Hopp til innholdet
Hjem » Lys til Himling og Systemhimling – 60×60 LED Panel Lamper til næring, kontor og industri

Lys til Himling og Systemhimling – 60×60 LED Panel Lamper til næring, kontor og industri

  LED panel lys er enkle å montere og skaper et godt lys i butikk, kontor og næringslokale. Enten du har himlingslamper fra før og ønsker å ettermontere flere eller du skal kjøpe helt nye, kan du skaffe gode led lysplater for himlingstak til gode priser.

  Et LED panel er funksjonelle og populære til bruk på arbeidsplassen ettersom de gir et jevnt og funksjonsrik belysning. Samtidig så bruker disse lampene mindre strøm og har et diskrét utseende. Perfekt til arbeidsplassen, men også for eksempel garasjen.

  Avlange LED panel til himling – For et ekstra godt lys /Elektroimportøren.no
  LED panel lampe med smartstyring og Wifi /LEDlyskilder.no

  Hvordan skape god belysning med LED plater i himlingen?

  LED panel lamper er rimelige i innkjøp, enkle å montere og bruker ikke ekstra plass. De er derfor velegnet som bakgrunnsbelysning og til å skape et jevnt lys i rommet.

  Sort panel taklampe som både kan legges inn i himling eller skrus fast i taket /LEDlyskilder.no

  Skap en «lagvis» belysning

  Man bør allikevel ikke bare holde seg til LED-paneler i belysningen i et kontor eller næringslokale. LED paneler og downlight gir et nedoverrettet og stillestående lys, som over tid virker slitsomt på øynene. Lyset vil stadig «renne» ned langs ansiktet og skape skygger i ansiktet og lyse opp øyenbryn som virker slitsomt over lang tid.

  Til kontor og næringslokale bør du derfor alltid sørge for alternativ, «lagvis» belysning. F.eks ved å også bruke nedhengte lamper, gulv og bordlamper til kontorpulten. Les gjerne mer om tips til lamper til kontoret.

  Suppler belysningen med andre lamper – LED panel fra Namron /Elektroimportøren.no
  LED panel lys, perfekt til å skape generell belysning /Elektroimportøren.no

  Installering av LED panel lys til himling

  LED panel lamper til tak er enkelt å installere selv. Panelene kommer med en driver som er påmontert et støpsel, denne plugges rett inn i en stikkontakt som styres av lyskursen.

  Hva om stikkontakten ikke styres av lysbryter?

  Dersom stikkontakten ikke styres av en lysbryter, men har fast strøm hele tiden så kan du bruke en smartplugg for å styre lyset enten automatisk eller via en trådløs bryter.

  Jeg benytter ofte plejd ved trådløs styring av lys /Elektroimportøren.no

  Les gjerne mer om Dyrkelys til planter og grønnsaker – Hvordan Vekstlys Fungerer, Lampe til Bad – Tips & Inspirasjon til baderomslamper og belysning eller Lamper og belysning utendørs – Ideer og inspirasjon for utendørs dekorativ belysning.