Hopp til innholdet
Hjem » Coolicon Pendler – Vakre retro emalje lamper fra 1933

Coolicon Pendler – Vakre retro emalje lamper fra 1933

  Coolicon lampene er en britisk designklassiker med over 80 års historie. Dagens Coolicon lamper håndlages fremdeles i Skottland og er påført en slitesterk, polert emalje. Emalje påføres for hånd over den solide stålrammen.

  Lekre retro pendellamper fra Coolicon /Lampemesteren

  Her får du en lekker lampe i ett gammeldags retro design, samtidig som det store spennet av tilgjengelige farger påfører lampene ett moderne preg. Coolicon pendellampene har et luftehull øverst som slipper ut litt lys samtidig som den fint kaster lyset nedover mot et bord eller gulv.

  Coolicon kommer i flere farger og størrelser /Lampemesteren

  De elegante Coolicon® pendellampene ble opprinnelig designet i 1933 og har forandret seg lite siden da. De ble tidlig en foretrukket lampe for belysning av fabrikker, verksteder, møller og montasjehaller. Fremdeles henger disse ikoniske lampene i taket over Churchills «War Room».

  Ikonisk design siden 1933 /Lampemesteren

  Etter å ha forsvunnet noe fra bevisstheten iløpet av 80-tallet returnerte lampene tilbake til markedet, nå med flere spennende farger som passer både klassiske og moderne interiør.

  Originale coolicon lamper fra ett auksjonsnettsted
  Den originale designen er beholdt /Lampemesteren

  Coolicon påfører emaljen med ett tradisjonelt håndverk fire ganger for å sikre en solid konstruksjon og slitesterk overflate. De mange påføringene av emalje over lampen gjør også at det skapes en merkbar fargedybde.

  Håndlaget og håndmalt med emalje /Lampemesteren

  Se flere flotte retro lamper eller få tips til belysning av stuen.