Hopp til innholdet
Hjem » Retro kommode & skjenk – Kule møbler i gammeldags stil

Retro kommode & skjenk – Kule møbler i gammeldags stil

  Få en vakker stil i hjemmet med disse elegante møblene i retro og gammeldags stil. En retroinspirert kommode og skjenk passer flott inn i både et moderne eller en klassisk interiørstil, disse vakre møblene kan skape et vakkert blikkfang i boligen, fremheve kontraster eller simpelthen bli et smykke i hjemmet med sin gamle stil og vakre håndverk.

  Bequest fra BePureHome er laget i furu med antikk sort finish og vakkert ornamerte dører i orientalsk mønster og stil. Med sin vintage og antikke stil er skapet full av karakter og kjempeflott å bruke både i hverdagen, men også som et dekormøbel gjerne i samspill med noen vakre antikke lamper.

  Bequest fra Bepurehome /Glass og interiør

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Med inspirasjon fra gamle apotekdisker og kjøpmanndisker har Liverpool fra Bizotto et stilig industrielt og rocka design med mange skuffer og overflater i forskjellige mål, materialer og farger. Kombinasjonen av treverk og metall skaper et virkelig unikt møbel for deg som liker noe retro og industrielt.

  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør

  Oscar skjenken i solid teak fra Alain van Havre er den perfekte multitasker: dens åpne rom kan brukes til å stille ut personlige gjenstander, mens skyvedørene gir muligheten til å organisere dokumenter ute av syne. Legg merke til de eksepsjonelle rillene i dørene: Hvert smale spor ble nøye håndskåret, noe som gjør hvert Oscar-stykke unikt.

  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no
  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Tabwa-kolleksjonen tilbyr tidløse midtpunkter av minimalistisk silhuett med en unik og distinkt karakter. Moderne tremøbler forvandles til unike kunstverk hvor hvert mønster er nøye skåret ut av våre håndverkere. Oppkalt etter Tabwa-kulturen fra Sentral-Afrika, kommer kolleksjonens inspirasjon fra deres forkjærlighet for lineære geometriske motiver.

  Tabwa fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Air sidebord er et vakkert oppbevaringsmøbel skapt av formgiveren Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm. I møtet mellom tre og naturmaterialet rotting kombineres den skandinaviske stilen med høy funksjonalitet. Sidebordets treribber danner et grafisk mønster som gir en fin kontrast til rottingen, noe som gir et luftig og transparent følelse. Perfekt som TV-møbel eller som elegant møbel i gangen.

  Air fra Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Treasures er en ny serie skjenk og kommode fra det danske designhuset Umage og som er laget av finert eik og tilgjengelig i mange variasjoner, blant annet kan skapene tilpasses med venetiansk stokk, tekstil eller skinn. Treasures har vakkert buede sider på skapet og utsvingbare vingedører for oppbevaring av drikkevarer.

  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Treasures fra Umage /Glass og interiør

  Nuts fra det nederlandske merket BePureHome er laget av sheesham tre og har vakker finish med utskårede dekorelementer i treverket. De to dørene er valnøttfarget og har fått et spesielt mønster som gir Nuts en autentisk karakter.

  Nuts – BePureHome /Glass og interiør

  Forrest er en elegant skjenk fra det nederlandske merket WOOOD. Forrest er laget av mangotre og har en naturlig mørk finish som oser av eksklusivitet og varme.

  Forrest – Woood /Glass og interiør

  Pharmacy fra det danske designhuset Nordal har som navnet tilsier hentet inspirasjon fra gammeldagse apotekerskuffer og hyller i sin flotte og rustikke kommode. Fin å bruke rundt omkring i boligen i både kjøkken, stue eller entré.

  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no
  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no
  Pharmacy dresser kommode fra Nordal /Unoliving.no

  Otto fra Bloomingville er et nydelig lite, men iøynefallende møbel i naturlige materialer og kul retro stil. Med sin runde form, retro skapdører av flettet rotting og vakre patina får du her en sjarmerende liten kommode som du gjerne vil vise frem.

  Otto – Bloomingville /Nordicnest.no
  Otto – Bloomingville /Nordicnest.no
  Vakkert skap i resirkulert tre /Unoliving.no

  Meena er en annerledes og dekorativ kommode i fantastisk art-deco stil med farget påfuglmønstrete skapdører, perfekt for å skape kontraster og et livlig, antikk-inspirert interiør.

  Meena – Retro kommode fra Dutchbone /Unoliving.no
  Louisiana – Lav og retro skjenk /Homeroom

  Art deco-inspirert bokhylle i vakker design fra det talentfulle danske merket Nordal. Denne bokhyllen har en fin oval form. Rammen er laget av jern med en fin gylden finish, mens de fem nivåhyllene er laget av svart glass. Sammen skaper de to materialene et eksklusivt møbel som passer inn i mange interiører.
  Se flere møbler og interiør i art deco stil.

  Art Deco Reol fra Nordal /Unoliving.no

  Klasse er et eksklusivt og utsøkt drikkeskap i mørkt tre fra nederlandske dutchbone. Med sitt elegante fiskebenmønster oser denne av klasse og stil, og passer fint inn i stue eller spisestue.

  Class fra Dutchbone /Unoliving.no
  Class fra Dutchbone /Unoliving.no
  Air kommode i retro-sjarm /Nordicnest.no

  Dark Wood – Et nydelig skap fra danske Nordal i elegant og retro 70-talls stil som kombinerer lameller og vakkert tremønstrede paneloverflater.

  Dark wood skap fra Nordal /Confident Living

  Barbier er en lekker skjenk i gammeldags stil med avrundede kanter og skyvbare tynne lameller som skaper en herlig retro look.

  Dette eksklusive møbelet har mange bruksområder og kan plasseres i de fleste rom.

  Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Unoliving.no
  Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Unoliving.no

  Vino er et nydelig retro drikkeskap og kommode med god plass for å vise frem drikke og henge opp glass, samt lagringsplass i skuffene. Vino er laget av nederlandske Dutchbone som er velkjent for sine vakre og retro-inspirerte møbler i treverk og metall.

  Vino – Dutchbone /Unoliving.no
  Vino – Dutchbone /Unoliving.no
  Dagny skjenk med eik/hvit marmorplate og med håndtak i skinn /Homeroom

  Retro Oval fra HK-Living er et delikat oval-formet skap som passer perfekt som et dekorativt og praktisk møbel i gang eller entré. Skapet som står på høye støtteben tar liten gulvplass, noe som er praktisk i mindre leiligheter, men har samtidig god skapplass og du kan skjule klær bak de vakre dørene av mønstret rotting.

  Retro oval fra HK living /Nordicnest.no

  Air fra svenske Design House er en vakker retro-inspirert kommode og skjenk som passer kjempeflott inn i stue, gang eller på soverommet. Air kommer i tre farger med flotte rutete, retro skapdører av flettet rotting.

  Air – Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil, perfekt for deg som ønsker en gang eller en stue i en litt mørkere stil.

  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
  Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

  Camden fra Woodman er en vakker og elegant skjenk i lys trefinér med fiskebensmønster som passer kjempeflott inn i både stue og entré.

  Camden – Lav skjenk i fiskebenmønster fra Woodman /Unoliving.no

  Dersom du liker retro-inspirerte og rustikke møbler vil kanskje skjenken Gin fra Dutchbone være noe for deg? Dette vakre møbelet i jern og treverk er full av detaljer og passer kjempeflott inn i interiør med en industrialisert eller rustikk preg.

  Gin – Dutchbone /Unoliving.no
  Gin – Dutchbone /Unoliving.no

  Umage Audacious er et utrolig lekkert møbel med herlig retro sjarm og utseende. Audacious kommer i flere typer, skjenk, kommode, sidebord, og kan gjerne kombineres sammen i husets rom. Med sine vakre tamurdører og klassiske look er dette et vakkert møbel for deg som ønsker en retro utseende i hjemmet.

  Umage Audacious /Glass og interiør
  Umage Audacious /Glass og interiør
  Umage Audacious /Glass og interiør

  Barbier fra Zuiver er en nydelig retroinspirert kommode med vakre vertikale lameller av tre i et fantastisk tremønster.

  Barbier – Zuiver /Unoliving.no
  Barbier – Zuiver /Unoliving.no

  Bruk gjerne en dekorlampe som du kan plassere oppå din nye kommode eller skjenk. Se flere vakre møbler, skjenk og kommoder til stue og gang, vakre møbler i rustikk stil eller rottingmøbler til ute og inne.
  Du kan også lese mer om skjenk og kommode med rotting på Ylir.no.

  Pynt gjerne opp med en vakker lampe – Se disse vakre lampene til skrivebordet.