Hopp til innholdet
Hjem » Uchiwa stol – Flotte og komfortable design lenestoler fra Hay

Uchiwa stol – Flotte og komfortable design lenestoler fra Hay

  Uchiwa er en dekorativ, innbydende og komfortabel lenestol fra det danske designhuset Hay som kommer i en spennende form og mange flotte og delikate farger.

  Loungestolen Uchiwa henter inspirasjon fra Japanske håndvifter og har flotte utstikkende og asymmetriske detaljer som henspeiler mot formen til de klassiske håndholdte japanske viftene.

  Lounge Stol + Skammel No5 /Lunehjem

  Uchiwa er designet for å være en komfortabel og brukervennlig loungestol, med fokus på en smart polstringsprosess hvor målet har vært å redusere sting og sømmer til et minimum.

  Resultatet er en lenestol med en enkel og ren form som samtidig tilbyr mye komfort i både hjem og til kontor eller offentlige bygg.

  Uchiwa består av 3 deler som sammen gir en vakker og komfortabel stol /Lunehjem

  Uchiwa består i hovedsak av tre deler som sammen skaper en svært komfortabel og flott loungestol. Stolen hviler på en ramme av eik, i både naturlakk eller mørk/svart lakkert.

  Komfortabel lenestol med fine detaljer og myk kvilt.

  Videre består lenestolen av en hard og robust polyurethane bakside som er formstøpt for å gi god støtte og holde fasongen, mens innsiden kommer i to varianter.

  Uchiwa kommer også med tilhørende puff /Lunehjem

  Innsiden av stolen kommer i to variasjoner hvor du kan velge mellom en myk kviltet innside eller en innside av formstøpt skum som er noe hardere, men vil passe fint om stolen skal brukes i offentlige rom, lounge eller hall.

  Designet av Doshi Levien for HAY

  Uchiwa kommer i mange flotte varianter og fargekombinasjoner /Lunehjem

  Den flotte lounge stolen Uchiwa er blitt til igjennom et sammarbeid av Hay og designerduoen i Doshi Levien som består av Indiske Nipa Doshi og Skotske Jonathan Levien.

  Sammen har disse stått bak en rekke flotte design og har blant annet blitt tildelt den prestisjetunge tildelsen «Future legends of design» av Cooper Hewitt designmuseum i New York.