Hopp til innholdet
Hjem » Led bar til bil – For ett ekstra godt fjernlys

Led bar til bil – For ett ekstra godt fjernlys

  En Led-bar er en avlang billykt som man kan ettermontere i frontfangeren på bilen eller for eksempel på taket av en pick-up, bobil eller lastebil. Slike LED barer er blitt populære på grunn av sin enkle montering, gode lys og mulighet for diskret installering.

  Med en led-bar montert i fronten på bilen kan du lyse opp veien på en kraftig måte mens installasjonen samtidig ser diskret og stilren ut om dagen. En led-bar kan du installere selv uten å måtte ha særlige tekniske ferdigheter på forhånd.

  Lazer Linear er en av toppselgerene til Ekstralys.no, her får du vannvittige 12150 lumen og nesten 1 km kastelengde på lyset, alt pakket inn i en svært liten og kompakt ledlysbar. Lazer Linear kan monteres på flere måter, innfelt, sittende på grill eller montert skjult bak grill.

  Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys – Kraftig og superslank LED-BAR til bil /Ekstralys.no

  Lazer Linear har et kombinert lysbilde som passer ypperlig for deg som kjører på varierte veier. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Perfekt til både arbeidsbil og privatbilen.

  Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys – Kraftig og superslank LED-BAR til bil /Ekstralys.no
  Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys – Kraftig og superslank LED-BAR til bil /Ekstralys.no

  Lumen Helios D20 LED fjernlys

  En av bestselgerene til Ekstralys.no. Helios D20 utgir vanvittige 21302 lumen og har en kastelengde på 1268 meter som gjør denne led-baren til en av de kraftigste godkjente lyktene på markedet.

  Helios D20 /Ekstralys.no
  Helios D20 (øverste) /Ekstralys.no

  Er Led bar lovlig?

  Fra oktober 2018 forandret Norge på kjøretøyforskriften som tidligere sa at lykter på bil måtte monteres «parvis». Fra oktober 2018 har vi de samme sær-skandinaviske reglene som Sverige, som tillater led bar montering i fronten av bilen, en slik bil-lykt må fremdeles være E-godkjent.

  Lazer Linear 18 Elite – Kraftig og diskret

  Linear 18 Elite fra Lazer er en kraftig men diskret led-bar. Den har et lavprofil design som gjør at den ikke tar for mye oppmerksomhet men blir like fin å montere i fronten på både en Tesla eller en Jeep.

  Linear 18 Elite – Lavprofil LED Bar /Ekstralys.no

  Kraftig fjernlys hjelper mot tretthet

  Mange monterer en led bar på bil og kjøretøy for å få ekstra godt fjernlys. Med et godt fjernlys får man ikke bedre oversikt og gjør det lettere å se dyr som vandrer ut i veikanten. Med et godt fjernlys og kjørelys unngår man også tretthet i øynene mens man kjører på mørke veier om vinteren eller etter ett regnskyll.