Kraftig Fjernlys til Bil – 3 Smarte Pakkeløsninger

Publisert av Lunelamper den

Få et ekstra kraftig fjernlys på bilen med disse smarte og kraftige billykt-pakkene som gir enkel montering. Her finner du billykter av den høyeste kvaliteten som gir deg lang rekkevidde og godt lys på mørke veier.

Ekstralykter: Til Trucks & Tesla

Ekstra billykter er ikke bare for pickup’s og jeep. Kundene til de to store Norske leverandørene av billykter, Ekstralys og Arbeidslys, leverer til både profesjonelle og den vanlige mann i gata.

Med ett godt ekstralys vil den kronglete turen på vei til hytta i vinter bli som barnemat å regne! Disse pakkeløsningene gir deg det du trenger for å montere ekstralykter enkelt og raskt på din bil, enten det er en Tesla, Skoda eller Golf vil disse lampene være godkjente og monteringsvennlige.

Lumen Cyclops7

Lumen Cyclops7 /Ekstralys

Pakkeløsning med 3 kraftige bil-lykter og det du trenger av ledninger og festepunkter. Her får du den tradisjonelle og klassiske runde billykten med en kombinert lysstyrke på hele 22 644 lumen!

Lyktene har et såkalt «kombo lysbilde» som betyr at den kombinerer et kraftig langlys på hele 712 meter med et godt lys ut mot grøftekantene.

Lazer Triple-R 750

Ekstra billykter på 9020 lumen /Ekstralys

Kraftig fjernlys som samtidig er diskret og ikke tar så mye oppmerksomhet fra bilens opprinnelige eksteriør. De to bil lampene har et bredt lysbilde som gjør dem versatile til både rette strekninger og krokete svingete vei.

I denne pakken får du det du trenger til å montere lysene på noen få timer, inkludert ledninger, bryter og festepunkter.

Rigid SR20 LED

Kraftig LED-Bar til bil og truck /Arbeidslys

Amerikansk kvalitet fra Rigid – Denne lavtbyggende og E-godkjente lysbaren er godkjent som fjernlys og utsondrer hele 7500 Lumen med en kastelengde på utrolige 837 meter.

Denne lysbaren er perfekt for å montere over eller under et skilt og kan monteres på alt ifra en artic truck til en tesla. I pakken følger det med korte og lange sidebraketter, samt komplett ledningsnett med bryter, sikring og relé.


ekstralys.no