Rivsalt – Dekorativt og smakfult

Publisert av Lunelamper den

Rivsalt er en lekker ny måte å salte maten på. Her river du opp en større klump saltstein med ett rivjern som både er dekorativ og gir fantastisk god smak.

Riv opp salt til middag /Lunehjem

Rivsalt settet består av en klump himalaya saltstein, en holder av eik og et rivjern av høy kvalitet. Saltsteinen tåler fint å stå lenge på ett bord eller i ett skap uten å brukes, men kan gjerne skylles litt i kaldt vann dersom saltklumpen har stått en stund uten bruk.

Rivsalt – Delikat revet salt /Lunehjem

Rivsalt blir garantert en snakkis rundt spisebordet hvor man kan sende den dekorative saltsteinen rundt til gjestene.

Riv opp lakris /Lunehjem

Rivsalt ble designet av den svenske designeren Jens Sandringer som kom opp med ideen mens han spiste på en Japansk teppanyaki restaurant i Kina.

Rivsalt Ingefær /Lunehjem

Rivsalt kommer også med lakris som kan rives opp, samt flere dekorative refillposer med saltklumper av forskjellig kvalitet og fargepalett.

Fargerike saltklumper (refill)

Refill taste Jr /Lunehjem

I rivsalt serien finner man spennende refill-flasker med forskjellig typer salt som passer fint til forskjellig type mat, samtidig som dem er fargerike og dekorative til spisebordet.

Refill taste Jr /Lunehjem
  • Kala Namak Salt (India): Glitrende svart salt med en unik eksotisk duft og smak. Passer bl.a. til orientalske retter.
  • Halit Salt (Pakistan): Dette gjennomsiktige saltet har en intens saltsmak og passer til de fleste retter.
  • Rose Salt (Bolivia): Et rosa salt med mild søtsmak. Passer til kjøtt og grønnsaker!
  • Persian Blue Salt (Iran): Lyseblå salt som avrundes av en mild sødme. Passer til skalldyr og salater!
  • Alpine Salt (Østerrike): Et vakkert rød/brunt salt med intens smak. Passer best til biff.
  • Himalayan Salt (Pakistan): Lyserosa salt som gir en krydret varme. Passer bra til kjøtt, fisk og grønnsaker.

Se hele serien av Rivsalt på Lunehjem.no