Hopp til innholdet
Hjem » Archi Vegg og Bordlampe – Den klassiske Arkitektlampen

Archi Vegg og Bordlampe – Den klassiske Arkitektlampen

  arkitektlampe archi

  Den ikoniske arkitektlampen Archi fra Nordic Lights ble først designet i 1937 under navnet «JJ-lampen», men ble omtalt på folkemunne som arkitekt-lampe. Denne flotte og røffe lampen med et tydelig industrielt preg setter funksjon over form og er siden relansert under navnet «Archi».

  Svart arkitekt vegglampe – Archi /Lampemesteren

  Den tidløse arkitektlampen er igjen blitt populær, ikke bare på grunn av sin herlige retro-utseende, men også fordi den gir et fantastisk godt arbeidslys. Archi er både stilren, retro og tidløs på samme tid, og vil passe inn i alle rom og interiørstiler. Sett den gjerne i lesekroken, på kontoret, som nattbordslampe ved siden av sengen, eller se den nye junior versjonen til barnerommet.

  Archi fra Nordic Lights er idag tilgjengelig i flere nye spennende farger og kommer i ulike vegglampe og bordlampe design.

  Archi T2 «Arkitektlampe» med klassisk bordklemme /Lampemesteren

  Alle de nye versjonene er tro mot det originale konseptet og den opprinnelige arkitekt lampen fra 1937. Både vegg – og bordlampene er leddet flere steder som gjør lampen fleksibel og lett å flytte.

  Den har også de ikoniske luftehullene i skjermen, den fine klassiske runde lampeskjermen av metall og bordlampen har de karakteristiske og gammeldagse springfjærene som holder lampen stabil.

  Archi Bordlampe /Lampemesteren

  Archi lampen fra Nordic Lights er den ikoniske lampen mange kjenner fra barndommen, nå tilgjengelig i flere nye, moderne farger og ulike bruksområder. Se hele utvalget på Lampemesteren.no


  Lignende lamper og interiør tips

  Type 75 Paul Smith /Lampemesteren
  Troll Vase Amber Menu /Hviit
  Type 75 Mini Paul Smith /Lampemesteren
  Louisiana Skap /Jotex
  304 Bathroom Vegglampe /Lampemesteren

  Les gjerne mer om belysning i stue, lamper til kjøkken eller lamper og lys i trapp.