Hopp til innholdet
Hjem » Sminkespeil – Vakre speil med lys til dekor og sminke

Sminkespeil – Vakre speil med lys til dekor og sminke

  Et godt lys mot ansiktet er viktig når man står foran speilet. Da vil man få lyset direkte mot ansiktet og man unngår lite flatterende skygger og mørke områder som man vil få dersom man bare har taklys eller downlights. Man kan få et godt speillys ved å montere noen fine vegglamper eller ved å bruke et sminkespeil med lys.

  Dansani Corona Rundt Speil Ø60 med Lys /Bad.no

  Amano er et stilig speil med organisk form. Jevn og behagelig LED-belysning rundt hele speilet. Integrert antidugg-/varmefunksjon så lenge speilet står på. Velg mellom varmhvitt og hvitt lys ved hjelp av bryteren på glasset.

  Amano asymetrisk speil med lys /Bad.no

  Med Regal fra Belid kan du lage din egen speilbelysning med utstikkende og hengende lyspærer over eller rundt et speil. Regal kommer i flere former med både hengende og utstikkende lyspærer.

  Regal Belid vegglampe med tre-lysholdere /Homeroom.no
  Regal – Vegglamper i stilrent design /Homeroom.no

  Moment heter sminkespeilet fra Danske By Rydens som ikke bare imponerer med sitt stilfulle ytre, sminkespeilet er også spekket med gode høytalere, lademulighet og bluetooth tilkobling.

  Moment sminkespeil hvit /Homeroom
  Moment sminkespeil svart /Homeroom

  Med 7 omkransende lyspærer sikrer man en jevn belysning over hele ansiktet og unngår skyggepartier som man kan få ved dårlig belysning. Med innebygget musikk og lader kan du ta deg god tid foran speilet ved å lytte til favorittmusikken.

  Amber sminkespeil i messing finish /Homeroom.no

  Makeup – Et rimelig sminkespeil er dette make-up speilet med innebygget led-lys og en smart touchdimmer slik at du kan justere lyset sømløst slik du selv ønsker det. Speilet sprer lyset i hele 170 grader og har en god RA verdi som sikrer en naturlig fargegjengivelse, noe som er viktig for å få et så reelt bilde av hvordan man ser ut som mulig.

  Sminkespeil med led /LEDlyskilder.no

  Reflect er et bordspeil med dimbart lys, lademuligheter og speil som du kan plassere på nattbordet, en skjenk eller en kommode i gang, soverom eller på baderommet.

  Reflect Bordlampe USB Speil/Hvit /Homeroom
  Reflect Bordlampe USB Speil/Hvit /Homeroom

  Mirror 3 Vegglampe – LIGHT-POINT

  Fantastisk speil med integrert lys i et mer moderne design og avlang fasong fra Light Point.

  Mirror 3 Vegglampe /Lampemesteren
  Mirror 1 Vegglampe /Lampemesteren

  Nordlux IP S10 Veggspeil

  Nordlux IP S10 Veggspeil /Lampeguru


  Circum Speil Ø 70 , Rose AYTM /Hviit
  Bjørn Wiinblad Mascarade krukke med lokk gull /Glass og interiør
  Ovalt speil i kobberfarget glass /Homeroom
  Speilskap Antikk – Messing /Reforma
  Smykkeskrin Menu /Hviit