Led bar til bil – For ett ekstra godt fjernlys

Publisert av Lunelamper den

En Led-bar er en avlang billykt som man kan ettermontere i frontfangeren på bilen eller for eksempel på taket av en pick-up, bobil eller lastebil. Slike LED barer er blitt populære på grunn av sin enkle montering, gode lys og mulighet for diskret installering.


Lumen Helios D20 LED fjernlys

En av bestselgerene til Ekstralys.no. Helios D20 utgir vanvittige 21302 lumen og har en kastelengde på 1268 meter som gjør denne led-baren til en av de kraftigste godkjente lyktene på markedet.

Helios D20 /Ekstralys.no
Helios D20 (øverste) /Ekstralys.no

Er Led bar lovlig?

PIAA RF18 /Arbeidslys.no

Fra oktober 2018 forandret Norge på kjøretøyforskriften som tidligere sa at lykter på bil måtte monteres «parvis». Fra oktober 2018 har vi de samme sær-skandinaviske reglene som Sverige, som tillater led bar montering i fronten av bilen, en slik bil-lykt må fremdeles være E-godkjent.

Lazer Linear 18 Elite – Kraftig og diskret

Linear 18 Elite fra Lazer er en kraftig men diskret led-bar. Den har et lavprofil design som gjør at den ikke tar for mye oppmerksomhet men blir like fin å montere i fronten på både en Tesla eller en Jeep.

Linear 18 Elite – Lavprofil LED Bar /Ekstralys.no

PIAA RF18 – Liten, men kraftfull

Demonstrasjon av PIAA RF18 ekstralys /Arbeidslys.no

Japanske PIAA sender LED lyset mot reflektoren og konsentrerer lyset på en unik måte. Denne lille, men kraftfulle led baren er lett å plassere på en vanlig bil og fokuserer lyset veldig godt mot veibanen og ikke tretoppene.

PIAA RF18 /Arbeidslys.no

Kraftig fjernlys hjelper mot tretthet

Mange monterer en led bar på bil og kjøretøy for å få ekstra godt fjernlys. Med et godt fjernlys får man ikke bedre oversikt og gjør det lettere å se dyr som vandrer ut i veikanten. Med et godt fjernlys og kjørelys unngår man også tretthet i øynene mens man kjører på mørke veier om vinteren eller etter ett regnskyll.


ekstralys.no