Hopp til innholdet
Hjem » Flotte Uplight vegglamper til innendørs belysning

Flotte Uplight vegglamper til innendørs belysning

  Ønsker du en vegglampe som lyser opp langs vegg og til tak? Her kan du se vegglamper med opplys, perfekt til å lyse opp vegg eller for indirekte belysning av taket.

  Flos Pochette er en stilig og moderne vegglampe med opplys som kan plasseres på flere måter for å skape en stilig belysning. Flott å plassere i trappoppgang eller også nærme taket for å gi en elegant indirekte belysning.

  Pochette vegglampe fra danske Flos /Andlight.no

  Tommi er en stor og avlang vegglampe med en rund og myk form som gir et behagelig og fint lys oppover langs veggen. Denne uplight vegglampen er laget av gips, noe som gjør at du selv kan male den i hvilken som helst farge du ønsker. Les mer om lamper av gips.

  Tommi – Avlang og avrundet lampe i gips /Lampegiganten.no
  Tommi – Avlang og avrundet lampe i gips /Lampegiganten.no

  Twice fra danske House Doctor er en nydelig vegglampe med tynne gylne metallholdere og to kupler av forskjellig størrelse i farvet glass som sprer lyset på en vakker måte. Twice passer inn i alle interiørstiler, kommer også i svart.

  Twice fra House Doctor /Lampemesteren
  Twice fra House Doctor /Lampemesteren

  Aplomb fra Italienske Foscarini benytter betong på nye måter til å skape funksjonell belysning med moderne linjer. Betonglamper kommer i mange former og stilarter, denne vegglampen lyser hovedsaklig oppover, men har også et vakkert dekorlys ned.

  Aplomb fra Foscarini i betong /Andlight.no

  Adea er en vakker opp og ned lys vegglampe med tradisjonell stoffskjerm i svart, men med moderne rette linjer og kanter. Adea er en vegglampe som passer flott inn i moderne og stilrene hjem.

  Adea stofflampe til vegg /Lampegiganten.no

  Ginebra er en stilig og annerledes designlampe fra Kave Home som lyser oppover langs vegg og opp mot tak. Vegglampen har en enkel, men samtidig tøff og ren design som kommer i fargene svart eller hvit. Ginebra har også en liten glipe i bunnen slik at den slipper ut en tynn glipe med lys nedover.

  Ginebra – moderne vegglampe med opplys /Homeroom.no

  9464 fra danske Gubi har et vakkert stilrent utseende som kombinerer gamle elementer med moderne stil, lampen er laget av gyllen messing med små dekorative lyshull og gir et flott lys oppover langs vegg og tak.

  9464 vegglampe fra gubi /Lampemesteren

  Nemo Crown tar den tradisjonelle lampetten og moderniserer den med nye materialer og et stilrent utseende. Crown kommer i flere størrelser og i mange farger og gir et flott lys opp og utover i rommet.

  Crown fra franske Nemo /Andlight.no

  Limina er en liten og dekorativ bordlampe av gips som skaper et vakkert skråstilt lysbilde og opplys, noe som gjør den ideell for å plassere inntil en vegg eller under et bilde. Bordlampen kommer i hvit gips, men kan overmales med ønsket maling og farge.

  Limina gipslampe /Lampegiganten

  Cobra fra Gubi er en elegant vegglampe som lyser opp veggen med en flott indirekte lys som ikke går utover i rommet, men opp og langs veggene istedet. Cobra har en sjarmerende design med metall i hvitt eller svart og vakre detaljer av gyllen messing.

  Cobra fra Gubi /Andlight.no
  Cobra fra Gubi /Andlight.no

  Scudo er en spennende designlampe i svart, håndbøyd metall som har en skulpturell touch av seg. Flott dersom du ønsker en minimalistisk, men samtidig dekorativ vegglampe som kan lyse både opp og ned.

  Scudo fra Selene /Lampegiganten.no
  Scudo fra Selene /Lampegiganten.no

  Les gjerne mer om vakre dekorlamper til vegg og bord, få tips om vegglamper, blant annet disse store og dekorative vegglampene, eller les mer om gode interiørtips, blant annet retro kommode og skjenk møbler.