Hopp til innholdet

Archi Vegg og Bordlampe – Den klassiske Arkitektlampen

arkitektlampe archi

Den ikoniske arkitektlampen Archi fra Nordic Lights ble først designet i 1937 under navnet «JJ-lampen», men ble omtalt på folkemunne som arkitekt-lampe. Denne flotte og røffe lampen med et tydelig industrielt preg setter funksjon over form og er siden relansert under navnet «Archi».

Svart arkitekt vegglampe – Archi /Lampemesteren

Den tidløse arkitektlampen er igjen blitt populær, ikke bare på grunn av sin herlige retro-utseende, men også fordi den gir et fantastisk godt arbeidslys. Archi er både stilren, retro og tidløs på samme tid, og vil passe inn i alle rom og interiørstiler. Sett den gjerne i lesekroken, på kontoret, som nattbordslampe ved siden av sengen, eller se den nye junior versjonen til barnerommet.

Archi fra Nordic Lights er idag tilgjengelig i flere nye spennende farger og kommer i ulike vegglampe og bordlampe design.

Archi T2 «Arkitektlampe» med klassisk bordklemme /Lampemesteren

Alle de nye versjonene er tro mot det originale konseptet og den opprinnelige arkitekt lampen fra 1937. Både vegg – og bordlampene er leddet flere steder som gjør lampen fleksibel og lett å flytte.

Den har også de ikoniske luftehullene i skjermen, den fine klassiske runde lampeskjermen av metall og bordlampen har de karakteristiske og gammeldagse springfjærene som holder lampen stabil.

Archi Bordlampe /Lampemesteren

Archi lampen fra Nordic Lights er den ikoniske lampen mange kjenner fra barndommen, nå tilgjengelig i flere nye, moderne farger og ulike bruksområder. Se hele utvalget på Lampemesteren.no


Lignende lamper og interiør tips

Type 75 Paul Smith /Lampemesteren
Troll Vase Amber Menu /Hviit
Type 75 Mini Paul Smith /Lampemesteren
Louisiana Skap /Jotex
304 Bathroom Vegglampe /Lampemesteren

Les gjerne mer om belysning i stue, lamper til kjøkken eller lamper og lys i trapp.