Hopp til innholdet
Hjem » Lysende hylle og bord – Vegghylle og bord med lys

Lysende hylle og bord – Vegghylle og bord med lys

  lysende vegghylle og lysende bord

  Delux fra Sompex er en serie lysende møbler i elegant, ren og moderne stil som er innsatt med lys, noe som skaper en stilig og vakker effekt. Bruk dem for å skape fokuspunkter i innredningen eller for å vise frem effekter og dekor du er glad i. Møblene med lys har et mykt og behagelig bakgrunnslys som passer flott inn i gang eller stue.

  Se også disse fine vegglampene med hylle og funksjon.

  Lysende vegghylle fra Sompex /Lampegiganten

  Shelfie fra svenske globen er en vegghylle som er innsatt med en enkel sokkellampe, som du kan bytte pære på til f.eks en dekorpære i andre farger for å enkelt forandre utseendet. Passer fint til gang og stue der du ønsker lys på veggen og en praktisk vegghylle til pynt.

  Shelfie – Vegghylle med lys fra Globen /Lampeguru.no

  Lysende vegghylle fra Sompex i moderne stil. Vegghyllen består av en metallramme som er innsatt med led-lys og to glassplater i frostet, hvitt glass. Dekorativ og vakker, perfekt for deg som ønsker et interiør utenom det vanlige.

  Moderne og stilig – Lysende sidebord /Lampegiganten
  lysende bord fra sompex /Lampegiganten

  Sidebordet med lys i samme serie er lett å plassere omkring i boligen og er fin for å skape opplyste områder på en elegant måte. Bordet kommer i to varianter av forskjellig høyde og er innsatt med tettsittende led lys som skaper en fantastisk ramme av lys.

  Se flere interessante og spennede lamper, blant annet denne knagglampen til gang og entre, eller vegglamper med hylle og smarte funksjoner.