Hopp til innholdet
Hjem » Pop Art: Veggpynt av speil – Mirror Sculptures fra Panton

Pop Art: Veggpynt av speil – Mirror Sculptures fra Panton

  Mirror Sculptures er en serie kvadrater i reflekterende speil-akryl med pyramideformede speil som kan monteres og kombineres i en rekke mønstre til å skape et unikt pop-art utseende i entré, stue, bar eller foaje. Mirror Sculptures er en iøynefallende dekor som kan monteres på vegg, tak og utendørs som skaper fantastiske refleksjoner av lys og farger fra alle vinkler.

  Mirror Sculptures fra Verpan /Lampemesteren.no
  Perfekt til å fange oppmerksomheten i entre og foaje /Lampemesteren.no

  Den danske designeren Verner Panton (1926-1998) er hyllet av mange som en av de viktigste designere i etterkrigstiden og var en mester i den flytende, futuristiske stilen til 1960-tallets pop-art estetikk innen møbler, lamper og interiør. Hans romalder inspirerte design har vunnet en rekke priser og stilles jevnlig ut i museer og private samlinger over hele verden. Hans ideer og konsepter er tydelige og har hatt stor innflytelse på det 21.århundres design.

  Skaper vakre refleksjoner av farger og lys /Lampemesteren.no
  Speilpynt som kan kombineres i ønsket mønster /Lampemesteren.no
  Mirror Sculptures fra Verpan /Lampemesteren.no

  Mirror Sculptures er en serie veggpynt med reflekterende overflate som Verner Panton skapte til sitt eget hjem, og ble opprinnelig produsert kun produsert i et begrenset antall på 1960-tallet. De opprinnelige vintage variantene er idag ettertraktede samlerobjekter som oppnår høyte priser på eksklusive auksjoner.

  Verpan har nå offisielt relansert Mirror Sculptures serien og lar dermed designelskende personer over hele verden bli med i den kreative prosessen ved å arrangere disse tre ulike speil-kvadrantene i mønstre og kombinasjoner som de selv ønsker. Denne moderne versjonen er produsert i høykvalitets speil-akryl i Danmark, dette nye materialet gjør den lettere og enklere å håndtere. Dette muliggjør nye kombinasjoner utendørs, såvel som i tak og på vegger.

  Mirror Sculptures fra Verpan /Lampemesteren.no

  Les gjerne mer om vakker innredning og interiør Loungestol med stil – A Conversation Piece fra Umage, Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom og Vakre nattbord i tre – Gjør det fint på soverommet.