Hopp til innholdet
Hjem » Designklassikeren Eclisse fra 1965 i ny spennende drakt fra 2021

Designklassikeren Eclisse fra 1965 i ny spennende drakt fra 2021

  Artemide Eclisse bordlampe er en kombinasjon av nytte og design. Denne ikoniske bordlampen ble designet av Vico Magistretti i 1965, en designer fra Italia som siden har designet en rekke andre kjente designlamper. Denne lampen vant Compasso d’Oro prisen i 1967 for sitt unike og funksjonelle design.

  Opprinnelig produsert i ikonisk rødfarge, har Italienske Artemide som produserer lampene i 2021 relansert Eclisse bordlampen i nye spennende materialer og fargevalg. Relanseringen av det nye designet tilfaller julehøytiden og 100-års jubileumet for bursdagen til designeren Vico Magistretti.

  Eclisse i nye farger 2021 /Lampemesteren.no
  Eclisse har hentet inspirasjon fra månens bevegelser over himmelen /Lampemesteren.no

  Eclisse har hentet sin inspirasjon fra månens løp over nattehimmelen. Ved å vri på den innvendige skjermen kan du justere lysnivået fra fullt ned til en en liten stripe. Bordlampen Eclisse gjør seg fint som en dekorativ lampe til soverom eller stue og entré.

  Designet av Vico Magistretti

  Eclisse lampene er laget av stål og en teknopolymer, så den er veldig solid og pålitelig som gir den lang levetid. Lampen har et fast ytre skall og et indre buet roterende skall som lar deg kontrollere intensiteten og retningen på lyset. Den er utstyrt med en dimmer slik at du kan stille inn stemningen i rommet som du vil. Den har også en av/på-bryter på ledningen som gir deg friheten til å enkelt kontrollere lyset.

  Eclisse fra Artemide i gull og kobber /Lampemesteren.no
  Vintage Eclisse lamper er populære samlerobjekter /Lampemesteren.no

  Plasser denne kompakte, men elegante lampen hvor som helst i huset eller kontoret for å forbedre skjønnheten og funksjonaliteten til stedet ditt.

  Eclisse i nye farger 2021 /Lampemesteren.no

  Les gjerne mer om ikoniske italienske designlamper, få tips og inspirasjon til vakre gulvlamper og stålamper i stue eller se tips til skjenk og kommode i gang og entré.