Elegante møbel, skap & interiør fra Nordal

Publisert av Lunelamper den

Nordal er et dansk familieeid firma som er kjent for å lage møbler og interiør som kombinere de nordiske røttene sammen med deres glede for østlige farger og uttrykk.

To ganger hvert år lanserer Nordal en ny kolleksjon som ikke lengre bare henter inspirasjon fra det indiske kontinent, men også fra den nordiske naturen.

Nordal har et stort utvalg av vakre møbler med personlighet /Reforma

Populære møbler og skap fra Nordal

Nature skapet fra Nordal er kanskje et av de mest populære møblene til dette danske designmerket. Skapet har en luksuriøs retro design som passer utmerket i alle husets rom. Laget i en kombinasjon mellom eksklusiv teak og flettet rotting skaper skapet en elegant look.

Nordal Nature skap /Lunehjem

Loft fra Nordal er en spennende hylle som henger fra taket – Loft er perfekt til kjøkkenet, spesielt i små og moderne leiligheter og gir ekstra plass for glass og dekorative vinflasker.

Loft – Nordal /Reforma.no
Nordal lager også flotte lamper – Her Atomic /Reforma

Nordal leverer vakre og autentiske møbler, alltid med en baktanke om at interiøret skal være av høy kvalitet, med et øye for detaljer og estetikk ønsker Nordal å være kjent for produkter som tåler tidens tann, uansett hvilke trender som kommer og går.

«Buffet» Lekker retro skjenk fra Nordal /Reforma
Skap med glassdører – Nordal /Lunehjem

Nordals designfilosofi er at et hjem bygges over tid, ikke etter hurtige trender. Nordals møbler reflekterer deres ønske om å skape et hjem og interiør med personlighet, et hjem som er interessant og sammensatt.

Drikkevognen fra Nordal er et lekkert og iøynefallende møbel i gull og sort glass med et design som er tydelig inspirert av den dramatiske art-deco retningen. Les mer om møbler i art deco.

Ovalt speil med messing /Kitchentime
Grace – Stilig og fargerik lenestol fra Nordal /Reforma

Nordal finner inspirasjon i trender og tendenser, men de dikterer dem ikke. Nordal har siden 1991 hatt en sterk forankret filosofi om å forene estetikk og funksjonalitet i møbler med personlighet som varer.

Se flere elegante møbler og interiør hos Reforma.no

Les gjerne mer om flotte runde sofabord eller entremøbler til gangen.