Hopp til innholdet
Hjem » Smarte Downlights fra Plejd med Justerbar farge, warmdim og sonestyring – Superenkel konfigurasjon

Smarte Downlights fra Plejd med Justerbar farge, warmdim og sonestyring – Superenkel konfigurasjon

  Plejd er blitt et populært merke av både elektrikere og privatkunder, de var ett av de første merkene som gjorde trådløs dimming og lysstyring veldig enkel å koble – og sette opp. Idag benytter jeg plejd veldig ofte i min jobb som elektriker og deres nyeste produkt er ferdige downlight med mange smarte innebygde funksjoner.

  Personlig er jeg begeistret over Warmdim lamper. Disse tilbyr en hvit og lys belysning under arbeid eller daglig bruk, men som gir et varmt, gult og koselig lys når man dimmer ned. For eksempel når man skal se en film, samle venner eller bare slappe av. Spottene kan installeres direkte i taket, også direkte i isolasjon uten downlightkasse.

  Og den beste delen er kanskje at disse downlightene har alle disse funksjonene til samme eller lavere pris enn mange tradisjonelle konkurrenter.

  Plejd downlights kommer i hvit og sort, samt deep og tiltbar versjon /Elektroimportøren.no

  Med de nyeste downlightene fra Plejd får man denne funksjonen og i tillegg en justerbar farge funksjon. Det betyr at du kan få en varm og koselig farge uten å samtidig dimme ned lysstyrken.

  Spottene har en ren og enkel stil med mange funksjoner og mulighet for å lage egne lyssoner /Elektroimportøren.no

  Du kan samtidig sette opp forskjellige soner i boligen som skal styres via telefon eller via dimmer i veggen. Dersom du ønsker at lysfargen automatisk skal bli varmere og ha mindre blått lys om kvelden på alle eller noen av spottene så kan du sette dette opp i et lagret scenario i appen.

  Les gjerne mer om våre tips til lys og lamper, se blant annet Marokkanske Solcellelykter til Hagen, Secto Lampe – Vakre naturlige lamper fra Secto Design og Installasjon av Varmefolie – Lavtbyggende gulvvarme til tregulv.