Hopp til innholdet

Enestående Kunstverk i Eksperimentell stil

Unike kunstverk laget av kunstnere fra hele verden selger sine signerte, «one of a kind» kunstverk på nettsiden artfinder. Her kan du kikke på, og kjøpe store og små signerte malerier til å utsmykke boligen, leiligheten eller kontoret med særegne malerier, kollasjer eller statuer som bare du vil eie i hele verden.

Her har jeg samlet noen spennende kunstverk i eksperimentell stil. Her kombinerer kunstnere forskjellige stilarter og materialer til å lage unike og fengslende verker.

Dreams – Christina Reiter

Stort abstrakt, originalt maleri. Laget med blandede medier og teknikker som akryl, gesso, emalje, gullblader (24 crt) og Grattage på lerret.

Dreams /Artfinder

Boy in Blue, Skewed – Jen Jovan

Jen Jovan har laget dette kunstverket ved å bruke forskjellige teknikker og media, inspirert av kunstneren Rufino Tamayo sin bruk av enkle former, røffe og jordnære farger, fanger kunstverket hint, antydninger og essens, uten å fokusere på detaljer.

Boy in Blue, Skewed – Jen Jovan /Artfinder

Searching for reasons – Gugi Goo

Original, «one of a kind» kunstverk. Den er laget med vakre organiske pigmenter på lerret av høy kvalitet i en abstrakt, nonfigurativ stil.

Searching for reasons – Gugi Goo /Artfinder

Mediterranean flowers – Alexandra Djokic

Impresjonistisk maleri på 250 gsm papir av livlige og fargefulle blomster.

Mediterranean flowers – Alexandra Djokic /Artfinder

Seaside Story – Holly Wojahn

Maleri fra et sted på den franske rivieraen i naiv stil. Med svarte og hvite klassiske gulvfliser og en katt som stirrer på, og engasjerer deg. Kunstneren har selv lagt inn egne personlige detaljer, som sitronskålen på bordet.

Seaside Story – Holly Wojahn /Artfinder

Royal Honeymoon 1981 – Salty De Soufflé

Maleri med blandet stil, her inkorporeres collage, akrylmaling, glittermaling, metallisk maling og farget blyant på et gjenvunnet gammelt oljemaleri i den originale trerammen.

Royal Honeymoon 1981 – Salty De Soufflé /Artfinder

It’s a sin to be tired – Michiel Folkers

Dette kjente stykket av Kate Moss består delvis av plakater, samlet fra vegger i Amsterdam. En collage av revet gateplakater i kombinasjon med spraymaling skaper en rik struktur. Etterpå er akryl brukt på motivet, etterfulgt av en påføring lakk som gir kunstverket en skinnende finish og holder alt sterkt sammen.

It’s a sin to be tired – Michiel Folkers /Artfinder

The Great Escape – Lorna Doyan

Kunstneren ønsket å beskrive en sommerfugls første flytur, eller deres kaotiske flukt mot et varmere klima i dette relieff kollasjet. Et inntrykk av frihet og kaos, som også skaper en følelse av fred og ro for tilskueren.

The Great Escape – Lorna Doyan /Artfinder

Sculpture LE PENSEUR – Lionel Le Jeune

Kunstnerens tolkning av Auguste Rodins berømte tenker. Skulptur laget av leire, harpiks og betong.

Sculpture LE PENSEUR – Lionel Le Jeune /Artfinder

Spring – Areti Ampi

Originalt kunstverk, rik på farger og tekstur. Dyp tekstur, palletkniv.

Spring – Areti Ampi /Artfinder

Torero – Isabel Robledo

Liten skulptur i leire.

Torero – Isabel Robledo /Artfinder

Till the End – Hilde Hoekstra

Fargerikt og detaljfullt stort maleri i forskjellige stilarter. Laget med akryl og oljemaling med et kaldt voksmedium. Lakkert for å ha beskyttelse mot UV-lys. signert på forsiden.

Till the End – Hilde Hoekstra /Artfinder

Blue Paradise – The Big fat boy

Funky pop-art av akryl og spraymaling.

Blue Paradise – The Big fat boy /Artfinder

Lær hvordan du også kan selge kunst og tjene penger på budsjettliv.no. Se flere fascinerende og unike håndlagde kunstverk på Artfinder.com