Kule og Rare Lamper

Kule og Rare Lamper

Vil du vise frem våpensamlingen selv om du er redd for våpen? Eller kanskje du vil ha et trofe på veggen, men er veldig glad i dyr?

Ikke fortvil, det finnes heldigvis en rekke kule og litt små rare lamper der ute som nok kan dette dine behov.

 

Gun By Flos

Om ikke gunneren skremmer deg, så vil kanskje prisen det!

Men al småtull til side, dette er faktisk en skikkelig flott lampe, den er malt med 18K gull, har 4-trinns lysregulering, veier ganske mange kilo – og 20% av omsetningen fra “Gun” kolleksjonen går til en organisasjon for å bedre barns forhold omkring i verden.

Ikke det verste våpenet å eie altså – Se hele kolleksjonen på Lampemesteren.no

Sneglen

Selv om sneglen ser litt trist ut på bildet har jeg hørt at den faktisk har det helt fint. Denne sneglen trives best som en lampe på barnerommet hvor den kan bruke sin nattlys funksjon!
Perfekt for barn – eller voksne, som ønsker å sove med litt lys.

 

Bowleren

En hatt er jo en skjerm – så hvorfor ikke ha en lyspære i hatten?

En ganske morsom lampe fra Innermost (Britiske såklart) – De har til og med laget en vegglampe versjon av denne – Lampemesteren.no

 

Mr Wattson

Mr.Wattson

Mr.Wattson er en skikkelig kul lampe med retro skjerm og bevegelige ledd slik at du kan sette ham på hyller, kasser eller benkeplater.

 

Drew The Pencil Lamp

Drew The Pencil Lamp

Artig lampe formet som en blyant! Perfekt leselampe for lekne mennesker i alle aldre, og du kan vri på blyanten for å dimme lyset – Se den hos lampemesteren.no

 

Ladder Light 5

Ladder Light

En stilig dekor lampe med lysende “trappetrinn” som kan henges på hvilken som helst vegg. Se den på Glass & Interiør.

 

Moo

Moo

Kommer du alltid tomhendt hjem fra jakta? Eller kanskje du er en dyrevenn men fremdeles ønsker et elghode på hytteveggen?

Moo fra Norske Northern fyller alle behov, og er faktisk også godkjent for utendørs bruk. Du kan dermed imponere naboene over fangsten i samme slengen. Litt rart at den kalles for “moo” da, men men.
Du finner den på Lampemesteren.no

 

Blyantpendel

Pencil Pendel

En unik og artig lampe fra Tom Rossau. Pencil pendellampen er satt sammen av blyanter og rustfritt stål, se den på Lampemesteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to top