Hopp til innholdet
Hjem » Trelampe i Supertynt Treverk – Tom Rossau TR19

Trelampe i Supertynt Treverk – Tom Rossau TR19

  Trelampene i TR19 serien består av en rekke trelamper med supertynt bjørkelag som ligger klistret over nedadgående trespiler. Lampen har ikke bare et spennende design, men bruken av det tynne bjørkefineret skaper et deilig varmt lys med synlige trefiber, perfekt over stuebordet, en kjøkkenøy eller til hytta.

  Benytt varme pærer:
  I bildene under er det benyttet varm-hvite led pærer, men du kan med fordel bruke warmdim/dim2warm led pærer istedet. Et varmt og dempet lys får virkelig frem treverket og den deilige lune følelsen en trelampe kan gi.

  Kommer i 3 størrelser

  Tr19 Trelampene kommer i tre forskjellige størrelser, fra en omkrets på 32 cm til en stor lampe med omkrets på en halvmeter. Store lamper gjør seg godt over større bord, men også hengende sammen med sine mindre varianter i forskjellige høyder.

  Innovativ Design: Danske Tom Rossau er en selvlært designer som via LEGO fikk sansen for den kreative prosessen med å skape noe fra bunnen av. Han gikk videre til skinnklær, før han i 2004 begynte å arbeide med trefinér. Hans lamper selges idag over hele verden og er ledende på bruken av treverk for å skape innovative nye lamper.

  Papir & Treverk

  TR19 kommer i både papir- og treverk versjon. Treverk gir en dypere og mer varm belysning, mens lampen i lakkert papir gir et lyst og livlig lys.

  TR19 i Treverk /Lampemesteren
  TR19 i Papir versjon /Lampemesteren

  Se TR19 serien hos Lampemesteren.no

  Ø40 Papirversjon over bord

  Trelamper skaper en deilig lun atmosfære med sitt dempede lys og lekre tremønster. De supertynne trelampene fra Tom Rossau viser det vakre mønsteret i treverket igjennom lyset fra pæren.

  Også tilgjengelig som bordlampe – TR26 Tom Rossau /Lampemesteren.no

  Mer enn bare lamper

  Sidebord HELIA 48×50 grått metall/tre /Homeroom
  Missoni Home Brown Giacomo Bath Towel /Miinto
  Andersen U3 Skjærefjøl Eik m/ Saftrenne /Glass og Interiør