Hopp til innholdet
Hjem » Bug fra Bankeryd – Sjarmerende liten bordlampe

Bug fra Bankeryd – Sjarmerende liten bordlampe

  Bug er en sjarmerende liten bordlampe fra det svenske designmerket Care of Bankeryd som passer kjempeflott som vakker dekorasjonsbelysning i vinduskarm, på toppen av en skjenk eller til et sidebord. Bug er designet av Maja Norburg og har en elegant, enkel form hvor lampefoten består av flere små bein som støtter opp en rund lampeskjerm av glass eller metall.

  Bug bordlampe i opal-hvitt glass og messing /Nordicnest.no
  Bug bordlampe i nikkel/sølv /Nordicnest.no

  Bug fra Bankeryd kommer i flere vakre farger og interessante materialer, blant annet opal-hvitt glass med messingdetaljer, nikkel-sølv eller en gyllen, gullfarget bordlampe.

  Bug bordlampe i gyllen gull /Homeroom.no
  Opal og messing – dekorativ og stilren bordlampe /Homeroom.no

  Med sin lekne design i vakre materialer er dette en bordlampe du kan bruke som dekorasjon, så vel som til praktisk belysning. Plasser den gjerne på et sidebord eller oppå skrivebordet for elegant belysning og inspirasjon.

  Dersom du likte bug, vil du kanskje også like disse andre flotte dekorlampene, eller disse flotte bordlampene til kontor og skrivebord. Se gjerne også de populære secto-lampene i tre som kommer i mange former og varianter, eller pynt opp med retro kommode og skjenk.