Retro kommode & skjenk – Kule møbler i gammeldags stil

Publisert av Lunelamper den

Få en vakker stil i hjemmet med disse elegante møblene i retro og gammeldags stil. En retroinspirert kommode og skjenk passer flott inn i både et moderne eller en klassisk interiørstil, disse vakre møblene kan skape et vakkert blikkfang i boligen, fremheve kontraster eller simpelthen bli et smykke i hjemmet med sin gamle stil og vakre håndverk.

Meena er en annerledes og dekorativ kommode i fantastisk art-deco stil med farget påfuglmønstrete skapdører, perfekt for å skape kontraster og et livlig, antikk-inspirert interiør.

Meena – Retro kommode fra Dutchbone /Reforma.no
Meena – Retro kommode fra Dutchbone /Reforma.no
Louisiana – Lav og retro skjenk /Homeroom

Klasse er et eksklusivt og utsøkt drikkeskap i mørkt tre fra nederlandske dutchbone. Med sitt elegante fiskebenmønster oser denne av klasse og stil, og passer fint inn i stue eller spisestue.

Klasse fra Dutchbone /Reforma.no
Klasse fra Dutchbone /Reforma.no

Dark Wood – Et nydelig skap fra danske Nordal i elegant og retro 70-talls stil som kombinerer lameller og vakkert tremønstrede paneloverflater.

Dark wood skap fra Nordal /Confident Living

Barbier er en lekker skjenk i gammeldags stil med avrundede kanter og skyvbare tynne lameller som skaper en herlig retro look.

Dette eksklusive møbelet har mange bruksområder og kan plasseres i de fleste rom.

Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Reforma
Barbier – Retro skjenk fra Zuiver /Reforma

Vino er et nydelig retro drikkeskap og kommode med god plass for å vise frem drikke og henge opp glass, samt lagringsplass i skuffene. Vino er laget av nederlandske Dutchbone som er velkjent for sine vakre og retro-inspirerte møbler i treverk og metall.

Vino – Dutchbone /Reforma.no
Vino – Dutchbone /Reforma.no
Dagny skjenk med eik/hvit marmorplate og med håndtak i skinn /Homeroom

Air fra svenske Design House er en vakker retro-inspirert kommode og skjenk som passer kjempeflott inn i stue, gang eller på soverommet. Air kommer i tre farger med flotte rutete, retro skapdører av flettet rotting.

Air – Design House Stockholm /Nordicnest.no

Retro Oval fra HK-Living er et delikat oval-formet skap som passer perfekt som et dekorativt og praktisk møbel i gang eller entré. Skapet som står på høye støtteben tar liten gulvplass, noe som er praktisk i mindre leiligheter, men har samtidig god skapplass og du kan skjule klær bak de vakre dørene av mønstret rotting.

Retro Oval fra HK Living /Reforma.no

Saturnia: Retro mørk-brunt skap i mangotre, rotting og MDF. Skapet har en mørk brun finish og flotte rottingkledde dører i gammeldags stil, perfekt for deg som ønsker en gang eller en stue i en litt mørkere stil.

Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex
Saturnia – Mørk brunt skap i Mangotre /Jotex

Barbier fra Zuiver er en nydelig retroinspirert kommode med vakre vertikale lameller av tre i et fantastisk tremønster.

Barbier – Zuiver /Reforma.no
Barbier – Zuiver /Reforma.no

Bruk gjerne en dekorlampe som du kan plassere oppå din nye kommode eller skjenk. Se flere vakre møbler, skjenk og kommoder til stue og gang, vakre møbler i rustikk stil eller rottingmøbler til ute og inne.