Hopp til innholdet
Hjem » Ekstra Lamper til Bil og Kjøretøy – Gode ekstralykter for et bedre kjørelys

Ekstra Lamper til Bil og Kjøretøy – Gode ekstralykter for et bedre kjørelys

  Se enda bedre når natten kommer og mørket faller på ved å montere én eller flere kraftige ekstra-lamper til fronten av kjøretøyet ditt. Ikke bare vil du kunne se lengre i mørket, du vil også kjenne mindre tretthet ved dårlig sikt, bli lettere sett og kunne oppdage farer eller uforutsette hendelser i veibanen.

  Diskret ettermontering av lykt til bil – Lazer Linear /Ekstralys.no
  Lumen Helios D20 – 21302 lumen! /Ekstralys.no

  En ekstra lampe til bil og kjøretøy kan monteres på få minutter, med alt man trenger for installasjonen med i pakken. Dersom man vegrer seg til å forandre for mye på utseendet av bilen vil kanskje en LED-BAR til bilen være ett godt alternativ. Disse monteres enkeltvis i fronten eller i underleppen av bil og kjøretøy og gir svært god sikt, samtidig som de tar liten plass og ser diskrete ut.

  Lazer Linear 18 Elite LED er en av de mer populære ekstra-lampene som selges til bil og kjøretøy og gir et utrolig godt lys med lang kasteevne. Samtidig er den liten og minimalistisk som gjør at installasjonen fort kan gå upåaktet hen før lyset skrus på.

  Lazer Linear /Ekstralys.no

  Med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde med god lysspredning får man her den komplettte led-baren til deg som er ute etter en god ekstralampe på kjøretøyet ditt.

  Lazer Linear /Ekstralys.no

  Ekstra lamper kan monteres på alle kjøretøy hvor man måtte ha behov og trenger mer lys. Det kan være ekstra kjørelys til bil, snøscooter, bobil eller arbeidslys plassert på traktor og truck.

  Rigid SR20 Kombo LED fjernlys er Rigid sin absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Den har samtidig et svært godt sammensatt lysbilde som komplementerer flott dine eksisterende billykter og gir deg litt ekstra sikt.

  SR20 ekstralampe – her montert på en Tesla /Ekstralys.no
  SR20 ekstralampe – her montert på en Nissan Leaf /Ekstralys.no

  ST4 er en e-merket tusenmeter ekstralampe som lett kan monteres på bil, mc og snøscooter. ST4 lykten gir deg både god bredde og kaster samtidig lyset langt. Lampen sprer lyset ut i grøftekantene og sender lyset godt inn i svingen. Her har du alt du trenger av et fjernlys som passer perfekt for norske veier med mye varierte kjøreforhold.  

  ST4 Ekstralampe til bil og mc /Ekstralys.no

  Les gjerne mer om gode led-bar ekstralykter, Kraftig Fjernlys til Bil eller LED Lys Til Bil Innvendig & Utvendig.