Hjem » Hengelampe i tre – Vakre Konglelamper av tynn lind

Hengelampe i tre – Vakre Konglelamper av tynn lind

Dersom du er glad i lamper med et kongle-inspirert utseende vil du elske disse vakre hengelampene i tre fra AG home. Kalmar, Mariefred og Motala heter disse flotte hengelampene som er laget av tynn lind finér.

Hengelampe i tre – AG Home / Homeroom.no

Hengelampene kommer i to varianter, flere størrelser og i fargene naturlig treverk eller hvit. De dekorative og tynne finér-platene omkranser lyskilden og sprer lyset på en svært dekorativ måte, samtidig skinner noe av lyset igjennom de tynne bladene og fremhever det vakre tremønsteret.

Hengelampe i tre – AG Home / Homeroom.no

Heng disse hengelampene gjerne opp som belysning på hytta eller som lampe over et spisebord. Siden lampene kommer i flere størrelser, former og farger lar dem seg også kombinere med hverandre. Gjerne heng dem sammen i forskjellige høyder for en koselig belysning.

Sjarmerende Konglelampe i tre – Fra Svenske Olsson & Jensen kommer denne flotte konglelampen i naturlig treverk. Lampen består av tynne plater av bjørkefinér, lagt lagvis over hverandre etter formen av en kongle. Denne lampen er kjempefin om du ønsker å bruke naturlige materialer i interiør og belysning.

Denne trelampen skaper et koselig og sjarmerende lys som fokuseres hovedsaklig nedover, men det slipper også ut små lysstråler igjennom de tynne finérplatene i lampen.

Konglelampe i Tre fra Olsson & Jensen /Nordicnest.no

Konglelampen i tre fra Olsson og Jensen kommer i fargene brunt, lyst og hel-sort.

Les mer om lamper med kongle-form eller se disse konglelampene i tre.