Hopp til innholdet
Hjem » 304 Lampe Gras – Røff & Industriell Vegglampe

304 Lampe Gras – Røff & Industriell Vegglampe

  304 lampe gras

  304 fra Lampe Gras er en rustikk, røff og industripreget vegglampe med klassisk rund skjerm og bevegelige ledd. 304 vegglampen har røtter tilbake til 1922, hvor det ikoniske designet ble først tegnet opp av Bernard-Albin Gras og er nå kommet i mange flotte, nye farger og versjoner.

  304 Vegglampe fra Lampe Gras /Lampemesteren

  Vegglampen 304 fra Lampe Gras

  Opprinnelig designet for bruk på kontor og fabrikker hvor lampe-gras lampene løftet lys – og arbeidsforholdene til arbeidere på en tid hvor de færreste lamper hadde et bevegelig eller fokusert lys.

  304 med opalt glass /Lampemesteren
  304 Vegglampe /Lampemesteren

  De visjonære tankene og produktene som Bernard- Albin Gras først tegnet på begynnelsen av 1900-tallet er fremdeles svært populære den dag idag, hvor mange av lampene er ettertraktede samlerobjekter.

  Lampene til Lampe Gras ble fort populære i fabrikker, verksteder, kontorer og operasjonsrom hvor den justerbare armen tilbydde en helt ny form for funksjonell belysning.

  Bernard-Albin Gras

  Lampene er bygget uten synlige skruer eller sveisepunkter, ideer som den verdenskjente arkitekten Le Corbusier brukte som inspirasjon til sine egne prosjekter fordi han mente at lampen møtte ideen om det «perfekte verktøy». Funksjonell og fri for unødig dekorasjon.

  Den nye «Bathroom» versjonen /Lampemesteren
  Se alle Lampe Gras modellene /Lampemesteren