Hopp til innholdet
Hjem » Unike Plakater, Postere, Malerier & Prints fra Kunstnere

Unike Plakater, Postere, Malerier & Prints fra Kunstnere

  Ønsker du deg et unikt kunstverk på veggen? På disse nettsidene kan du velge blant unike og autentiske originale design, malerier, prints og plakater fra internasjonale kunstnere.

  White Umbrella /Artfinder

  Unike plakater og print

  Nettstedet Redbubble lar kreative designere tjene penger på å selge sine unike og kreative design. Både utvalget av tilgjengelige produkter og design du kan velge imellom er enormt og deres nettbutikk er absolutt å anbefales.

  Over 100.000 Design /Redbubble
  Unike plakater og design /Redbubble

  Med hundretusenvis av unike og kreative design kan du finne et motiv som du ønsker å dekorere hjemmet med. På redbubble blir hvert motiv laget av uavhengige kunstnere som får en provisjon av salget, mens redbubble butikken tar seg av salg, markedsføring, frakt og eventuelle returer.

  Space Travel Metal Print /Redbubble

  Velg blant et enormt utvalg av produkter du kan pryde favorittmotivet ditt med. Redbubble tilbyr bla t-skjorter, plakater, tekstiler, puter, metall-print, kjoler og mye mer.

  Unike malerier på nett

  Hvis du er på utkikk etter unike og kreative malerier vil nettstedet Artfinder være verdt et besøk. Her kan du finne tusenvis av originale og unike malerier i alle slags størrelser, stilarter, former og farger. Du kan også se og kjøpe unike skulpturer, fotografier og mye mer.

  Emphasis av Konstantinos Skopelitis /Artfinder

  Artfinder har et strengt regelverk for å ta inn nye kunstnere, dette er for å sikre at alle verkene er håndlage og «one of a kind».

  Unike håndlagde malerier på Artfinder

  Siden hvert maleri er håndlaget og unikt er det «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder. Hvis maleriet blir solgt får man ikke sjansen igjen, men noen kunstnere kan velge å skape et lignende maleri med en ny vri.

  UNREAL#11 av Vietnamesiske Xuan Khanh Nguyen /Artfinder

  Fordelen slik jeg ser det er at prinsippet med unik kunst i begrenset opplag skaper Artfinder en nettbutikk med et levende og stadig skiftende innhold.