til Bolig

Svarte Downlights til Bolig

  Svarte downlight er blitt mer populære de senere årene og de passer fint inn i hvite tak, spesielt om du har en mørk innredning eller svarte interiørdetaljer.

  Her kan du se et utvalg av flotte svarte led downlights – både rimelige «standard» downlights og mer spesielle design-downlights i sort.

  Ghost – Light Point /Lampemesteren

  En populær svart led downlight med inntrukket lyskilde er Alfa Soft fra Elektroimportøren. Downlighten har en inntrukket lyskilde som forhindrer blending og gir et svært komfortabelt lys.

  Komplett Alfa LED Downlightpakke Matt Sort 6 pk /Elektroimportøren

  Den faste lyskilden gjør at downlighten ikke har noen gliper og den gir dermed taket et fint og stilrent utseende.

  Alfa Soft /Elektroimportøren

  En type downlight som jeg personlig er veldig glad i er downlights med warmdim. Warmdim gjør at led spottene får et ekstra varmt og koselig lys når man dimmer dem ned, lignende varmen til et stearinlys eller en flamme.

  Dette koselige og varme lyset gjør en warmdim downlight velegnet for plassering i rom hvor man ønsker en avslappet belysning til film, avslapning eller sosiale sammenkomster.

  Alfa Warmdim /Elektroimportøren

  Kjente og kjære Elko har også sin egen serien av LED downlights. Disse kan monteres direkte inn i isolasjonen og gjør seg derfor velegnet for ettermontering av ekstra downlights uten kasse over.

  Tilgjengelig som dobbel eller enkel downlight er «Ghost» fra Light Point en moderne og elegant svart led downlight med fullt bevegelige lyskilder, høy fargegjengivelse og svært høy byggekvalitet.

  Ghost Dobbel svart downlight /Lampemesteren
  Ghost Enkel svart downlight /Lampemesteren

  Solid fra Terrence Woodgate benytter blant annet mørke og sorte materialer for å skape nye ideer om hvordan en downlight skal se ut, og hva den skal være lagd av. Solid serien kan du se hos Lampemesteren og du finner blant annet mørk marmor og svart-malt eik å velge imellom..

  Solid Downlight – Terrence Woodgate /Lampemesteren
  Solid Downlight – Terrence Woodgate /Lampemesteren

  Gyro fra Unilamp er en svart og stilren led downlight med warmdim av svært høy kvalitet, godt lys, fargegjengivelse og levetid. Downlighten kan vippes og roteres, og kommer også i større versjoner, blant annet en 3-hulls variant.

  Gyro Svart /Elektroimportøren
  Gyro Trippel /Elektroimportøren

  Angle fra Light Point er en halv-nedsenket downlight i et rent og enkelt design. Denne sorte downlighten kan roteres 360 grader og vippes 90 grader. Den er derfor velegnet for bruk i entré, kjøkken, garderobe og langs vegger hvor man ofte ønsker å justere belysningen selv.

  Angle – Light Point /Lampemesteren

  Wan Spot fra det danske designmerket Flos er en lekker og innovativ nedfelt downlight som kommer i blant annet svart aluminium. Den innvendige ringen kan også byttes ut og leveres med to farger, svart og grønn.

  Flos Wan spot /Lampemesteren.no
  Flos Wan spot /Lampemesteren.no
  Flos Wan spot /Lampemesteren.no

  Cavity fra tyske «Serien Lighting» er en innovativ og moderne nedfelt sort downlight med myke, buede former som senker seg inn mot lyskilden. Utformingen gjør at du får et komfortabelt og blendingsfritt lys.

  Andre innlegg om downlight: