Rivsalt er en lekker ny måte å salte maten på. Her river du opp en større klump saltstein med ett rivjern som både er dekorativ og gir fantastisk god smak.
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/rivsalt-rive-og-salt-714x1000.jpeg)
Rivsalt settet består av en klump himalaya saltstein, en holder av eik og et rivjern av høy kvalitet. Saltsteinen tåler fint å stå lenge på ett bord eller i ett skap uten å brukes, men kan gjerne skylles litt i kaldt vann dersom saltklumpen har stått en stund uten bruk.
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/rivsalt.jpg)
Rivsalt blir garantert en snakkis rundt spisebordet hvor man kan sende den dekorative saltsteinen rundt til gjestene.
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/rivsalt-lakris.jpg)
Rivsalt ble designet av den svenske designeren Jens Sandringer som kom opp med ideen mens han spiste på en Japansk teppanyaki restaurant i Kina.
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/rivsalt-ingefær.jpg)
Rivsalt kommer også med lakris som kan rives opp, samt flere dekorative refillposer med saltklumper av forskjellig kvalitet og fargepalett.
Fargerike saltklumper (refill)
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/refill-taste-rivsalt.jpg)
I rivsalt serien finner man spennende refill-flasker med forskjellig typer salt som passer fint til forskjellig type mat, samtidig som dem er fargerike og dekorative til spisebordet.
![](https://www.lunelamper.no/wp-content/uploads/2020/03/saltklumper-til-rivsalt.jpg)
- Kala Namak Salt (India): Glitrende svart salt med en unik eksotisk duft og smak. Passer bl.a. til orientalske retter.
- Halit Salt (Pakistan): Dette gjennomsiktige saltet har en intens saltsmak og passer til de fleste retter.
- Rose Salt (Bolivia): Et rosa salt med mild søtsmak. Passer til kjøtt og grønnsaker!
- Persian Blue Salt (Iran): Lyseblå salt som avrundes av en mild sødme. Passer til skalldyr og salater!
- Alpine Salt (Østerrike): Et vakkert rød/brunt salt med intens smak. Passer best til biff.
- Himalayan Salt (Pakistan): Lyserosa salt som gir en krydret varme. Passer bra til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Se hele serien av Rivsalt på Lunehjem.no