Hopp til innholdet
Hjem » Loungestol med stil – A Conversation Piece fra Umage

Loungestol med stil – A Conversation Piece fra Umage

  A Conversation Piece fra det danske designhuset Umage er et enestående designstol i enhver setting, perfekt til å nyte en god bok eller en engasjerende samtale. Loungestolen er perfekt for deg som favoriserer avslapning og langsom livsstil. Lenestolen «A Conversation Piece» har et romslig sete hvor man sitter godt og kan krølle bena opp, og med sin høye stolrygg som fanger hodet i alle retninger føler man seg skjermet og beskyttet i sin egen verden.

  A Conversation Piece fra Umage – Perfekt for en bok eller til å finne roen /Glass og interiør
  Loungestolen kommer i både lys og mørk eik /Glass og interiør

  Loungestolen har en attraktiv profil med definerte, svale kurver som er inspirert av organisk og stilren skandinavisk design. Lenestolen har et rent og delikat design med enestående finish og konstruksjon. Stolen gir deg et sted å slappe av, finne ro og balanse.

  A Conversation Piece fra Umage /Glass og interiør
  A Conversation Piece fra Umage/Glass og interiør
  Komfortabelt og bredt sete med formede trevinkler/Glass og interiør

  I tillegg til det rent estetiske har Umage gjort en rekke forsøk for å finne de riktige vinkler og bredder slik at man vil sitte mest mulig komfortabelt og avslappende. Denne vakre loungestolen er perfekt å plassere i stuehjørnet eller ved vinduskanten, hvor man kan titte ut, reflektere eller lese en god bok.

  A Conversation Piece kommer i en rekke stilrene farger/Glass og interiør
  Fremtredende tredetaljer med synlige årringer /Glass og interiør

  A Conversation Piece stolen fra Umage kombinerer tradisjonelle trebearbeidingsteknikker med moderne produksjonsteknologi og uovertruffen dansk møbeldesign. Den solide rammen av eik viser frem treverkets naturlige årringer og fremhever stolens naturlige opphav. I tillegg kommer stolen i flere nøye utvalgte skandinaviske farger og stoffer som komplimenterer det naturlige treverket.

  Loungestol – perfekt for avslapning eller lesing /Glass og interiør

  Conversation Piece er ideell for bruk i stuen, på hytta, som en hjørnestol eller som en del av et salongområde. Den kompakte og komfortable formen gjør den egnet for soverommet eller i barnerommet. Dens sterke robuste konstruksjon gjør den også perfekt for et venterom, hotellfoaje eller resepsjonsområde.

  A Conversation Piece fra Umage/Glass og interiør

  Finn gjerne mer inspirasjon om møbler og interiør, les blant annet om Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré, Ujevne Speil – Elegante speil i asymmetrisk og ujevn form eller Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon.