Hopp til innholdet
Hjem » Gipslamper – Lamper du kan male selv

Gipslamper – Lamper du kan male selv

  Lamper av gips kommer i mange former, størrelser og design og er økende i popularitet. Noe av det flotte med lamper av gips er den lave vekten og den ru overflaten, men ikke minst at en lampe av gips kan males i fargen du selv ønsker. Lamper av gips kan du tapetsere eller male selv slik at disse passer inn sammen med resten av interiøret, veggfargen eller for å skape kontraster.

  Plastra gipslampe fra SLV som er tapetsert /Elektroimportøren
  Plastra Cube vegglampe /Elektroimportøren

  Noen unike fordeler med lamper av gips:
  – De kan overmales i ønsket farge.
  – De kan tapetseres
  – De kan sparkles inn i vegg og tak for sømløse montering.

  Det finnes også utenpåliggende downlights som er laget av gips, fordelen med disse er at man kan sømløst sparkle dem inn i taket og få et renere sluttresultat uten synlige gliper.

  Utenpåliggende downlight i gips /LEDlyskilder.no
  Innfelt GU10 downlight i gips /Elektroimportøren

  Gipsy er en lekker og stilren kjegleformet pendellampe av gips. Fin og moderne overmalbar lampe i gips.

  Gipsy – overmalbar lampe i gips /Lampegiganten

  Plastra fra SLV er en stilren og moderne tak og vegglampe som lyser med et indirekte lys mot baksiden av vegg eller tak. Kjempeflott å bruke for å skape en myk stemningsfull belysning i et rom. Lampen kan overmales eller tapetseres.

  Plastra – SLV /Elektroimportøren
  Plastra rund taklampe i gips /Elektroimportøren

  Tommi er en stor og avlang vegglampe med en rund og myk form som gir et behagelig og fint lys oppover langs veggen. Denne uplight vegglampen er laget av gips, noe som gjør at du selv kan male den i hvilken som helst farge du ønsker.

  Tommi – Avlang og avrundet lampe i gips /Lampegiganten.no
  Tommi – Avlang og avrundet lampe i gips /Lampegiganten.no

  Giulia er en lignende avrundet vegglampe av gips som du selv kan male til å passe interiøret du har. Giulia er en litt kortere versjon av Tommi og har en fin myk form som passer flott inn i stue eller et kjøkken.

  Giulia – Avrundet gipslampe /Lampegiganten

  Herdis er en dekorativ taklampe med et flott mønster og utforming som skaper et vakkert lys og skygger til kjøkken, spisebord eller stue.

  Herdis – pendellampe av gips /Lampegiganten

  Cassian er en moderne vegglampe av gips som du kan male i hvilken som helst farge du ønsker. Cassian har også en vakker og dekorativ lysglipe som slipper ut et fint lys, perfekt til gang, entré, trappoppgang eller stue.

  Cassian – gipslampe i moderne stil /Lampegiganten

  Limina er en liten og dekorativ bordlampe av gips som skaper et vakkert skråstilt lysbilde og opplys, noe som gjør den ideell for å plassere inntil en vegg eller under et bilde. Bordlampen kommer i hvit gips, men kan overmales med ønsket maling og farge.

  Limina gipslampe /Lampegiganten

  Aria er en myk og stilren vegglampe som gir et nydelig lys opp og ned langs veggen og som passer fint inn i stue, gang og entré.

  Aria – Vegglampe opp/ned lys /Lampegiganten
  Aria – Vegglampe opp/ned lys /Lampegiganten
  Firkantet moderne taklampe/plafond av gips /Elektroimportøren

  Les mer om vakre dekorlamper til bolig og rom, koselige lamper til hytte eller hvordan du kan skape en god belysning i stue.