Hopp til innholdet
Hjem » Elegante møbel, skap & interiør fra Nordal

Elegante møbel, skap & interiør fra Nordal

  Nordal er et dansk familieeid firma som er kjent for å lage møbler og interiør som kombinere de nordiske røttene sammen med deres glede for østlige farger og uttrykk.

  To ganger hvert år lanserer Nordal en ny kolleksjon som ikke lengre bare henter inspirasjon fra det indiske kontinent, men også fra den nordiske naturen.

  Nordal har et stort utvalg av vakre møbler med personlighet /Unoliving.no

  Art deco-inspirert bokhylle i vakker design fra det talentfulle danske merket Nordal. Denne bokhyllen har en fin oval form. Rammen er laget av jern med en fin gylden finish, mens de fem nivåhyllene er laget av svart glass. Sammen skaper de to materialene et eksklusivt møbel som passer inn i mange interiører.

  Oppdag møbler og interiør i art deco stil.

  Art Deco Reol fra Nordal /Unoliving.no

  Populære møbler og skap fra Nordal

  Nature skapet fra Nordal er kanskje et av de mest populære møblene til dette danske designmerket. Skapet har en luksuriøs retro design som passer utmerket i alle husets rom. Laget i en kombinasjon mellom eksklusiv teak og flettet rotting skaper skapet en elegant look.

  Nordal Nature skap /Lunehjem

  Loft fra Nordal er en spennende hylle som henger fra taket – Loft er perfekt til kjøkkenet, spesielt i små og moderne leiligheter og gir ekstra plass for glass og dekorative vinflasker.

  Loft – Nordal /Unoliving.no
  Nordal lager også flotte lamper – Her Atomic /Unoliving.no

  Nordal leverer vakre og autentiske møbler, alltid med en baktanke om at interiøret skal være av høy kvalitet, med et øye for detaljer og estetikk ønsker Nordal å være kjent for produkter som tåler tidens tann, uansett hvilke trender som kommer og går.

  Skap med glassdører – Nordal /Lunehjem

  Nordals designfilosofi er at et hjem bygges over tid, ikke etter hurtige trender. Nordals møbler reflekterer deres ønske om å skape et hjem og interiør med personlighet, et hjem som er interessant og sammensatt.

  Drikkevognen fra Nordal er et lekkert og iøynefallende møbel i gull og sort glass med et design som er tydelig inspirert av den dramatiske art-deco retningen. Les mer om møbler i art deco.

  Ovalt speil med messing /Kitchentime
  Grace – Stilig og fargerik lenestol fra Nordal /Unoliving.no

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Nordal finner inspirasjon i trender og tendenser, men de dikterer dem ikke. Nordal har siden 1991 hatt en sterk forankret filosofi om å forene estetikk og funksjonalitet i møbler med personlighet som varer.

  Les gjerne mer om flotte runde sofabord eller entremøbler til gangen.